Knowledge is everything

Calea intuitiva

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Calea intuitiva

CALEA INTUITIVĂ Cum să beneficiezi de puterea intuiţiei în propiul cămin, pentru copiii şi familia ta, dar şi pentru tine

  • Autor: Sonia Choquette
  • Editura: Livingstone
  • Nr. pagini: 296
  • Format: 13 x 20

Fii primul care evaluează acest produs.

SAU

Prezentare scurtă

Cum îmi pot ajuta copiii să evolueze şi să prospere?


Cum mă pot asigura că nu vor deveni nişte adulţi nefericiţi şi frustraţi, aşa cum sunt eu?


Iată întrebările care au inspirat-o pe Sonia Choquette să scrie această carte profundă şi accesibilă, în care explică - prin intermediul unor principii spirituale, al unor parabole din zilele noastre şi al exerciţiilor practice - cât de uşor pot reuşi chiar şi cei mai ocupaţi dintre părinţi să îşi ajute copiii să se conecteze la propria sursă de îndrumare divină.


După cum spune ea, "relaţia cu intuiţia personală ne ajută să stabilim o legătură cu sufletul - atât al nostru, cât şi al Universului -, dar şi cu Spiritul divin. Înlătură sentimentul neplăcut de izolare şi de lipsă de confort, înlocuind teama cu senzaţia de îndrumare spirituală şi siguranţă. Lumea se transformă brusc într-un loc mai prietenos şi binevoitor, în care aproape că nu mai există conflicte; viaţa devine mai frumoasă, mai amuzantă, mai generoasă şi mai abundentă. Acesta este planul divin. Calea intuiţiei este una a încrederii, liniştii interioare şi exprimării creative. Ce dar mai frumos ne-am putea oferi nouă şi copiilor noştri?"


Apelul la cel de-al şaselea simţ şi păstrarea lui la loc de cinste în viaţa copiilor le va oferi un dar nepreţuit, făcându-i să conştienţizeze minunea lumii. Le va deschide ochii şi urechile în faţa gloriei şi apetitul pentru creativitate, îi va înarma cu încredere, le va oferi un plus de siguranţă şi protecţie şi îi va ajuta să se conecteze la scopul lor real, alături de cei dragi. Le va asigura locul lor natural în roata vieţii şi îi va ajuta să îşi depăşească frica de moarte.Şi, mai presus de toate, le va oferi dreptul de a trăi în pace, fără să se teamă, şi de a avea parte de experienţa deplină a descoperirii propriilor persoane. Aceasta e calea firească, şi aşa ar trebui să fie.


Sper din totul sufletul să vă bucuraţi împreună de harul intuiţiei până la adânci bătrâneţi!


Dumnezeu să vă binecuvânteze pe voi, pe copiii voştri şi casa voastră!


Cu toată dragostea, Sonia

Informaţii adiţionale

Autor Sonia Choquette
Editura Livingstone
Nr. pagini 296
Format 13 x 20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.