Knowledge is everything

Marianne Williamson

Marianne Williamson

   Marianne Williamson născuta in 08 iulie 1952 este un activist spiritual american, autor, lector şi fondator al ”Alianţei pentru Pace”.

   Ea este, de asemenea, fondator al ” Food Înger Project”, un program de mese-pe-roti, care serveşte oamenii bolnavi de SIDA, în zona Los Angeles.

   Marianne Williamson ţine discursuri despre metafizică şi spiritualitate, încă din anul 1983 si este liderul spiritual al ”Bisericii de Azi ”din Warren, statul Michigan.

    A publicat zece cărţi, patru dintre ele fiind cotate de New York ca bestseller-uri.  

   Cartea ei, ” Varsta Miracolelor: Îmbrăţişând varsta de mijloc” a fost publicata în ianuarie 2008 şi timp de cinci săptămâni a fost bestseller pe lista New York Times.            

    Ultima sa carte, publicată în noiembrie 2010, este numita ”Un curs pentru pierdere în greutate : 21 Lecţii spirituale pentru a tine sub control greutatea ta pentru totdeauna”.

    Filosofia lui Marianne Williamson adoptă o nouă abordare pentru spiritualitate. Ea încearcă să prezinte intr-o lumină nouă idealurile stabilite iniţial în creştinism şi iudaism, folosind declaraţii cum ar fi "nu ai comis nici un păcat, doar greseli". Ea promovează, de asemenea, principii ale budismului Zen, cum ar fi credinţa că trebuie să-ti golesti mintea prin iluminare pentru a găsi cu adevărat pe Dumnezeu.

     Marianne Williamson fost un oaspete popular al programelor de televiziune, cum ar fi Oprah, Larry King Live, Good Morning America. Inca de la inceput, Marianne Williamson a trezit atenţia publicului ca invitata a lui Oprah Winfrey la "Cursul de miracole ",oferind o perspectivă noua in discutiile despre prima ei carte" O întoarcere la dragoste" .

Un citat notabil al ei este: "In fiecare comunitate există un lucru care trebuie să fie făcut ; In fiecare naţiune, există răni care să se vindece ; in fiecare inimă există puterea de a face acest lucru."

Nu există produse care să îndeplinească alegerea.