Knowledge is everything

Russell Simmons

Russell Simmons

Marele antreprenor şi vizionar Russell Simmons a influenţat practic toate aspectele mediului de afaceri şi mass-mediei.

Astfel, el a influenţat domeniul muzicii prin înfiinţarea studioului de înregistrări "Def Jam Recordings", care s-a bucurat de un succes enorm.

A influenţat domeniul modei prin crearea liniilor de haine "Phat Farm, Baby Phat", "Run Athletics" şi "Def Jam University".

A influenţat domeniul televiziunii prin emisiunile "HBO Def Commedy Jam" şi "Russell Simmons presents Def Poetry". A influenţat domeniul teatrului de pe Broadway prin producţia "Russell Simmons Def Poetry Jam", care a câştigat Premiul Tony.

A influenţat domeniul digital prin All Def Digital, All Def Music şi Narrative.

A avut numeroase alte companii în domeniul serviciilor financiare, al comunicaţiilor mobile şi al filantropiei. Deşi new-yorkez de origine, locuieşte la ora actuală la Los Angeles, unde îşi creşte cele două fete.

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Bucura-te de succes

  BUCURĂ-TE DE SUCCES PRIN CULTIVAREA STĂRII DE LINIŞTE INTERIOARĂ Meditaţia pe înţelesul tuturor

  de Russell Simmons, Chris Morrow

  25,00 RON

  În cartea "Bucură-te de succes prin cultivarea stării de linişte interioară", Russell Simmons, originalul mogul al hip hop-ului, prezintă conexiunea intimă dintre starea de pace interioară şi succesul exterior.

  În timpul celor 15 ani în care a meditat, Simmons s-a antrenat alături de maeştri yoghini şi a colaborat sau a observat inclusiv alţi oameni de succes care practică meditaţia, printre care Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Russell Brand şi Forest Whitaker.

  Russell ne descrie felul în care a contribuit meditaţia la succesul acestor inovatori şi al altor lideri din domeniul afacerilor, artei şi divertismentului, dar şi cercetările de ultimă oră care au explorat beneficiile meditaţiei asupra minţii şi corpului. În plus, el povesteşte cât de mult l-a ajutat faptul că a învăţat să stea liniştit în propria sa carieră.

  În cartea "Bucură-te de succes prin cultivarea stării de linişte interioară", Simmons ne prezintă cea mai simplă cale către liniştea interioară, pe care orice om o poate practica, chiar dacă nu o consideră potrivită pentru el.

  Meditaţia este un instrument care te poate ajuta:

  · Să descoperi mai multă claritate şi focalizare în munca ta de zi cu zi, amplificându-ţi astfel productivitatea.

  · Să îţi descătuşezi creativitatea prin ascultarea vocii inspiraţiei în defavoarea distragerilor vieţii.

  · Să îţi modifici efectiv structura creierului, astfel încât să te simţi mai puţin stresat şi mai plin de energie.

  · Să îţi creezi relaţii mai bune prin contemplarea calităţilor pozitive ale oamenilor, nu a slăbiciunilor lor.

  · Să ieşi din cercul vicios al ciclurilor disfuncţionale şi toxice.

  · Să cultivi o stare de pace interioară care să contribuie la pacea globală, colectivă.

  · Să îţi reduci presiunea arterială şi stresul, şi să faci alegeri alimentare mai sănătoase.

  Cartea "Bucură-te de succes prin cultivarea stării de linişte interioară" este un ghid pentru începătorii care doresc să înveţe să se folosească de instrumentele mentale cu care s-au născut, dar pe care au uitat cum să le utilizeze, atingându-şi astfel potenţialul suprem.

  Meditaţia ne poate învăţa să savurăm momentele de linişte şi de claritate pe care le putem experimenta zilnic, să evităm distragerile şi să ne racordăm la întreaga putere care există în interiorul nostru.

  Vezi mai mult

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină