Knowledge is everything

Murray Smith

Murray Smith

Murray Smith este un expert specializat în dezvoltarea afecerilor şi un antreprenor care a ajutat mii de proprietari de afaceri să îşi sporească veniturile, profiturile şi valoarea companiei. Murray Smith este un expert specializat în dezvoltarea afecerilor şi un antreprenor care a ajutat mii de proprietari de afaceri să îşi sporească veniturile, profiturile şi valoarea companiei. Locuieşte în Toronto, Canada.

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Raspunsul

  RĂSPUNSUL

  de John Assaraf, Murray Smith

  Preţ normal: 29,00 RON

  Preţ special: 20,00 RON

  Ce înseamnă pentru tine „succesul”?

  Înseamnă el construirea unei afaceri de vis?

  Obţinerea independenţei financiare?

  Răsplătirea comunităţii pentru tot ce ai primit de la ea?

  e ar trebui să faci pentru a-ţi îndeplini toate visele?

  Prin această carte care îţi poate schimba viaţa, John Assaraf, unul din principalii eroi care au apărut în filmul "Secretul", al cărui succes a fost fenomenal şi Murray Smith, acest guru al dezvoltării afacerilor, te vor ajuta să descoperi noi modalităţi de strunire a puterii nelimitate a minţii tale, astfel încât să poţi obţine exact ceea ce îşi doreşte inima ta.

  Paşii descrişi în această carte sunt pragmatici şi uşor de pus în practică, astfel încât să poţi începe imediat să îţi dezvolţi afacerea, transformând-o într-o companie profitabilă şi cu o rată de creştere foarte ridicată.

  Citind "Răspunsul", vei învăţa să:

  Te foloseşti de Legea Atracţiei pentru a-ţi crea o afacere extraordinară şi pentru a duce o viaţă ieşită din comun (afacerea şi viaţa la care visezi);

  Îţi recalibrezi creierul, astfel încât succesul să devină inevitabil pentru tine;

  Reduci procesul de învăţare de la mai mulţi ani la câteva momente;

  Îţi setezi mintea pe tiparul multimilionarilor; ...şi multe, multe alte lucruri.

  Cultivă-ţi încrederea în sine, obţine informaţiile de care ai nevoie şi află care sunt paşii necesari pentru a-ţi construi afacerea şi pentru a-ţi trăi viaţa la care ai visat dintotdeauna, citind "Răspunsul".

  Vezi mai mult

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină