Knowledge is everything

Biblia cancerului de san

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Biblia cancerului de san

BIBLIA CANCERULUI DE SÂN

  • Autor: Karen Lindsey
  • Editura: Semne
  • Nr. pagini: 688
  • Format: 17 x 23,50

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Cea de-a cincea ediţie a ghidului scris de dr. Susan Love, care se bucură de o mare autoritate, aduce o notă nouă de optimism bazată pe informaţiile recente oferite de cercetarea fundamentală.


În primul rând, nu toate formele de cancer sunt identice. Determinând subtipul de cancer, tratamentele pot fi personalizate pentru a corespunde fiecărui caz. Personalizarea nu presupune numai rezultate mai bune, ci, în egală măsură, asigură femeile că vor putea evita medicamentele care nu sunt eficiente şi pot chiar să le dăuneze.


O a doua mare cotitură în înţelegerea cancerului mamar o constituie faptul că, în fond, celulele nu funcţionează izolat.


Pentru ca un cancer să se dezvolte, este nevoie de mai mult decât o singură celulă cu mutaţii. Mediul din jur, vecinătatea ei, trebuie să o hrănească. O celulă malignă situată într-un mediu sănătos, de obicei, va rămâne în stare latentă, dar dacă vecinătatea se modifică, este foarte posibil să apară probleme.


Această descoperire a condus la o manieră nouă de abordare a factorilor de risc, a screening-ului şi a tratamentului, care a determinat o ameliorare atât a supravieţuirii, cât şi a calităţii vieţii.


Ediţia de faţă, complet actualizată şi revizuită, a fost cu totul restructurată pentru a reflecta aceste schimbări şi alte modificări promiţătoare privind tratamentul cancerului de sân.


Cu explicaţii clare, minuţioase şi "abordarea apropiată, care îţi dă încredere" (Journal of the American Medical Association), dr. Love furnizează informaţii esenţiale şi o îndrumare competentă pentru femeile care se confruntă cu un diagnostic, cu luarea unor decizii în privinţa tratamentului sau a unor măsuri de prevenţie.

Informaţii adiţionale

Autor Karen Lindsey
Editura Semne
Nr. pagini 688
Format 17 x 23,50

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.