Knowledge is everything

Bucura-te de o stare de sanatate perfecta cultivand iubirea de sine

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Bucura-te de o stare de sanatate perfecta cultivand iubirea de sine

BUCURĂ-TE DE O STARE DE SĂNĂTATE PERFECTĂ CULTIVÂND IUBIREA DE SINE Gândurile şi alimentele – Dieta Supremă

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Decenii la rând, autoarea de bestselleruri Louise Hay a transformat viaţa oamenilor învăţându-i cum să se elibereze de convingerile lor limitatoare.

Acum, în acest tur de forţă, Louise face echipă cu cele două experte pe care le consultă frecvent, una în domeniul sănătăţii naturiste şi cealaltă în domeniul nutriţiei, Ahlea Khadro şi Heather Dane, pentru a-ţi revela marele secret al stării ei de sănătate, de fericire şi de longevitate: trăirea unei vieţi bogate în substanţe nutritive.

Spre deosebire de alte cărţi despre sănătate pe care le-ai mai citit, cartea de faţă transcende opiniile personale, trendurile şi dogmele, prezentându-ţi într-o manieră cât se poate de delicată un sistem simplu, dar profund, prin care îţi poţi vindeca organismul, mintea şi spiritul, prin schimbarea felului în care gândeşti.

Louise, Ahlea şi Heather te vor învăţa cum să îţi optimizezi la maximum starea de sănătate, starea de spirit şi nivelul energetic.

Citind cartea "Bucură-te de o stare de sănătate perfectă cultivând iubirea de sine" vei afla:

♥ Secretele pe care le-a aplicat Louise de-a lungul anilor pentru a da o eficacitate maximă afirmaţiilor repetate, fapt care te va ajuta să îţi ali-niezi corpul cu mintea;

♥ Vei descoperi ce înseamnă de fapt nutriţia şi cum să transcenzi confuzia care domneşte la ora actuală în legătură cu dietele cele mai adecvate; ♥ Vei învăţa să asculţi poveştile pe care ţi le spune corpul;

♥ Vei afla tehnici de prelungire a longevităţii, de amplificare a vitalităţii, de îmbunătăţire a stării de spirit, de aprofundare a intuiţiei şi de satis-facere a nevoilor unice de vindecare ale corpului tău, de-a lungul fie-cărei etape de viaţă.

La cei 88 de ani ai săi, Louise are foarte multe lucruri de spus despre felul în care poţi trăi o viaţă lungă, fericită şi sănătoasă. Te invităm să ni te alături într-o călătorie uimitoare care îţi va transforma viaţa în cea mai frumoasă poveste de iubire posibilă.

Detalii

CUPRINS

Prefaţă: Începe-ţi propria poveste de iubire, de Louise Hay ... ix

Introducere: Cum am ajuns să scriem împreună această carte, de Ahlea Khadro şi Heather Dane ... xiii

Partea Întâi: 7 paşi pentru a-ţi îmbunătăţi starea de sănătate prin alimentaţie, gândire şi iubire

Capitolul 1

Pasul nr. 1: Creează-ţi o perspectivă nouă asupra sănătăţii ... 1

Descoperă de ce apar simptomele, bolile şi afecţiunile, şi cum îţi poţi crea o perspectivă diferită asupra capacităţi tale de a-ţi crea o stare de sănătate optimă, de fericire şi de longevitate.

Capitolul 2

Pasul nr. 2: Iubeşte-te pe tine însuţi şi iubeşte-ţi corpul – Despre alimentaţie, pierderea în greutate, boli şi multe altele ... 37

Adevărul despre alimentaţie, pierderea în greutate şi boli, şi paşii plini de iubire pe care îi poţi face pentru a-ţi vindeca trupul şi mintea.

Capitolul 3

Pasul nr. 3: Află cum funcţionează în realitate corpul tău – Fundamentul stării de sănătate ... 85

Află cum funcţionează sistemul tău digestiv şi faptul că organismul tău a fost perfect conceput pentru a-ţi susţine starea de bine.

Capitolul 4

Pasul nr. 4: Ascultă-ţi corpul – Un secret atotputernic, dar puţin cunoscut, al stării de sănătate ... 153

Descoperă cum îţi poţi asculta organismul, lăsând astfel sistemul tău interior de ghidare să preia controlul ori de câte ori deciziile personale legate de sănătate, bună dispoziție şi nutriţie ţi se par confuze.

Capitolul 5

Pasul nr. 5: Pune accentul pe alimentele şi pe gândurile care îţi pot vindeca organismul şi mintea ... 185

Află care sunt alimentele pe care trebuie să le consumi şi cele pe care trebuie să le eviţi pentru a te bucura de o sănătate optimă.

Capitolul 6

Pasul nr. 6: Îmbunătăţeşte-ţi starea de sănătate – Remedii preparate acasă pentru tratarea simptomelor tale ... 255

Descoperă o serie de remedii naturale uşor de preparat, care te pot ajuta să te eliberezi de simptome şi să îţi îmbunătăţeşti starea de sănătate.

Capitolul 7

Pasul nr. 7: Calea către o stare de sănătate optimă ... 295

Un plan de acţiune pe care îl poţi adopta în propriul tău ritm.

Partea a doua: Îmi iubesc bucătăria – Cum îţi poţi prepara singur mese pe cât de delicioase, pe atât de sănătoase

Capitolul 8

De unde trebuie să începi ... 309

Elemente de bază ale artei culinare, inclusiv informaţii despre ustensile, echipamente şi depozitarea alimentelor pentru mesele luate în timpul unei călătorii.

Capitolul 9

Exemple de meniuri şi opţiuni alimentare ... 317

Nu eşti sigur ce să mănânci la micul dejun, la prânz, la cină, ca desert sau ca o gustare? Vei găsi aceste informaţii aici, inclusiv o listă cu alimentele pe care ar trebui să pui accentul şi cu cele pe care ar trebui să le eviţi.

Capitolul 10

Reţete ... 351

Tabelul conversiilor ... 452

Despre autoare ... 453

Informaţii adiţionale

Autor Louise L.Hay, Ahlea Khadro, Heather Dane
Editura Adevar Divin
Nr. pagini 480
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.