Knowledge is everything

Carti

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Cum sa spui DA atunci cand trupul tau spune NU

  CUM SĂ SPUI "DA" ATUNCI CÂND TRUPUL TĂU SPUNE "NU" Descoperă aspectele pozitive ale celor mai dificile probleme de sănătate

  de Lee Jampolsky

  35,00 RON

  "Cum să spui Da atunci când trupul tău spune Nu" realizează o conexiune interesantă între sănătatea fizică şi intelect.

  Pornind de la propria confruntare cu o problemă de sănătate, doctorul Lee Jampolsky identifică în lucrarea sa paşii importanţi pe care trebuie să-i facem pentru a ne însănătoşi.

  În goana după medicamente şi tratamente eficiente, mulţi dintre noi uităm un lucru esenţial: vindecarea vine din interior.

  Dr. Jampolsky ne propune să urmăm o dietă mentală cu ajutorul căreia vom descoperi forţa tămăduitoare a gândirii noastre.

  "Cum să spui Da atunci când trupul tău spune Nu" ne prezintă o filosofie centrată pe viaţă, pe forţa creatoare a fiecărei fiinţe şi pe puterea de a ne învinge teama şi a depăşi orice obstacol. În acest context, Iubirea este văzută ca principala sursă a procesului de vindecare.

  Pentru a sprijini toate aceste teorii, autorul ne oferă un set de exerciţii cu ajutorul cărora vom învăţa cum să acceptăm Iubirea în sufletul nostru şi cum să pornim pe calea vindecării, convingând trupul să spună da vieţii.

  Vezi mai mult

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină