Knowledge is everything

Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch

Neale Donald Walsch s-a născut la 10 septembrie 1943 in Milwaukee, Wisconsin, intr-o familie de romano-catolici fapt care l-a influentat in cautarea adevarului spiritual. Avand astfel de preocupari, a studiat teologia multi ani, insa nu pentru a o practica, ci doar cu caracter informativ.

Inainte de a scrie seria cartilor Conversatii cu Dumnezeu, Neale Donald Walsch a lucrat ca director de programe radio, redactor de ziar, in relatii publice si in marketing. La începutul anilor 1990, el a suferit o serie de lovituri zdrobitoare - un incendiu care i-a distrus toate bunurile, esecul căsătoriei sale şi un accident de maşină in urma caruia s-a ranit grav. Odată recuperat, dar devenit somer, el a fost nevoit sa traiasca intr-un cort, in Jackson Hot Springs, in imprejurimile orasului Ashland din Oregon , colectand deseuri din cutii de aluminiu, pentru a avea ce manca .

Un timp, a crezut ca viata lui a ajuns la capat. Descurajat, el a început sa scrie despre persoanele fara adapost iar după un anumit stadiu a fost invitat sa fie gazda unui Talk- show la Radio. In prezent, Neale Donald Walsch locuieste in Ashland, Oregon si impreună cu sotia sa, Nancy au pus bazele Fundaţiei Conversatii cu Dumnezeu, o organizatie nonprofit al carui scop este sprijinirea procesului de vindecare al lumii, facand cunoscute mesajele din aceste carti unui numar cat mai mare de oameni, intr-un timp cat mai scurt.

Neale Donald Walsch calatoreste in intreaga lume, tinand prelegeri, organizand ateliere si cursuri pe baza Noilor Revelatii. Cele nouă cărţi din seria Conversaţii cu Dumnezeu sunt: Conversaţii cu Dumnezeu (vol 1-3), Prietenie cu Dumnezeu, Comuniunea cu Dumnezeu, Conversaţii cu Dumnezeu pentru adolescenti, Noi revelatii, Dumnezeu de mâine şi Acasă cu Dumnezeu: Intr-o viata care nu se termina niciodata.

Cartile sale sunt inspirate de Dumnezeu si pot ajuta o persoana sa-l descopere pe Dumnezeu intr-o perspectiva moderna. Viziunea lui Neale Donald Walsch este o extindere si unificare a tuturor teoriilor teologice pentru a le face mai relevante pentru zilele noastre.

El a creat Echipa Omenirii ca o miscare spirituala, al carei scop este de a comunica şi pune in aplicare noile convingeri spirituale. Această stare poate fi realizata, susţine Walsch, prin actul de a ajuta alti oameni: "Cel mai rapid mod de a aplica ceva in viata ta este de a ajuta pe altii ... cel mai rapid mod de a utiliza orice intelepciune care se afla in sufletul vostru este de a ajuta pe altcineva .. Pentru ca suntem cu totii una. "…

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină