Knowledge is everything

Paul Harrington

Paul Harrington

Producător al filmului "Secretul", Paul Harrington a învăţat principiile acestuia direct de la Rhonda Byrne, autoarea filmului (şi mai târziu a cărţii).

Acestea, nu numai că l-au ajutat să îşi transforme viaţa, dar Paul a primit mii de scrisori de la oameni din întreaga lume care au aplicat puterea Secretului pentru a-şi trăi viaţa la care au visat.

Cea care l-a inspirat pe Paul să aplice toată această cunoaştere pentru a scrie o carte pentru adolescenţi a fost chiar fiica sa adolescentă.

Prin scrierea acestei cărţi, Paul şi-a propus să ajute adolescenţii din întreaga lume să înţeleagă că au puterea de a-şi modela singuri destinul, creându-şi o viaţă care să fie nici mai mult nici mai puţin decât o capodoperă.

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Secretul si puterea adolescentilor

  SECRETUL ŞI PUTEREA ADOLESCENŢILOR

  de Paul Harrington

  Preţ normal: 29,00 RON

  Preţ special: 24,50 RON

  Dacă ai avut vreodată un vis, o ambiţie secretă, o dorinţă sau un scop special, dar nu ai ştiut cum să le transformi în realitate, "Secretul şi puterea adolescenţilor "este cartea cea mai potrivită.

  Cartea şi filmul "Secretu"l le-au arătat deja multor milioane de oameni din întreaga lume cum să îşi schimbe viaţa şi cum să îşi transpună în realitate visele.

  Dacă doreşti, poţi face şi tu acest lucru. "Secretul" îţi conferă puterea de a avea, de a face şi de a deveni tot ceea ce îţi doreşti.

  Şi vorbim aici despre bogăţie, succes, relaţii armonioase şi preţuire de sine… adică de tot ce îşi doreşte inima ta.

  Ei bine, tu îţi poţi îndeplini toate aceste dorinţe şi vise.

  Tot ce trebuie să faci în acest scop este să descoperi Secretul.

  Vezi mai mult

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină