Knowledge is everything

Virginia Faur

Virginia Faur

Virginia Faur absolventă a Facultăţii de Inginerie Chimică din Timişoara a intrat în lumea inventatorilor datorită pasiunii pentru studiul plantelor şi dorinţa de a ajuta oamenii suferinzi.

Virginia Faur avea la sfârşitul anului 1989 un număr de 106 brevete de invenţie, majoritatea medicamente.

Este membru al Federaţiei Internaţionale de Farmaceutică, cercetător ştiintific, fitoterapeut, lector de fitoterapie la ANATECOR şi bineînţeles Director General şi Asociat Unic al Laboratoarelor Favisan.

Întreaga sa carieră reflectă strădania de a veni în ajutorul celor bolnavi, aducând soluţii blânde,dar eficiente, de tratament şi speranţa unei vieţi trăite normal, cu bucurie şi lumină sufletească.

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Dezintoxicarea Magia-vindecarii

  DEZINTOXICAREA - MAGIA VINDECĂRII

  de Virginia Faur, Remus Tanase

  32,11 RON

  Cartea tratează un subiect deosebit de important al zilelor noastre: sănătatea, autorii realizând o sinteză a evoluţiei conceptului de sănătate.

  Din punctul de vedere al ştiinţelor moderne se consideră că sănătatea are multiple faţete: biologică, intelectuală, emoţională, decizională, socială, spirituală, holistică. Desigur, fiecare concept în parte şi toate la un loc contribuie la starea de sănătate a persoanei.

  Discutând despre „inteligenţa materiei" (Dumitru Constantin), trebuie să menţionăm şi „inteligenţa biologică", pe care autorii o menţionează. Corpul fizic poate fi hrănit sau distrus, intoxicat.

  Totuşi, starea de sănătate se datorează cel mai mult sistemului limbic, cel care guvernează starea emoţională.

  Sănătatea emoţională asigură un echilibru dinamic între emoţii şi sentimente, astfel încât fiecare dintre noi să putem răspunde pozitiv la orice „provocare".

  Autorii propun o imagine de ansamblu a conceptului de sănătate, dar şi posibilitatea unor soluţii concrete pentru redobândirea sănătăţii biologice.

  Vezi mai mult

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină