Knowledge is everything

salvat de lumina

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • salvat de lumina

SALVAT DE LUMINĂ Povestea adevărată a unui om care a murit de două ori şi profundele revelaţii pe care le-a trăit el

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

În anul 1975, Dannion Brinkley a fost lovit de un trăsnet şi a murit. Când s-a trezit la morgă, 28 de minute mai târziu, totul era diferit pentru el. În acest interval de timp el a vizitat lumea de dincolo, s-a întâlnit cu 13 îngeri şi a primit 117 revelaţii referitoare la viitorul umanităţii. De atunci, 100 din aceste revelaţii s-au împlinit deja.

În cartea Salvat de lumină, disponibilă acum pentru prima oară pe piaţa românească, Brinkley ne împărtăşeşte uimitoarea sa poveste, ne revelează adevărul legat de lumea de dincolo şi ne învaţă cum ar trebui să ne trăim viaţa.

Cartea Salvat de lumină este relatarea cea mai detaliată şi mai ieşită din comun a unei experienţe în apropierea morţii din câte am citit vreodată.


Oannion Brinkley ne oferă în ea o viziune amănunţită referitoare la viaţa din lumea de dincolo, dar mai ales la modul în care ar trebui să ne trăim viaţa în această dimensiune fizică. Imposibil de trecut cu vederea, povestea lui Brinkley reprezintă un tribut adus spiritului uman.


--------------------------------------------------------------------------------

Detalii

Informaţii adiţionale

Autor Dannion Brinkley
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 219
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.