Knowledge is everything

Unsprezece minute

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Unsprezece minute

UNSPREZECE MINUTE

  • Autor: Paulo Coelho
  • Editura: Humanitas
  • Nr. pagini: 264
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Romanul "Unsprezece minute" este povestea Mariei, o fată dintr-un sat brazilian, ale cărei prime întâlniri inocente cu dragostea o lasă cu inima frântă.


La o vârstă fragedă, ea se convinge că nu va găsi niciodată dragostea adevărată, crezând în schimb că „dragostea este un lucru cumplit care te face să suferi..."


O întâlnire întâmplătoare în Rio de Janeiro o face să plece la Geneva, unde visează să găsească faimă şi bogaţie, dar sfârşeşte în stradă, ca prostituată.


În Geneva, Maria se îndepartează tot mai mult de dragoste, devenind tot mai fascinată de sex. În cele din urmă, concepţia ei lipsită de speranţă despre dragoste este pusă la încercare când cunoaşte un tânar şi chipeş pictor.


În această odisee a descoperirii de sine, Maria are de ales între a urma o cale a întunericului - plăcerea sexuală de dragul placerii sexuale - sau a risca totul pentru a-şi găsi „lumina launtrica" şi posibilitatea sexului sacru, a sexului în contextul dragostei.


În acest palpitant şi îndrazneţ nou roman, Paulo Coelho analizează cu sensibilitate natura spirituală a sexului şi a dragostei şi ne invită să ne confruntăm cu propriile prejudecăţi, cu proprii demoni, să ne aflăm propria „lumină lăuntrică”.

Informaţii adiţionale

Autor Paulo Coelho
Editura Humanitas
Nr. pagini 264
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.