Knowledge is everything

Steve Taylor

Steve Taylor

Dr. Steve Taylor, lector senior în psihologie la Leeds Metropolitan University. este autorul mai multor best-seller-uri, cărţi de psihologie şi spiritualitate.

Carţile sale au fost publicate în 16 limbi, inclusiv în limba olandeză, coreeană, rusă, japoneză, spaniolă, italiană, franceză şi poloneză.

Eckhart Tolle a descris activitatea sa ca "o contribuţie importantă la schimbările de conştiinţă care se întâmplă în prezent pe planeta noastră."

Andrew Harvey a spus despre munca sa: "Nu poate fi exagerată importanţa sa pentru timpurile noastre ameninţătoare şi rolul său în transformarea lor."

Steve Taylor are un doctorat în psihologie transpersonală la Liverpool John Moores University.

Articolele şi eseurile sale au fost publicate în peste 40 de reviste academice, reviste şi ziare, inclusiv în Jurnalul de Psihologie Umanistică, Jurnalul de Studii Consciousness şi Jurnalul de Psihologie Transpersonală.

Munca sa a fost prezentat pe larg în mass-media din Marea Britanie, inclusiv la BBC Breakfast, BBC World TV, Radio 4 şi 5, precum şi în The Guardian, The Independent şi The Daily Mail.

El este, de asemenea, un poet fiindu-I publicat recent primul volum de poezii şi reflecţii spirituale, “Sensul”.

Steve Taylor locuieşte în Manchester, Anglia, împreună cu soţia sa şi cei trei copii mici.

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Iesirea din intuneric

  IEŞIREA DIN ÎNTUNERIC Cum să te vindeci de traume cu ajutorul puterii interioare

  de Steve Taylor

  Preţ normal: 26,00 RON

  Preţ special: 23,50 RON

  Imaginaţi-vă că ajungeţi la un punct în care aţi pierdut totul, poate ca urmare a unei boli grave, a unei depresii sau dependenţe. V-aţi pierdut cariera, partenerul sau familia, speranţele de viitor şi respectul de sine şi sunteţi atât de disperaţi, încât simţiţi că nu puteţi să mergeţi mai departe.

  Tot ce v-a adus fericire pare să vă fi fost luat. Tot ce aţi muncit din greu să construiţi şi tot ce v-aţi imaginat că va fi viitorul vostru se dizolvă şi se transformă în nimic;  în faţa voastră pare să nu fie nimic, în afară de durere, pierdere şi moarte şi atunci, în voi, are loc o transformare.

  Sinele vechi moare şi se naşte unul nou. Dintr-odată, aveţi un sentiment de uşurinţă şi de libertate, ca şi cum ar fi fost tăiate legăturile şi ridicate greutăţile. Lumea pare a fi un alt loc, cu un sens nou şi un ţel nou, cu o armonie nouă şi frumuseţe.

  Trecutul şi viitorul nu mai au nicio semnificaţie, iar grijile care vă umpleau mintea înainte nu mai contează. Tot ce contează e „existenţa" strălucitoare pe care poţi să o vezi în jur şi prezentul glorios pe care îl trăieşti.

  În "Ieşirea din întuneric", autorul Steve Taylor spune poveştile a peste 30 de oameni care au trecut prin diverse dificultăţi în viaţa lor.

  De asemenea, el a intervievat mai mulţi învăţători spirituali, printre care şi Eckhart Tolle, ale căror experienţe de transformare, de trezire li s-au întâmplat după o anumită suferinţă. 

  Această carte ne ajută să realizăm că întotdeauna alegerea stă în noi, de noi depinde dacă ne lăsăm acaparaţi de greutăţile vieţii sau putem trece peste ele trăind o stare de trezire spirituală. Traumele şi suferinţa pot da naştere acestei transformări.

  Vezi mai mult

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină