Knowledge is everything

Diavolul si domnisoara Prym

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Diavolul si domnisoara Prym

DIAVOLUL ŞI DOMNIŞOARA PRYM

  • Autor: Paulo Coelho
  • Editura: Humanitas
  • Nr. pagini: 184
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

O comunitate devorată de lăcomie, laşitate şi frică. Un om persecutat de fantomele trecutului său dureros. O tânără femeie în căutarea fericirii.

Într-o săptamână plină de evenimente, fiecare dintre ei se va confrunta cu întrebări despre viaţă, moarte şi putere şi fiecare dintre ei va trebui să-şi aleagă propria cale. Vor alege binele sau răul?

Scena acestei lupte extraordinare este îndepărtatul sat Viscos. Soseşte un strain, purtând cu el un rucsac în care se află un caiet şi unsprezece lingouri de aur. El vine aici pentru a afla răspunsul la o întrebare care îl chinuie: oamenii, în esenţă, sunt buni sau răi?

Întâmpinându-l pe misteriosul străin, întreg satul devine complice la intriga lui sofisticată, care va marca pentru totdeauna vieţile locuitorilor.

În acest roman uluitor, Paulo Coelho prezintă lupta dintre lumină şi întuneric din adâncul fiecărui suflet şi mesajul ei pentru viaţa noastră de zi cu zi: să îndraznim să ne urmăm visele, să avem curajul de a fi altfel şi să ne stăpânim teama care ne împiedică să trăim cu adevarat.

"Diavolul şi domnisoara Prym" este o poveste încarcată de emoţie, în care integritatea fiinţei umane este supusă unui test cumplit.

Informaţii adiţionale

Autor Paulo Coelho
Editura Humanitas
Nr. pagini 184
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.