Knowledge is everything

Serghei Nikolaevici Lazarev

Serghei Nikolaevici Lazarev

Serghei Nikolaevici Lazarev , cunoscut bioenergetician rus, cu o bogată practică în domeniul terapiei neconvenţionale a făcut o descoperire senzaţională care revoluţionează întreaga concepţie contemporană asupra diagnosticării şi tratării bolilor.

Aplicând terapia bioenergetică el a observat că boala,de fapt, nu se vindecă ci migrează de la un organ la altul, fapt care i-a dovedit că s-a acţionat doar asupra efectului, cauza rămânând în continuare neschimbată.

Astfel, el a elaborat o metodă proprie bazată pe principiile filosofiei clasice orientale, ale eticii şi moralei creştine, îmbinate cu cele mai noi cuceriri în domeniul ştiinţelor medicale.

Teoria şi metoda elaborată de S.N.Lazarev este confirmată de mulţimea cazurilor rezolvate de el, cazuri în faţa cărora medicina oficială s-a dovedit a fi neputincioasă. Prin insuşirile sale paranormale, S.N.Lazarev a reuşit să schimbe destinul multor oameni, care au apelat,în disperare de cauză, la ajutorul său. 

Cărţile sale, prin exemplele pe care le oferă, reprezintă un pas important în accesarea unui domeniu rămas, până acum, necunoscut.

Nu există produse care să îndeplinească alegerea.