Knowledge is everything

Carti

Articolele 11 - 20 dintr-un total de 101

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
  1. Legile esentiale

    LEGILE ESENŢIALE ALE VIEŢII TRĂITE FĂRĂ TEAMĂ

    de Guy Finley

    Preţ normal: 24,00 RON

    Preţ special: 16,50 RON

    Descoperă-ţi adevărata menire pe Pământ. Participă la marele proces creator. Trăieşte în pace. Iubeşte fără teamă. Oferă-ţi ceea ce îţi doreşti cu adevărat În Viaţa trăită fără teamă, Guy Finley descrie în mod magistral secretul unei vieţi trăite la apogeu. Dacă te eliberezi de convingerile negative şi dacă îţi depui temerile la picioarele lui Dumnezeu, devii liber să îţi urmezi cu curaj intuiţiile cele mai profunde. Cartea este extrem de valoroasă şi ne învaţă pas cu pas ce să facem.“ Vezi mai mult
  2. Cele 7 valuri in calea adevarului

    CELE 7 VĂLURI ÎN CALEA ADEVĂRULUI

    de Ruediger Schache

    Preţ normal: 29,00 RON

    Preţ special: 26,00 RON

    Un văl este o forţă care te împiedică să percepi, într-un mod foarte precis, lumea, viaţa, alţi oameni sau pe tine însuţi.

    Adesea, percepţia nu corespunde cu felul în care sunt lucrurile cu adevărat. În plus, un astfel de văl face ca ceva din tine să reacţioneze atât de clar şi de previzibil în anumite situaţii, ca şi când cineva ar fi apăsat pe un buton care porneşte un program.

    Autorul de bestseller Ruediger Schache ne explică cele 7 forţe care aruncă un văl asupra percepţiei noastre şi ne arată calea de a ne elibera de vechile noastre paradigme, frici, conflicte interioare şi de auto-înşelare.

    Pentru a putea cunoaşte acestea, trebuie să te schimbi. Nu trebuie să înveţi nimic şi nu trebuie să faci nimic. Nu trebuie să exersezi, nu trebuie să doreşti şi nu trebuie să „repari” ceva. Este suficient dacă recunoşti forţele din tine, le observi şi le laşi să existe acolo.

    Dacă accepţi în mod conştient ceea ce există, şi înţelegi tot mai bine acele forţe, te eliberezi şi îţi poţi modela liber viaţa după dorinţa ta. Vei trăi o călătorie iniţiatică fascinantă, către secretele propriei tale vieţi. Calea spre adevăr duce prin şapte iluzii. Ele sunt ca nişte văluri care ne ţin departe de ceea ce este esenţial. De îndată ce sunt înţelese şi îndepărtate, totul în viaţă devine mult mai simplu şi mai împlinit: conflictele se destramă, relaţiile câştigă în profunzime şi se creează spaţiu pentru pace şi stabilitate.

    Ruediger Schache te poartă, în şapte paşi, prin procesul de eliberare. Cel care află cât de vindecător acţionează adevărul personal, învaţă să iubească tot mai mult, atât pe sine însuşi cât şi pe ceilalţi.

    Vezi mai mult
  3. CUM SA NE AUZIM INGERII

    CUM SĂ NE AUZIM ÎNGERII

    de Doreen Virtue

    Preţ normal: 27,00 RON

    Preţ special: 24,00 RON

    Cum sa ne auzim ingerii este un ghid care ne indruma pas cu pas sa primim mesaje de la ingerii si ghizii nostri spirituali. Lecturand aceasta carte va veti descoperi propriul stil de comunicare cu lumile angelice, astfel incat veti putea percepe mai usor viziunile, cuvintele, gandurile si sentimentele care va sunt transmise de catre ingeri si alte entitati ceresti. Cartea este realizata sub forma unui ghid, care va ajuta sa faceti diferenta intre adevaratele mesaje divine si vocea egoului vostru. Vezi mai mult
  4. Vindecarea sentimentelor din inima ta

    VINDECAREA SENTIMENTELOR DIN INIMA TA

    de Karol K.Truman

    Preţ normal: 28,00 RON

    Preţ special: 25,00 RON

    Ai suferit vreodata din punct de vedere emotional? Ti s-a intamplat vreodata sa experimentezi o durere sufleteasca, fara sa poti preciza exact ce anume sta la baza ei? Ai simtit vreodata ca nu contezi, ca esti complet nesemnificativ si ca nimeni nu ti-ar simti lipsa daca ai disparea peste noapte? Ti s-a intamplat vreodata sa crezi ca sentimentele tale nu conteaza pentru nimeni si ca nimanui nu-i pasa de tine? Daca te afli in cautarea unor raspunsuri care sa te ajute- pe tine sau pe o persoana apropiata tie - sa iti alini durerea interioara, aceasta carte te-ar putea ajuta in acesta directie, oferindu-ti solutii pentru deschiderea portii catre Vindecarea sentimentelor...din inima ta.? ? Karol K.Truman Vezi mai mult
  5. Superalimente

    SUPERALIMENTE Alimentaţia şi medicina viitorului

    de David Wolfe

    Preţ normal: 40,00 RON

    Preţ special: 36,00 RON

    Superalimentele sunt produse alimentare excepţional de bogate în energie şi în substanţe nutritive, cu un potenţial terapeutic fără egal

    . În această carte bogat ilustrată, binecunoscutul guru al alimentaţiei vii David Wolfe îţi prezintă câteva din cele mai delicioase produse vegetale, precum fructele goji, boabele de cacao (ciocolata crudă), seminţele de cânepă, maca, spirulina, produsele stupului şi multe altele.

    Surse excepţional de bogate de proteine, vitamine, minerale, enzime, antioxidanţi, grăsimi şi uleiuri bune, aminoacizi, acizi graşi esenţiali şi alte substanţe nutritive, aceste produse reprezintă una dintre cele mai promiţătoare piese ale puzzle-ului nutriţional.

    Fiecare superaliment este descris în detaliu, fiind însoţit de mai multe reţete delicioase şi uşor de preparat, dar şi de informaţii ştiinţifice de ultimă oră.

    Acest ghid este accesibil tuturor oamenilor şi prezintă argumente foarte convingătoare, bazate pe dovezi ştiinţifice, care confirmă puterea unică a super­alimentelor de a promova starea de excelenţă nutriţională, de sănătate şi de bunăstare, de frumuseţe, de a susţine o agricultură sustenabilă şi de a transforma dieta şi stilul de viaţă ale oamenilor, conducând la o revitalizare a umanităţii şi a planetei Pământ.

    Vezi mai mult
  6. Cele mai importante zece lucruri pe care cei adormiti vor sa vi le spuna

    CELE MAI IMPORTANTE ZECE LUCRURI PE CARE CEI ADORMIŢI VOR SĂ VI LE SPUNĂ

    de Mike Dooley

    28,00 RON

    Dacă cei adormiţi ar putea să vorbească, nu v-aţi întrebat ce ne-ar spune acelora dintre noi care am rămas în urma lor?

    Ce ne-ar spune ca să ne aline mâhnirea pierderii lor, să ne calmeze temerile despre ce se întâmplă când murim şi să ne înflăcăreze pentru a ne trăi vieţile cât mai bine posibil chiar acum?

    În pagini pline de înţelepciune, de umor şi, da, de bucurie, scriitorul bestseller New York Times Mike Dooley explorează cele mai presante şi mai profunde întrebări ale noastre privind viaţa de după viaţă – şi această viaţă – din perspectiva proaspătă a celor care au făcut trecerea la faza următoare.

    Printre revelaţiile şi intuiţiile pe care ei ni le împărtăşesc:

    • Noi eram pregătiţi; voi nu sunteţi

    • Nu există diavol sau iad.

    • Ne pare rău pentru orice durere pe care poate am provocat-o.

    • Animalele voastre de companie sunt la fel de nebune, de strălucitoare şi de iubitoare aici, precum erau acolo.

    • Nimic din ceea ce vă spunem noi nu vă poate pregăti pentru frumuseţea clipei în care veţi sosi. Veţi învăţa că persoanele iubite nu sunt pierdute pentru noi; că timpul nostru pe Pământ reprezintă atât o şcoală, cât şi o aventură; că, în ciuda tuturor aparenţelor opuse, viaţa este într-adevăr splendidă şi că avem parte de ea pentru a ne remo-dela norocul, începând de astăzi.

    Vezi mai mult
  7. Aventurile sufletului

    AVENTURILE SUFLETULUI Călătorii prin dimensiunea fizică şi prin cea spirituală

    de James van Praagh

    28,00 RON

    "Aventurile Sufletului" este un manual pentru oricine s-a întrebat vreodată de unde vine, de ce este aici și unde se va duce după ce moare.

    Împărtășindu-vă experiențele sale intuitive de comunicare cu Lumea Spiritului, în ultimii 30 de ani, mediumul recunoscut la nivel internațional James Van Praagh vă invită într-o călătorie spirituală pentru a descoperi alcătuirea unică a propriului vostru suflet și pentru a explora diferitele sale aventuri în timp ce călătorește între lumi.

    Veți învăța să vă deschideți mintea către înțelepciunea nelimitată a sufletului vostru și să dobândiți o perspectivă mai amplă asupra vieții și o mai bună înțelegere a rolului important pe care îl aveți în ansamblul ei.

    Această carte vă va ajuta în continuare să înțelegeți și să recunoașteți lecțiile sufletului pentru învățarea cărora ați revenit pe pământ, cum ar fi suferința, tristețea, iertarea și bucuria. Folosind această cunoaștere, veți ajunge să identificați implicațiile sufletului vostru și veți începe să trăiți o viață care să vă împlinească într-adevăr destinul sufletului: să urmați calea iubirii.

    Este o călătorie care vă va determina să vedeţi viaţa şi moartea într-o lumină complet diferită!

    Vezi mai mult
  8. Prinsa la mijloc

    PRINSĂ LA MIJLOC

    de Kelly Corrigan

    Preţ normal: 25,00 RON

    Preţ special: 17,50 RON

    Pentru Kelly Corrigan, familia înseamnă totul. La vârsta de 36 de ani, ea avea o căsnicie reuşită, două fetiţe drăgălaşe şi o rubrică săptămânală la ziar. Deşi era o adultă realizată, Kelly încă se considera fetiţa carismaticului George Corrigan, un american de origine irlandeză. Ea era ancorată într-un spaţiu de mijloc, „în care statutul de părinte se suprapunea cu cel de fiică”. Îşi îndeplinea în egală măsură îndatoririle de adult, dar fără să uite de părinţii ei. Procesul de maturizare al lui Kelly a fost accelerat dramatic atunci când şi-a descoperit un nodul la sân, primind apoi diagnosticul pe care nicio femeie nu doreşte să îl audă vreodată. Când George a aflat la rândul lui că este bolnav de cancer într-o fază avansată, a fost rândul lui Kelly să se îngrijească de cel care a avut grijă de ea toată viaţa lui. Această dublă ipostază a ajutat-o pe Kelly să se maturizeze, aşa cum nu ar fi făcut-o nimic altceva. Vezi mai mult
  9. Pentru ultima oara

    PENTRU ULTIMA OARĂ Un medium vorbeşte despre persoanele dragi pe care le-am pierdut

    de John Edward

    Preţ normal: 29,00 RON

    Preţ special: 20,50 RON

    Aceasta este povestea remarcabilă a vieţii mediumului John Edward şi a celor mai interesante lecturi pe care le-a ţinut vreodată. Cartea descrie felul în care aceste lecturi psihice i-au ajutat pe oameni să îşi depăşească durerea şi să îşi continue viaţa, fără a înceta vreodată să îi iubească pe cei decedaţi, a căror viaţă nu a încetat, ci doar s-a transformat. Prin abordarea sa inedită, onestă şi uneori aproape rezervată, John descrie în această carte cum şi-a descoperit şi cum şi-a dezvoltat gradat capacităţile psihice care îl ajută să prezică anumite evenimente şi să comunice cu spiritele persoanelor decedate. El îi încurajează pe oameni să îşi descopere propriile lor capacităţi mediumice pentru a putea recepta şi înţelege mai bine semnele şi indiciile primite din lumea de dincolo. Toţi oamenii primesc astfel de semne, dar puţini sunt conştienţi de ele. Vezi mai mult
  10. Arta magica a durutului in cot

    ARTA MAGICĂ A DURUTULUI ÎN COT Ce poţi face pentru a nu-ţi mai pierde timpul pe care nu îl ai cu oameni pe care nu îi suporţi, făcând lucruri pe care nu doreşti să le faci

    de Sarah Knight

    Preţ normal: 35,00 RON

    Preţ special: 31,50 RON

    Te simţi stresat, copleşit şi sufocat de viaţă?

    Sătul să le mai faci tuturor pe plac înainte de a-ţi veni rândul?

    ÎNSEAMNĂ CĂ A SOSIT TIMPUL SĂ TE DOARĂ ÎN COT.

    Vezi mai mult

Articolele 11 - 20 dintr-un total de 101

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină