Knowledge is everything

Zig Ziglar

Zig Ziglar

Zig Ziglar este un renumit autor de cărţi motivaţionale şi un orator apreciat în întreaga lume.

Şi‑a început cariera ca agent de vânzări într‑o serie de companii, urcând treptat pe scara ierarhică, iar ulterior a fondat compania Ziglar, al cărei preşedinte este şi în prezent şi care oferă cursuri de formare profesională, cărţi, CD‑uri, DVD‑uri şi pachete multimedia pentru instruirea angajaţilor.

Supranumit „maestrul motivaţiei”, Zig Ziglar a fost descris ca fiind „unul dintre idolii Americii”, „vânzătorul vânzătorilor” şi „o figură care a schimbat pentru totdeauna istoria”. Promovând valorile creştine şi ajutându‑i pe oameni să obţină succesul pe termen lung – prin caracter, atitudine şi deprinderi – el a influenţat vieţile a peste 250 000 de oameni.

În calitate de autor, Zig Ziglar a scris 29 de cărţi motivaţionale, dintre care 10 au fost incluse pe listele de titluri bestseller, fiind traduse în 36 de limbi şi dialecte şi având cititori pe tot cuprinsul globului. A apărut în numeroase publicaţii, inclusiv în New York Times, Washington Post, Fortune Magazine, Dallas Morning News, Success Magazine şi Esquire Magazine.

Ca orator, Ziglar a apărut în mod repetat în compania a numeroase personalităţi, printre care: şase foşti preşedinţi americani; lideri de opinie, ca Rudy Giuliani, Colin Powell şi Norman Schwarzkopf; politicieni, precum Margaret Thatcher; lideri ai unor corporaţii gigantice; autori celebri, ca Seth Godin, Debi Fields, Tom Hopkins, Brian Tracy, dr. Norman Vincent Peale şi Denis Waitley; sportivi şi actori de la Hollywood, precum Paul Harvey şi Joe Montana.

La vârsta de 84 de ani, Ziglar încă mai susţine conferinţe, alături de fiica sa, Julie Ziglar Norman. Pentru contribuţia sa de o viaţă în domeniul discursurilor motivaţionale, lui Ziglar i‑au fost decernate mai multe premii, din partea celor mai importante asociaţii de profil din Statele Unite.

Nu există produse care să îndeplinească alegerea.