Knowledge is everything

Carti

Articolele 11 - 20 dintr-un total de 292

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
  1. Mintea noului nascut

    MINTEA NOULUI NĂSCUT

    de David Chamberlain

    Preţ normal: 29,00 RON

    Preţ special: 24,00 RON

    Intr-un mod irezistibil, autorul descrie senzitivitatea constientei si vulnerabilitatea nou-nascutilor, subliniind puterea conexiunii copil-parinte in timpul graviditatii si dupa nastere, demonstrind influenta pe care aceasta relatie precum si momentul nasterii o au asupra persoanei adulte care va deveni mai tirziu.

    In aceasta carte plina de paradigme zguduitoare, Dr. David Chamberlain, Vicepresedinte al Asociatiei Prenatale si Perinatale de Psihologie din America de Nord, demonstreaza ca nou-nascutii sunt fiinte umane cognitive care detin abilitati de a discrimina si a experimenta lumea in moduri sofisticate. Nu numai ca ei percep si inteleg nasterea, ei pot auzi, simti si raspunde inca de cand se afla in uter.

    Dupa parcurgerea informatiilor din aceasta carte, vom privi altfel copiii nostri, cu mai mult respect si mai multa intelegere

    Vezi mai mult
  2. FITOTERAPIA SI APITERAPIA

    FITOTERAPIA ŞI APITERAPIA Bolile tratate cu plante medicinale şi produse apicole

    de Gheorghe Grigore

    Preţ normal: 21,80 RON

    Preţ special: 19,50 RON

    Este de inteles de ce interesul cercetatorilor, medicilor si bolnavilor este din ce in ce mai mare fata de tratarea bolilor cu plante medicinale si produse apicole, cautand sa se documenteze in acest domeniu, mai ales in cazurile in care se confrunta cu cele mai diverse probleme se sanatate. In ultimele decenii s-au facut progrese importante in domeniul folosirii produselor apicole in tratarea majoritatii bolilor cu care se confrunta societatea actuala, dezvoltandu-se miraculos APITERAPIA. Urmare a rezultatelor obtinute, la acelasi nivel cu al FITOTERAPIEI, s-au creat numeroase produse pe baza de miere, polen, laptisor de matca, venin de albine etc... Am convingerea ca aceasta carte va fi de un real ajutor pentru toti cei care au incredere deplina in metodele de tratatament al bolilor cu plante medicinale si produse apicole,avand in vedere ca sanatatea este cea mai importanta in viata noastra Vezi mai mult
  3. Sistemul imunitar-cheia sanatatii

    SISTEMUL IMUNITAR - CHEIA SĂNĂTĂŢII O abordare holistică

    de Mihaiţă Toma

    Preţ normal: 25,00 RON

    Preţ special: 20,00 RON

    Suntem creaţi după Chipul şi Asemănarea lui Dumnezeu.

    De aceea suntem dotaţi dintru început cu o Putere Vindecătoare Interioară, care se manifestă prin Sistemul Imunitar Psihic şi Fizic.

    Stă în puterea noastră să conştientizăm această Putere Vindecătoare din interior, şi să lucrăm pentru ca ea să funcţioneze optim, ferindu-ne de boli şi de suferinţe. Pentru aceasta, trebuie să practicăm IUBIREA DE SINE, IERTAREA, RUGĂCIUNEA şi MEDITAŢIA. menţinându-ne în starea de ARMONIE, pentru care am fost hărăziţi.

    Şi să ne amintim mereu că oricine se întoarce spre SINE, se întoarce către Dumnezeu şi obţine de la ACESTA tot ce-şi doreşte şi este benefic pentru propria fiinţă.

    Vezi mai mult
  4. Metoda avansata de terapie teta

    METODA AVANSATĂ DE TERAPIE TETA Strunirea puterii Realităţii a Tot-ceea-ce-există

    de Vianna Stibal

    Preţ normal: 45,00 RON

    Preţ special: 42,50 RON

    În prima ei carte, "Theta Healing", Vianna Stibal, creatoarea metodei de Terapie Teta, a prezentat această tehnică uimitoare întregii lumi.

    Bazată pe miile de şedinţe cu clienţi care au experimentat vindecări incredibile în prezenţa Viannei, această nouă carte explorează în profunzime metodele de lucru şi procesele specifice Terapiei Teta, oferindu-i cititorului un ghid detaliat de practicare a tehnicilor de lucru cu convingerile şi cu sentimentele şi de scoatere la lumină a convingerilor profunde, precum şi numeroase informaţii suplimentare referitoare la cele şapte planuri ale existenţei, care ne permit tuturor să ne conectăm cu nivelul cel mai înalt al Realităţii Omniprezente, respectiv cu iubirea şi cu energia a Tot-ceea-ce-există.

    Această carte îţi prezintă o metodă avansată de vindecare energetică ce te va ajuta să-ţi modifici realitatea pe toate nivelele: fizic, mental, emoţional şi spiritual!

    Vezi mai mult
  5. Studiul China

    STUDIUL CHINA Cel mai complet studiu despre nutriţie realizat vreodată, cu implicaţii extraordinare asupra dietei, pierderii în greutate şi sănătăţii pe termen lung

    de Colin Campbell , Thomas M.Campbell II

    Preţ normal: 67,00 RON

    Preţ special: 60,00 RON

    Ştiinţa o spune limpede. Rezultatele obţinute de studiile ştiinţifice sunt indubitabile. Schimbă-ţi dieta alimentară şi redu-ţi astfel dramatic riscul de a face cancer, de a te îmbolnăvi de inimă, de diabet sau de obezitate.

    Studiul China prezintă un mesaj clar şi concis de speranţă, risipind multe mituri şi dezinformări legate de starea de sănătate.

    Dacă doreşti să fii sănătos, schimbă-ţi dieta alimentară

    .„Studiul China efectuat de Colin Campbell este o lucrare importantă şi uşor de citit. Împreună cu fiul său Tom, el comentează aici diferite studii referitoare la relaţia dintre dietă şi boală. Concluziile sale cu privire la consecinţele dăunătoare ale consumului de proteine de origine animală sunt incredibile. La fel de surprinzătoare a fost şi dificultatea de a prezenta rezultatele pe care le-a obţinut publicului larg. Este o istorie care merită citită.”

                                      Robert C. Richardson, doctor în ştiinţe, laureat al Premiului Nobel

    Vezi mai mult
  6. Tainele luminii

    TAINELE LUMINII Noi revelaţii din lumea de dincolo

    de Dannion Brinkley , Kathryn Brinkley

    Preţ normal: 35,00 RON

    Preţ special: 28,00 RON

    "După lectura unei bogate literaturi despre experienţele la limita vieţii, pot să afirm că găsesc această carte a fi una dintre cele mai interesante prin bogăţia de informaţii oferite, prin descrierea cadrului general al universului în care se petrece acest fenomen, prin înţelepciunea şi pietatea cu care este scrisă.

    Stilul seducător al celor doi autori – Kathryn, jurnalist de mare succes, şi Dannion Brinkley, eroul acestei cărţi –, claritatea, cursivitatea şi frumuseţea exprimării oferă cititorilor săi o reală delectare intelectuală şi fericirea de a şti că suntem nemuritori într-un univers al iubirii totale."

                                 Dumitru Constantin-Dulcan

    Vezi mai mult
  7. Masoterapie practica

    MASOTERAPIE PRACTICĂ

    de Sabin Ivan

    Preţ normal: 18,00 RON

    Preţ special: 14,00 RON

    Masajele tradiţionale sunt practicate astăzi în toate ţările asiatice, iar cele clasice şi reflexogene au căpătat o mare răspândire în cele două Americi şi în Europa.

    Ca urmare, se poate spune că acest remediu natural este practicat de câteva miliarde de oameni.

    Să nu uităm să amintim masajul igienic, cu numeroasele sale efecte pozitive asupra sănătăţii noastre, şi masajul sportiv, nelipsit din arsenalele terapeutice ale medicilor şi ale masorilor de specialitate.T

    oate aceste argumente nu înseamnă că masajul este un panaceu, că poate înlocui medicamentele sau alte acte medicale proprii medicinii clasice.

    Dar, dacă masajul unor puncte sau al unor regiuni de pe piele ameliorează o durere, dacă induce somnul, dacă revigorează organismul, de ce să nu-l folosim în locul medicamentelor?

    Pentru uşurinţa executării manevrelor, dar, mai ales, pentru nenumăratele sale indicaţii, printre care şi unele urgenţe (de exemplu, în lipotimii), masajul trebuie învăţat de noi toţi, indiferent de vârstă.

    În alcătuirea lucrării de faţă, cu titlul "Masoterapie practică", am ţinut seama de dorinţa marelui public de a cunoaşte diverse tipuri de masaj care pot fi executate şi pe propriul corp, metodă cunoscută sub denumirea de automasaj.

    Am prezentat manevre destul de uşor de executat, pentru a căror înţelegere cititorii au la îndemână numeroase desene care permit reperarea zonelor şi a punctelor indicate. Am urmărit, în primul rând, să ofer un ghid terapeutic care să nu lipsească din nicio casă.

                                                                           Autorul

    Vezi mai mult
  8. Nu hrani cancerul

    NU HRĂNI CANCERUL Alimentaţia este aliatul tău împotriva cancerului

    de Pavel Chirilă, Mădălina Popescu, Cristela Georgescu

    Preţ normal: 40,00 RON

    Preţ special: 38,00 RON

    Cartea se adresează publicului larg care doreşte să prevină cancerul cât şi bolnavilor care sunt atinşi de această boală şi vor să folosească dietoterapia alături de celelalte metode de tratament.

    Circa 30% din cancere se datorează unei alimentaţii greşite. Aceasta înseamnă că tot atâtea cancere sunt evitabile dacă ştim şi ne alimentăm corect.

    Stilul de viaţă este decisiv în aparitia şi evoluţia unui cancer.

    S-au făcut niste statistici geografice din care reieşea că cu cat o regiune este mai "civilizată", industrializată, dezvoltată, cu atat incidenţa cancerului este mai mare. Pentru că, în fapt, ce presupune o regiune mai civilizată dacă nu prezenţa mai multor E-uri, a unei concentraţii mai mari de azot în pământ şi ape, a unei cantităţi mai mari de zahăr rafinat, a unui procent mai mare de obezitate?

    Toate acestea sunt cauze care conduc la cancer…

    Cu banii adunaţi din vânzarea cărţii "Nu hrăni cancerul" va fi pusă pe „picioare″ clinica „Nera”, prima clinica de recuperare oncologică din Romania, care va incorpora şi un centru de cercetări.

    Clinica se va ingriji de tratamentul bolnavilor de cancer în stadii iniţiale: aflarea vestii, debutul bolii, depistarea precoce.

    Susţinând proiectul pentru construcţia clinicii Nera, susţii, de fapt, viaţa bolnavilor de cancer.

    Dă-le o şansa! Clinica Nera are nevoie de fapte bune puse cu grija la temelia construcţiei sale.

    Vezi mai mult
  9. Joao de Deus

    JOAO DE DEUS - Vindecătorul brazilian care a influenţat viaţa a milioane de oameni

    de Heather Cumming, Karen Leffler

    Preţ normal: 20,00 RON

    Preţ special: 14,00 RON

         João de Deus, vindecătorul brazilian care a influenţat viaţa a milioane de oameni, un fermier obişnuit din Abadiânia, Brazilia, ne oferă un puternic mesaj de iubire, de compasiune şi de speranţă pentru omenire. 

         João Teixeira de Faria, vindecătorul şi mediumul cunoscut sub numele de João de Deus, permite „spiritelor vindecătoare” să-i cuprindă trupul de trei ori pe săptămână pentru a-i trata în mod miraculos pe miile de oameni veniţi din întreaga lume să-şi găsească vindecarea. João de Deus şi-a îndeplinit misiunea ca medium timp de peste patruzeci şi opt de ani, făcând numeroase pelerinaje în toată lumea.

    Mânaţi de speranţa unei vindecări imediate, peste opt milioane de credincioşi au trecut prin faţa lui de-a lungul întregii sale vieţi, în timp ce zeci de mii de oameni călătoresc în Brazilia în fiecare an, pentru a-l vedea pe  João de Deus şi casa acestuia, Casa de Dom Inácio de Loyola (Ignaţiu de Loyola), care a fost concepută să primească sute de vizitatori în fiecare zi. În ciuda atenţiei acordate de toată media acestui vindecător apreciat pe plan internaţional, puţine lucruri au fost dezvăluite despre viaţa sa personală.

    Traducătoarea Heather Cumming şi fotografa Karen Leffler au călătorit împreună cu João de Deus consemnandu-i viaţa şi activitatea.

    Ceea ce a început ca un efort de documentare a mărturiilor privind vindecările sale deosebite a devenit acum prima monografie completă şi autorizată a lumii sale. Cuvinte emoţionante şi fotografii pline de viaţă – multe dintre ele surprinzând energia spirituală care îl înconjoară pe João de Deus şi Casa acestuia – ne poartă într-o călătorie impresionată şi profund personală cu mediumul smerit care dă speranţă oamenilor fără speranţă.

    Rezultatul este un portret intim al unei persoane obişnuite în condiţii extraordinare şi experienţa unei lecturi care îi aduce pe cititorii de orice convingere mai aproape de propria lor credinţă.

    Vezi mai mult
  10. Stiinta numerelor

    ŞTIINŢA NUMERELOR

    de Papus(Dr.Gérard Encausse)

    Preţ normal: 47,00 RON

    Preţ special: 39,50 RON

    "Să încercăm să facem puţină ordine în studiul numerelor.

    Vom căuta totodată să încercăm şi o introducere în lucrările autorilor consacraţi.

    Puţină lumină în întunericul acesta este singurul nostru scop.

    Numărul este o fiinţă din planul spiritual. El are propriile sale legi particulare de structură şi evoluţie, iar studiul său este unul dintre cele mai importante pe care ar putea să le urmeze cel interesat să pătrundă misterele lumii."

                                                         Papus

    Vezi mai mult

Articolele 11 - 20 dintr-un total de 292

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină