Knowledge is everything

Wayne W.Dyer

Wayne W.Dyer

Pe lângă activitatea sa de conferenţiar şi profesor, dr.Wayne W.Dyer a fost autorul a peste 20 de carti, al unor programe audio şi video de mare popularitate.

Dr. Wayne W. Dyer, numit cu afecţiune de cunoscuţi „parintele motivaţiei”, a fost scriitor şi conferenţiar de renume mondial în domeniul dezvoltării personale.

Deşi şi-a petrecut copilaria în orfelinate şi familii adoptive, a reuşit să învingă numeroase obstacole şi şi-a transpus visurile în realitate.

Şi-a luat doctoratul în consiliere psihologica la Wayne State University şi University of Michigan. A predat la aproape toate nivelurile de educaţie, de la liceu la St. John’s University din New York şi spitalul universitar din cadrul Cornell University Medical College.

A fost coautor la trei manuale şi numeroase articole de specialitate. Pe lânga activitatea sa de conferenţiar şi profesor, este autorul a peste 20 de carţi, al unor programe audio şi video de mare popularitate, a apărut în peste 5 200 de programe de radio şi televiziune, printre care Oprah, The Today Show si The Tonight Show.

Articolele sale au apărut în numeroase publicaţii, printre care Reader’s Digest şi Harper’s Bazaar.

În 1985 a fost ales drept unul dintre cei mai proeminenţi şase americani, iar articolul său „A Letter to the Next Generation” a apărut în revista Time.

Dr. Wayne Dyer a fost ales în International Speakers Hall of Fame, iar în 1987 a primit premiul Golden Gavel pentru conferenţiarul anului din partea Toastmasters International. 

A părăsit această lume la 29 august 2015.

"Wayne a părăsit trupul şi a trecut în nefiinţă în timpul nopţii. Întotdeauna a spus că abia aşteaptă următoarea aventură şi că nu se teme de moarte.Suferim după el, însă zâmbim când ne gândim cât de mult îi va plăcea pe lumea cealaltă. Te vom iubi pentru totdeauna", a scris familia lui Dyer pe pagina lui de Facebook.

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Procesul de cocreatie la apogeul lui

  PROCESUL DE COCREAŢIE LA APOGEUL LUI - O conversaţie între maeştri

  de Wayne W.Dyer, Esther Hicks

  18,00 RON

  Ce se întâmplă atunci când aduci faţă în faţă unul dintre cei mai reputaţi învăţători inspiraţionali şi spirituali ai epocii noastre şi Maeştrii Înţelepţi ai Universului?

  Are loc o întâlnire magică, profundă şi revigorantă pe care nu o vei uita niciodată!

  În această carte copleşitoare, bazată pe un eveniment live petrecut în Anaheim, California, dr. Wayne W. Dyer stă faţă în faţă cu Esther Hicks şi cu Conştiinţa Colectivă plină de înţelepciune cunoscută sub numele de Abraham.

  Wayne le pune lui Abraham toate întrebările pe care le-a acumulat în cei peste 40 de ani de predare, iar Abraham îi răspund.

  Printre subiectele discutate se numără:

  • Creşterea copiilor şi continuum-ul vieţii

  • Putem ajunge la o stare de „iubire fără opus”?

  • Dharma, destinul şi calea personală

  • Cum gestionăm veştile proaste?

  • Există maeştri înălţaţi la cer şi ghizi spirituali?

  • Monsanto şi alimentele modificate genetic … şi multe altele!

  Deşi Wayne şi Esther au fost prieteni de ani de zile, aceasta este prima discuţie publică a lui Wayne W. Dyer cu Abraham, în care sunt comentate numeroasele lecţii de viaţă şi întrebările fără răspuns ale lui Wayne.

  Citeşte această carte şi savurează această întâlnire extraordinară între două minţi ieşite din comun!

  Vezi mai mult
 2. Amintiri din rai

  AMINTIRI DIN RAI Uimitoarele amintiri ale copiilor din perioada de dinaintea venirii pe pământ

  de Wayne W.Dyer, Dee Garnes

  35,00 RON

  Dr. Wayne W. Dyer şi coautoarea Dee Garnes au declarat de multe ori că cei care cunosc cele mai multe lucruri despre Dumnezeu sunt copiii mici, care au stat până recent în braţele lui Dumnezeu.

  Dee s-a convins de acest lucru în urma unei interacţiuni cu propriul ei copil.

  Curioşi să afle mai multe despre acest fenomen, Wayne şi Dee au decis să lanseze o invitaţie adresată părinţilor din întreaga lume, de a-şi împărtăşi experienţele. Răspunsul copleşitor pe care l-au primit i-a determinat pe cei doi să scrie această carte, care include cele mai interesante relatări primite, în care copiii vorbesc despre amintirile lor de dinainte de naştere.

  După toate aparenţele, copiii mici ajung în această lume păstrând amintiri din perioada petrecută în lumea spiritelor, dovedind acest lucru membrilor familiilor lor. Ei descriu dialoguri cu Dumnezeu, afirmă că şi-au ales personal părinţii, vorbesc despre diferiţi membri de familie decedaţi înaintea naşterii lor pe care i-au cunoscut în dimensiunea spirituală, îşi aduc aminte de vieţile lor anterioare şi descriu cu elocvenţă şi cu acurateţe iubirea divină care există dincolo de această lume fizică, dar şi o perioadă în care puteau comunica telepatic şi în care s-au decis să coboare pe pământ.

  Această carte fascinantă îi încurajează pe părinţi şi bunici să îşi asume un rol mult mai activ în comunicarea cu aceşti nou-veniţi… şi să înţeleagă că experienţa terestră înseamnă mult mai mult decât percepem noi cu cele cinci simţuri ale noastre.

  Vezi mai mult

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină