Knowledge is everything

Michael Newton

Michael Newton

Michael Newton este un autor recomandat de Jasmuheen, ceea ce spune multe despre nivelul de dezvoltare spirituala a acestui autor.  Autorului nutreste un mare respect pentru filozofia Taoista.

Michael Newton, Ph.D. detine un doctorat în consiliere, are Masteratul ca hipnoterapeut în Statul California si este membru al American Counseling Asssociation (Asociatia Consilierilor Americani).

 Îsi dedica practica în hipnoterapie modificarilor comportamentale si ajutorarii oamenilor întru accederea nivelelor lor spirituale superioare (sinelui superior).

Prin dezvoltarea propriei tehnici de regresie temporala, Dr. Michael Newton a descoperit ca poate sa-si aduca clientii dincolo de experientele vietilor lor anterioare, pentru a descoperi o existenta mai plina de înteles a sufletului în acel spatiu dintre vieti.

Dr. Michael Newton si sotia sa locuiesc în Muntii Sierra Nevada din nordul Californiei.

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Calatoria sufletelor

  CĂLĂTORIA SUFLETELOR Studii de caz asupra vieţii dintre vieţi

  de Michael Newton

  Preţ normal: 52,00 RON

  Preţ special: 48,00 RON

  Aceasta carte remarcabila reveleaza pentru întâia oara misterul vietii de dupa moartea pamânteasca, ceea ce se întâmpla cu sufletul în lumea spiritelor.

  Dr. Michael Newton, hipnoterapeut cu o experienta de peste 30 de ani, a dezvoltat o tehnica proprie de hipnoza pentru a ajunge la amintirile ascunse ale subiectilor sai despre viata de dincolo de moarte.

  Aproape ca un jurnal de calatorie, relatarile a 29 de persoane care au fost aduse în stare de supraconstienta, ne dezvaluie uimitoare amanunte despre lumea spiritelor. Aflati sub hipnoza profunda acesti subiecti descriu ce li s-a întâmplat între reîncarnarile trecute.

  Ei reveleaza detalii plastice despre ce simtim când murim, pe cine întâlnim imediat dupa moarte, ce este lumea spiritelor cu adevarat, unde mergem si ce facem ca suflete si de ce alegem sa ne întoarcem în anumite trupuri.

  Dupa ce veti citi "Calatoria Sufletelor" veti capata o mai buna întelegere asupra nemuririi sufletului omenesc... si va veti întâlni, de la o zi la alta, cu încercarile personale având o mai mare întelegere asupra scopurilor dumneavoastra, astfel încât sa începeti sa patrundeti ratiunile ce se ascund în spatele evenimentelor din propria dumneavoastra viata.

  În starea de hipnoza profunda, 29 de oameni si-au amintit experientele dintre vieti ca spirite eterne.

  Prin povestirile lor extraordinare veti afla amanunte despre:

  Cum te simti când mori;

  Ce vezi si ce simti imediat dupa moarte;

  Ghizi spirituali;

  Ce se întâmpla cu sufletele „tulburate”;

  De ce esti parte a unui anume grup de suflete în lumea spiritelor si ce faci acolo;

  Cum alegi un alt trup pentru a reveni pe pamânt;

  Diferitele nivele ale sufletului: începator, intermediar si avansat;

  Când si unde înveti pentru prima oara sa recunosti sufletele tale „pereche” pe pamânt;

  Scopul vietii si al manifestarilor unui „creator”.

  Vezi mai mult
 2. Viata dintre vieti

  VIAŢA DINTRE VIEŢI Hipnoterapie pentru regresie spirituală

  de Michael Newton

  Preţ normal: 45,00 RON

  Preţ special: 41,00 RON

  „ Viata dintre vieti - hipnoterapie pentru regresie spirituala", reprezinta rodul a peste trei decenii de cercetari îndreptate în directia dezvoltarii metodei clinice de hipnoza si menite ajutorarii clientilor sa ajunga la amintirile din viata lor ca suflete.

  Un element-cheie al cartii de fata consta în modalitatea de atingere a starii de transa supraconstienta pentru reamintirea existentei nemuritoare. 

  Gratiei unei perceptii înalte, oamenii obisnuiti pot gasi propriile raspunsuri la întrebarile imemoriale „Cine sunt?”, „De ce sunt aici?”, „De unde vin?”

  Aceasta carte este în primul rând un „ghid practic”, în care am reunit si explicat pas cu pas procedurile pe care le-am considerat a fi cele mai utile pentru atingerea amintirilor clientilor din viata lor din lumea spiritelor.

  Iar daca prezentul volum se doreste a fi un text metodologic util, ce se adreseaza profesionistilor cu experienta în domeniul hipnozei, el contine si noi studii de caz, ce nu au fost cuprinse în precedentele mele lucrari "Calatoria Sufletelor" si "Destinul Sufletelor". 

  Aceste noi studii de caz, precum si întrebarile pe care le-am folosit pentru a impulsiona procesul vizualizarilor spirituale, vor fi, poate, pe placul cititorilor care au apreciat celelalte doua carti amintite.

  Cele trei volume laolalta reprezinta o trilogie dedicata cercetarii vietii dintre vieti.        - AUTORUL -

  Vezi mai mult

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină