Knowledge is everything

Wayne W.Dyer

Wayne W.Dyer

Pe lângă activitatea sa de conferenţiar şi profesor, dr.Wayne W.Dyer a fost autorul a peste 20 de carti, al unor programe audio şi video de mare popularitate.

Dr. Wayne W. Dyer, numit cu afecţiune de cunoscuţi „parintele motivaţiei”, a fost scriitor şi conferenţiar de renume mondial în domeniul dezvoltării personale.

Deşi şi-a petrecut copilaria în orfelinate şi familii adoptive, a reuşit să învingă numeroase obstacole şi şi-a transpus visurile în realitate.

Şi-a luat doctoratul în consiliere psihologica la Wayne State University şi University of Michigan. A predat la aproape toate nivelurile de educaţie, de la liceu la St. John’s University din New York şi spitalul universitar din cadrul Cornell University Medical College.

A fost coautor la trei manuale şi numeroase articole de specialitate. Pe lânga activitatea sa de conferenţiar şi profesor, este autorul a peste 20 de carţi, al unor programe audio şi video de mare popularitate, a apărut în peste 5 200 de programe de radio şi televiziune, printre care Oprah, The Today Show si The Tonight Show.

Articolele sale au apărut în numeroase publicaţii, printre care Reader’s Digest şi Harper’s Bazaar.

În 1985 a fost ales drept unul dintre cei mai proeminenţi şase americani, iar articolul său „A Letter to the Next Generation” a apărut în revista Time.

Dr. Wayne Dyer a fost ales în International Speakers Hall of Fame, iar în 1987 a primit premiul Golden Gavel pentru conferenţiarul anului din partea Toastmasters International. 

A părăsit această lume la 29 august 2015.

"Wayne a părăsit trupul şi a trecut în nefiinţă în timpul nopţii. Întotdeauna a spus că abia aşteaptă următoarea aventură şi că nu se teme de moarte.Suferim după el, însă zâmbim când ne gândim cât de mult îi va plăcea pe lumea cealaltă. Te vom iubi pentru totdeauna", a scris familia lui Dyer pe pagina lui de Facebook.

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină