Knowledge is everything

Calea spre succes

Dublu click pe imaginea de mai sus pentru a o vedea întreagă

Depărtează
Apropie

Mai multe imagini

  • Calea spre succes

CALEA SPRE SUCCES Sfaturi nepieritoare pentru zilele noastre

  • Autor: Napoleon Hill
  • Editura: Curtea Veche
  • Nr. pagini: 216
  • Format: 13x20

Fii primul care evaluează acest produs.

Prezentare scurtă

Ţi se pare că n-ai nicio ţintă în viaţă? Că nu eşti în stare să găseşti calea spre succes? Nu eşti sigur că te afli pe drumul cel bun?


Această carte te va orienta în călătoria vieţii tale. Este un ghid cu numeroase sfaturi ce au trecut testul timpului şi pe care le poţi pune oricând în practică. Am putea spune că primul sistem GPS a fost inventat cu zeci de ani în urmă, chiar de Napoleon Hill.


Este vorba despre cartea de faţă, constând într-un set de repere prin intermediul cărora discipolii autorului au găsit calea spre succes. Reperele stabilite de Hill sunt perfect valabile şi în zilele noastre, aşa că merită să le acorzi atenţie. îţi vor aduce beneficii extraordinare!


Autorul e foarte ofertant cu explicaţiile, aşa că o să-ţi fie uşor să urmezi indicatoarele plasate de el, pentru a ajunge la destinaţiamult visată.


Eşti pregătit? Maestrul Napoleon Hill te aşteaptă să-l urmezi. Deschide cartea şi-o să descoperi calea spre succes - mergând, pas cu pas, pe urmele autorului. Nici nu se pune problema să te rătăceşti!


"Calea spre succes a fost descoperită. A fost bine marcată pe hartă, iar de-a lungul său au fost plasate indicatoare. Acestea îţi spun exact ce să faci. Sunt cincisprezece la număr, iar dacă iei aminte la ele şi faci ceea ce îţi spun, nimic nu te poate împiedica să ai succes".


                                                                                                                                                                                                                                               Napoleon Hill

Informaţii adiţionale

Autor Napoleon Hill
Editura Curtea Veche
Nr. pagini 216
Format 13x20

Etichete produs

Foloseşte spaţii pentru a separa etichetele. Foloseşte ghilimele simple (') pentru fraze.