Knowledge is everything

Carti

4 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Tainele luminii

  TAINELE LUMINII Noi revelaţii din lumea de dincolo

  de Dannion Brinkley , Kathryn Brinkley

  35,00 RON

  "După lectura unei bogate literaturi despre experienţele la limita vieţii, pot să afirm că găsesc această carte a fi una dintre cele mai interesante prin bogăţia de informaţii oferite, prin descrierea cadrului general al universului în care se petrece acest fenomen, prin înţelepciunea şi pietatea cu care este scrisă.

  Stilul seducător al celor doi autori – Kathryn, jurnalist de mare succes, şi Dannion Brinkley, eroul acestei cărţi –, claritatea, cursivitatea şi frumuseţea exprimării oferă cititorilor săi o reală delectare intelectuală şi fericirea de a şti că suntem nemuritori într-un univers al iubirii totale."

                               Dumitru Constantin-Dulcan

  Vezi mai mult
 2. Frumusete si sanatate prin hrana vie

  FRUMUSEŢE ŞI SĂNĂTATE PRIN HRANĂ VIE

  de Elena Nita Ibrian

  14,45 RON

  În toate cele 25 de cărţi care mi-au apărut până în prezent am scris despre o alimentaţie corectă care ne ajută să ne păstrăm sănătatea.

  Un accent deosebit am pus pe hrana vie, apoi pe bucătăria creativă (o combinaţie de fierturi la care se adaugă crudităţi în proporţie de 50-75%, de aici fiind excluse prăjelile).

  Nu trebuie să uitaţi că orice corp gras (ulei, unt, margarină, untură) numai dacă este încălzit la 38 grade C devine cancerigen, ca să nu mai vorbim de alte produse alimentare care se rumenesc în grăsimi.

  Este foarte adevărat că sunt plăcute la gust, dar numai pentru cerul gurii, pentru că stomacului şi intestinelor nu le aduc decât mari suferinţe odată cu trecerea timpului. În lucrarea de faţă o să găsiţi o bună parte de reţete ale bucătăriei creative, dar nu lipsesc nici reţetele de hrană vie preparate după bucătăria fără foc, reţete pe care le-am experimentat într-o perioadă lungă de timp, începând cu peste 50 de ani în urmă când, datorită lor, am scăpat cu bine de o boală necruţătoare – cancerul.

  M-am convins aşadar pe deplin că hrana naturală este mult mai sănătoasă şi mult mai hrănitoare.

  Vezi mai mult
 3. Inteligenta materiei

  INTELIGENŢA MATERIEI

  de Dumitru Constantin Dulcan

  Preţ normal: 48,16 RON

  Preţ special: 43,00 RON

  Disputa dintre ştiinţă şi religie privind adevărul despre om şi Univers nu poate fi tranşată prin afirmaţii.

  Este nevoie de trăirea de către fiecare dintre noi şi a experienţei inefabilului în lumea suprasensibilă, acolo unde vorbele sunt de prisos.

  Prof. univ. dr. Dumitru Constantin-Dulcan a devenit cunoscut publicului larg, îndeosebi după publicarea în 1981 a primei ediţii a acestei cărţi, Inteligenţa materiei, devenită imediat un best-seller.

  Un impresionant volum de informaţii, extras din principalele domenii ale cunoaşterii, este admirabil sintetizat într-o operă unitară, uşor accesibilă, scrisă într-un stil limpede şi atrăgător.

  Drumul materiei de la prima undă de lumină până în clipa în care prin creierul uman se poate conştientiza pe sine – acesta este conţinutul cărţii Inteligenţa materiei. "Suntem aici, în acest colţ de Univers, expresia ultimă a evoluţiei.

  Mâna unui arhitect inteligent şi nevăzut ne-a desprins din lut şi ne-a construit după un plan din care transpare unicitatea sursei, treaptă cu treaptă, până la nivelul creierului capabil să se gândească pe sine. Tot ceea ce s-a întâmplat, pentru noi s-a întâmplat.

  Suntem rezultatul tuturor evenimentelor fericite şi triste care ne-au precedat şi cauza celor ce ne vor urma.

  Noi suntem cei ce lăsăm în urmă splendorile spiritului şi ruinele nimicniciei, pentru că omul este singura fiinţă de pe Terra căreia i s-a dat să se implice în demersul naturii prin extensia inteligenţei sale.

  Aceasta este responsabilitatea sa de a fi. Omul nu poate trăi pur şi simplu, nu poate avea doar o existenţă pasivă.

  Cu, sau fără voia sa, el se implică în fizica Universului. Prin gânduri, prin acţiune, prin faptele sale bune, prin faptele sale rele.

  Când adevărul acesta ne va pătrunde, abia atunci, în clipa astrală a devenirii noastre, se va aprinde în noi lumina inteligenţei ce s-a regăsit pe sine după o lungă rătăcire pe cărări de Univers".

                                                                 Dumitru Constantin-Dulcan

  Vezi mai mult
 4. Intelepciunea chakrelor

  ÎNŢELEPCIUNEA CHAKRELOR Cele şapte chakre şi dezvoltarea personală

  de Anodea Judith

  Preţ normal: 49,00 RON

  Preţ special: 48,50 RON

  De ce credeţi că împreunăm mâinile la piept atunci când ne rugăm?

  De ce simţim fluturaşi în stomac înaintea unei întâlniri romantice?

  De ce regii erau unşi pe creştetul capului, înainte de a avea dreptul să poarte coroana?

  Pentru că – aşa cum au descoperit vechii hinduşi – avem în corp şapte centri de energie care, odată activaţi, ne permit să devenim oameni în sensul deplin al acestui cuvânt.

  Citiţi aceasta carte cu răbdare. În ea sunt multe de digerat.

  Faceţi astfel încât chakrele să devină o lentila prin care să puteţi privi viaţa şi lumea. Călătoria este plină de evenimente şi bogat colorată.

  Lăsaţi să vi se arate Podul Curcubeului din suflet, astfel încât să vă puteţi urma calea!

  Vezi mai mult

4 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină