Knowledge is everything

Calauzire zilnica

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Calauzire zilnica

CĂLĂUZIRE ZILNICĂ DE LA ÎNGERII TĂI - Cărţi oracol - Ghid şi 44 de cărţi

  • Autor: Doreen Virtue
  • Editura: Adevăr Divin
  • Nr. pagini: 123
  • Format: 10 x 14

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Acest set uşor de folosit de cărţi oracol este potrivit atât pentru începători, cât şi pentru cei experimentaţi în folosirea cărţilor divinatorii.


Fiecare carte are o imagine splendidă a unui înger şi un mesaj ori un răspuns pentru tine.


Ghidul vă arată paşii pe care trebuie să-i parcurgeţi pentru a face o „citire” cu ajutorul cărţilor-oracol cu îngeri pentru tine şi pentru alţii şi prezintă semnificaţiile extinse ale fiecărei cărţi.


Îngerii tăi păzitori îţi sunt întotdeauna alături, chiar şi atunci când nu eşti conştient de prezenţa lor. Aceşti îngeri doresc să te ajute în fiecare aspect al vieţii tale. Totuşi, datorită liberului arbitru, îngerii te pot ajuta numai dacă le ceri ajutorul. Îngerii sunt mesageri divini puternici şi plini de iubire, care nu sunt limitaţi în timp şi în spaţiu, deci te pot ajuta permanent, indiferent de mărimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de făcut. Din nou, însă, trebuie să ceri ajutorul îngerilor pentru ca ei să ţi-l poată oferi.


Am cercetat şi am experimentat să văd dacă există o altă cale de împlinire a acestei legi divine. De exemplu, le-am dat îngerilor mei „carte albă” să mă ajute în toate privinţele de-a lungul zilei. Dar metoda nu a dat rezultate, deoarece îngerii au nevoie să le cerem exact ceea ce dorim.


Acum am învăţat să vorbesc mereu cu îngerii mei, ca şi cum am face parte dintr-o echipă bine închegată. Când îi inviţi pe îngeri să te ajute, în orice aspect al vieţii, totul devine mai fericit, mai sănătos şi mai uşor. În loc să lupţi din răsputeri să obţii ceea ce ai nevoie, vei resimţi sincronicităţi şi vindecări magice, dar şi multă linişte lăuntrică. Am conceput acest set de cărţi oracol pentru a-ţi aminti zilnic prezenţa şi iubirea îngerilor tăi.


Mulţi oameni îmi spun că uită să ceară ajutorul îngerilor.


Aceste cărţi oracol îţi oferă o soluţie minunată. Poţi alege în fiecare dimineaţă o carte, pe care trebuie să o ţii cu tine de-a lungul întregii zile, pentru a putea să meditezi la călăuzirea îngerilor şi pentru a-ţi aminti să le ceri ajutorul.


Cum să foloseşti cărţile oracol


Cărţile oracol sunt o cale străveche, confirmată de vreme, de a lua legătura cu îngerii şi cu călăuzitorii spirituali. Cărţile oracol cu îngeri sunt pe deplin sigure, fiindcă ele atrag doar energia cerească plină de iubire a mesagerilor lui Dumnezeu. Ele se bazează pe Legea Atracţiei.


Cărţile pe care le tragi au aceeaşi vibraţie cu întrebarea pusă sau cu solicitarea făcută ori cu tiparul gândirii tale. Iată de ce tinzi să tragi de mai multe ori aceeaşi carte. Îmi place să lucrez cu cărţile oracol, deoarece ele nu greşesc niciodată.


Când avem cel mai mult nevoie de călăuzirea îngerilor, uneori este mai greu să auzim clar, din cauză că stresul ne blochează.


Cărţile oracol, fiind o legătură directă cu îngerii tăi, te ajută să depăşeşti aceste blocaje emoţionale. Şi oricine poate face o „citire” corectă pentru sine şi pentru alţii!                                        


                                         Doreen Virtue

Informaţii adiţionale

Autor Doreen Virtue
Editura Adevăr Divin
Nr. pagini 123
Format 10 x 14

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.