Knowledge is everything

Spencer Johnson

Spencer Johnson

Dr. Spencer Johnson este un orator si autor binecunoscut si respectat în lumea întreaga.

Puterea lui de întelegere a ajutat milioane de oameni sa descopere adevaruri simple, pe care sa le foloseasca astfel încât sa se bucure de o viata sanatoasa, plina de succes si cu cât mai putin stres.

Despre el s-a spus adeseori ca stie cel mai bine sa gaseasca solutii simple, care functioneaza, pentru probleme complexe. Si-a obtinut licenta în psihologie la University of Southern California, a devenit doctor în medicina la Royal College of Surgeons si a fost functionar la Harvard Medical School si Clinica Mayo.

Dr. Spencer Johnson este autor al lucrarii "Cine mi-a luat Cascavalul?" o uimitoare cale de a face fata schimbarii si coautor la The One Minute Manager, scrisa împreuna cu legendarul consultant în probleme de management, Dr. Kenneth Blanchard, ce continua sa apara pe lista celor mai bine vândute carti de afaceri si care a devenit cea mai populara metoda de management din lume.

A scris numeroase alte carti de succes, printre care: The Precious Present; Yes or No un ghid pentru a lua decizii mai eficiente; populara serie pentru copii ValueTales si cele cinci volume din seria One Minute: The One Minute Sales Person, The One Minute Mother, The One Minute Father, The One Minute Teacher si The One Minute For Yourself. Cartile Dr. Spencer Johnson au aparut deseori în media, printre care: CNN , The Today Show, Larry King Show, Time Magazine, Business Week, The New York Times, Wall Strett Journal, USA Today, Associated Press si United Press International. Ele au fost editate în lumea întreaga, fiind traduse în peste 26 de limbi.

Nu există produse care să îndeplinească alegerea.