Knowledge is everything

Nancy Nester

Nancy Nester

Nancy Nester este doctor în metafizică şi are studii religioase cu accent pe religiile comparative ale lumii.

Maestru şi profesor Reiki de mai mulţi ani, Nancy Nester are o practică Reiki activă şi un program de predare pentru toate nivelurile de învaţare.

Ca ministru hirotonit ADL, oferă consiliere şi îndrumare spirituală.

Ca fondator şi director al Centrului Spiritual ADL, Nancy Nester a creat cu succes un serviciu de consiliere non/stop, centrul oferind fiecărui individ o cheie pentru a accesa ei înşişi înţelepciunea.

Ea a creat, deasemenea, tehnica revoluţionară cunoscută ca “porţi din Quan Yin”( porţi antice pentru vibraţii de compasiune de vindecare), coordonând în ultimii 35 de ani, mii de clienti şi elevi.

De la o vârstă fragedă, Nancy Nester a primit mesaje şi indicaţii de la îngeri, maeştri ascensionaţi şi alte fiinţe de lumină.

Experienţele ei de copil şi din nou, ca femeie tânără a creat o nevoie de a-şi explora abilităţile de clarvăzător (văzând energie în mişcare) şi de vindecător intuitiv şi empatic.

Mai multe experiente în pragul morţii i-au oferit lui Nancy o viziune unică şi de conştientizare a multi-dimensionalităţii sufletului şi a călătoriei sale.

În timp ce lucrează în lumea de "bine sau rău", ea găseşte prin intuiţie punctul central al adevărului.

Filozofia ei în experienţele de învăţare, de predare, în schimbul de informaţii şi în vindecare a fost întotdeauna Conştiinta Unităţii.

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină