Knowledge is everything

Pierre Dukan

Pierre Dukan

Pierre Dukan, specialist în comportamentul alimentar, lucreaza ca nutritionist de peste 30 de ani, fiind cel mai citit autor în acest domeniu din Franţa. Pierre Dukan este autorul a 19 carti care s-au vândut in peste 2,5 milioane de exemplare, inclusiv best-sellerul "Je ne sais pas maigrir", rezultatul a peste treizeci de ani de cercetare şi practică. Cartea lui de referinţă o reprezinta « Dieta Dukan », o metodă de dieta recunoscute în întreaga lume

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Retetele Dukan

  REŢETELE DUKAN Regimul meu în 350 de reţete

  de Pierre Dukan

  Preţ normal: 27,00 RON

  Preţ special: 24,50 RON

  Încă de la apariţia bestsellerului "Nu ştiu să slăbesc", toţi cititorii doctorului Pierre Dukan aşteptau publicarea acestor reţete.

  Iată-le în cele din urmă, simplu de preparat, savuroase şi uşoare: pisică-de-mare à la creole, cocos cu lămâie verde în crustă de sare, dorada cu ceapă, salată de creveţi, vinete provensale, castraveţi cu brânză, biscuiţi de Savoia... Reţete foarte variate, care dovedesc că regimul poate rima cu plăcerea: aceea de a gusta, dar şi aceea de a găti.

  De mai bine de treizeci de ani, Dr. Pierre Dukan este specialist în comportament alimentar şi reeducare nutriţională. În tot acest timp, el a pus bazele unei metode care îi poartă numele: Dieta Dukan.

  Această metodă a fost construită etapă cu etapă, de-a lungul mai multor lucrări, dintre care "Nu ştiu să slăbesc", bestseller incontestabil, reprezintă formula definitivă. Pierre Dukan apare adesea la radio, la televiziune şi în presa scrisă, când se vorbeşte despre regimurile de slăbit (Femme actuelle, Top santé, Match...)

  Vezi mai mult

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină