Knowledge is everything

Dictionar de simboluri

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Dictionar de simboluri

DICŢIONAR DE SIMBOLURI PENTRU PROTECŢIE SPIRITUALĂ

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Un simbol reprezintă o reprezentare a unui concept... vorbim astfel despre simboluri artistice, despre simboluri scriptice sau despre simboluri spirituale.


În esenţă, un simbol are rolul de a sistematiza într-un mod succint un anumit concept sau o înşiruire de astfel de concepte.


În viaţa de zi cu zi întâlnim simboluri la tot pasul; fie că ne referim la reprezentările semnelor de circulaţie care ne indică cum să reacţionăm în anumite situaţii în trafic, fie că vorbim despre simbolurile semnelor zodiacale – arhetipuri comportamentale, fie că aducem în discuţie simbolurile culorilor, plantelor, aromelor...


În Reiki şi în alte sisteme energetice tradiţionale, simbolurile sunt reprezentări grafice, desene, unele din ele provenind din scrierea japoneză Kanji, altele cărora aparent nu le putem găsi vreo asociere lingvistică şi care totuşi ni se pot părea cunoscute.


Lucrarea de fată este menită să introducă cititorul în lumea fascinantă a simbolurilor din diverse sisteme energetice orientale şi moderne şi să paveze calea către documentare şi mai riguroasă şi studiu temeinic.

Informaţii adiţionale

Autor Risvan Vlad Rusu
Editura Trinity
Nr. pagini 237
Format 14,5 x 21

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.