Knowledge is everything

Calea celui care se hraneste cu lumina

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Calea celui care se hraneste cu lumina

CALEA CELUI CARE SE HRĂNEŞTE CU LUMINĂ

  • Autor: Jasmuheen
  • Editura: For You
  • Nr. pagini: 141
  • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Peste tot în lume, oamenii îmi pun mereu întrebările de ce şi când. De ce am decis sâ trăiesc cu prana (ca sursă de hrană) şi când am început să fac asta.


Unii cred că, la un moment dat, am luat decizia de a face afirmaţia ca oamenii – inclusiv eu însămi – se pot elibera de nevoia de a consuma alimente fizice şi pot trăi doar cu lumină, şi câ luarea acestei decizii a fost motivata de o dorinţă de a atrage atenţia, de a vinde cărţi, de a face bani şi, în general, de a-i înşela pe cei naivi.


La toate acestea nu pot decât sâ zâmbesc cu tristeţe, deoarece, dacă asta ar fi fost cu adevărat intenţia mea, nu aş fi ales niciodată exact această cale a „hrănirii cu prana″. Dar, până când se re-educâ. oamenii au dreptul de a fi sceptici, critici şi neîncrezători.


Ştim cu toţii că educaţia este cheia cu ajutorul căreia ne eliberăm de ignoranţă şi frică. Motivaţia, intenţia, curăţenia inimii, o vocaţie superioară care să fie benefică întregii lumi – acestea sunt lucrurile care ne determină adeseori succesul în viaţa. În cartea de faţă, sperăm să mai revelăm un aspect despre povestea când şi de ce. După ce ne-am asigurat locul în istorie – prin intermediul diverselor puncte de vedere – şi în timp ce filmul documentar La început a fost Lumina devine tot mai cunoscut, adăugăm povestirile ce urmează, pentru o înţelegere mai profundă a căii celui ce se hrăneşte cu Lumină. În următoarele pagini va fi prezentată povestea propriei evoluţii spirituale de pe această cale.


Nu a existat niciun moment în viaţa mea când să hotărăsc că nu mai vreau să consum hrană fizică. Pentru mine, această cale nu a reprezentat niciodată o curiozitate şi nici măcar o chemare lăuntrică. Şi totuşi, s-a întâmplat. Capacitatea, sau darul, a apărut, pur şi simplu, ca un derivat natural al iniţierii spirituale pe care am avut-o în anul 1993, Chemarea – sau motivaţia mea – de a trece prin această iniţiere spirituală avea de-a face cu înălţarea, cu unirea mai profundâ cu esenţa divină din interior, cu experimentarea tărâmului pur al lui Buddha – a „împărăţiei Cerurilor″ lăuntrice, despre care se vorbea în învăţăturile lui Iisus. Despre învăţăturile respective am auzit la vârsta de şapte ani şi, de atunci, am rămas cu dorinţa de a avea experienţa directă a acestei împărăţii.

Informaţii adiţionale

Autor Jasmuheen
Editura For You
Nr. pagini 141
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.