Knowledge is everything

Carti

Articolele 11 - 20 dintr-un total de 292

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
  1. Farmacia edenica

    FARMACIA EDENICA Plantele medicinale si utilizarea lor

    de Alexandru Dobos

    Preţ normal: 14,90 RON

    Preţ special: 14,00 RON

    Prezenta lucrare nu se vrea o lucrare ştiinţifică, întrucât nici nu este!

    Este o carte de popularizare, conţinând un îndemn sincer şi uman spre refacerea legăturii omului cu izvoarele vieţii: apa, aerul, soarele, mişcarea, plantele, hrana pură... Nu este, deci, scrisă pentru specialişti, ci se adresează celor mulţi care, fie din necunoaştere, fie din grabă, au uitat de adevărata salvare: natura! Fără doar şi poate că ea nu este o carte perfectă aşa cum, în afară de Dumnezeu, nimic nu există perfect! Dar sperăm să devină un catalizator al procesului de revenire a omului spre adevăratele resurse ale vieţii!...

                                                                                                                                                                                                                                              Alexandru Dobos

    Vezi mai mult
  2. POSTUL CU SUCURI NATURALE SI DETOXIFIEREA

    POSTUL CU SUCURI NATURALE ŞI DETOXIFIEREA

    de Steve Meyerowitz

    33,72 RON

    Folosește puterea vindecătoare a sucurilor proaspete pentru a te simți tânăr și a arăta bine. Cea mai rapidă cale de a reda organismului tău sănătatea. Postul oferă corpului tău o binemeritată vacanţă de care acesta are nevoie pentru a se reface. Puterea cu care a fost înzestrat poate să-l şi vindece. Postul şi terapia cu sucuri va reface sănătatea din interior. Această carte vă arată cum să eliberaţi această putere şi cum să o integraţi stilului dumneavoastră de viaţă modern. Oferiţi-vă dvs. şi celulelor dvs. şansa de a vă curăţa organismul, de a-l hrăni, întineri şi vindeca. Vezi mai mult
  3. Durerea de cap

    DUREREA DE CAP Prevenirea şi tratamentul naturist

    de Bruno Brigo

    Preţ normal: 12,53 RON

    Preţ special: 11,00 RON

    Durerea de cap sau cefaleea este tulburarea cea mai răspândită din lume.

    Nu de puţine ori, durerea de cap devine o adevărată boală, care apare precoce şi te urmăreşte toată viaţa.

    O mare parte dintre medicamentele convenţionale folosite în tratarea crizelor dureroase sunt urmate de efecte secundare semnificative.

    De aceea este bine să cunoaştem metode de prevenire şi tratament alternative, bazate pe preparate naturale eficiente şi lipsite de efecte secundare.

    Vezi mai mult
  4. Orice poate fi vindecat

    ORICE POATE FI VINDECAT

    de Martin Brofman

    Preţ normal: 40,00 RON

    Preţ special: 35,50 RON

    "M-am eliberat din ghearele unei boli terminale pe care medicina tradiţională o considera fără speranţă, de netratat, şi am revenit la starea de sănătate perfectă. Cred că noi toţi suntem vindecători şi că undeva, în adâncul nostru ştim că orice poate fi vindecat."

    Scopul acestei cărţi este de a prezenta vindecarea ca o tehnologie a conştiinţei, cum de altfel şi este, un set de instrumente accesibile oricărei persoane ce doreşte să înveţe acest proces.

    Este un manual tehnic al procesului vindecării, combinând concepte din tradiţia orientală cu psihologia occidentală.

    Cititorii care sunt familiarizaţi cu filozofiile ezoterice vor găsi o clarificare a conceptelor, iar cei care nu au avut contact cu aceste filozofii şi nu au deloc informaţii în acest domeniu vor găsi ideile şi tehnicile atât de simplu prezentat, încât vor fi capabili să le asimileze şi să le aplice cu uşurinţă.

    Sunteţi capabili să vă amintiţi gradul în care vă creaţi realitatea.

    Puteţi să vă mai amintiţi şi de capacităţile voastre nelimitate, de instrumentele naturale din interiorul vostru pe care le aveţi oricând la îndemână pentru vindecare, amintindu-vă şi modul în care să le folosiţi.

    Puteţi să vă amintiţi că puteţi să alegeţi să răspundeţi mediului înconjurător într-un mod diferit, acela care vă este cel mai convenabil vouă înşivă.

    Vezi mai mult
  5. Calatoria

    CĂLĂTORIA Un ghid excepţional pentru vindecarea vieţii tale şi eliberarea ta

    de Brandon Bays

    Preţ normal: 37,80 RON

    Preţ special: 32,50 RON

    CĂLĂTORIA ne permite să ajungem direct la cauza ultimă a problemelor cu care ne-am confruntat vreme îndelungată, după care ne oferă instrumentele de care avem nevoie pentru a ne rezolva definitiv aceste probleme. Aceste tehnici incredibil de puternice conduc la rezultate uluitor de profunde şi de durabile. Durerile cronice pur şi simplu dispar. La fel şi anxietatea, depresia şi blocajele sexuale, mânia, durerea şi lipsa preţuirii de sine, dependenţele şi bolile de orice fel. Prin tehnicile sale descrise într-un limbaj uşor de înţeles, fără termeni de specialitate, cartea CĂLĂTORIA îţi permite să: Scapi de blocaje fizice şi emoţionale care te-au marcat ani la rând Îţi revelezi geniul interior Îţi trăieşti viaţa ca pe o expresie a potenţialului tău suprem Experimentezi fericirea nemărginită din interiorul tău Devii cu adevărat liber Vezi mai mult
  6. Singura dieta care exista

    SINGURA DIETA CARE EXISTA

    de Sondra Ray

    18,00 RON

    Ceea ce credem este experienţa pe care o trăim; modificându-ne atitudinile, organismul nostru va folosi altfel hrana pe care i-o dăm.

    Această carte, "Singura dietă care există", se ocupă de această premisă şi îţi pune la dispoziţie, cititorule, o metodă practică prin care te poţi pune la încercare pe tine însuţi.

    Ceea ce credem este experienţa pe care o trăim; modificându-ne atitudinile, organismul nostru va folosi altfel hrana pe care i-o dăm. Dar să încerci o budincă, să vezi dacă e bună, înseamnă în continuare să o guşti.

    Încearcă dieta Sondrei. Vezi ce se întâmplă.

    Vezi mai mult
  7. Intrarea in vortex

    INTRAREA IN VORTEX Ghid practic

    de Esther si Jerry Hicks

    20,00 RON

    Un instrument uşor de pus în practică, aşa cum nu a mai existat vreodată altul, care să îl ajute pe cititor să îşi schimbe perspectiva şi să se simtă mai bine în patru domenii ale vieţii sale: bunăstarea generală, abundenţa fizică, bunăstarea fizică şi relaţiile.

    "Dacă poţi descoperi o modalitate de a-ţi schimba focalizarea, astfel încât să te situezi în interiorul vortexului, respectiv să te pui la unison cu cel-care-eşti-cu-adevărat, starea ta de spirit va deveni astfel 100% pozitivă, iar probabilitatea ca dorinţele tale să se îndeplinească va creşte considerabil.

    Acesta este unicul scop al acestui ghid practic. El te poate ajuta să elimini mai rapid gândurile de rezistenţă, pe care o parte le-ai cultivat întreaga ta viaţă. În acest fel, te vei folosi în mod direct de Energia care creează lumile pentru a ajunge acolo unde doreşti şi pentru a trăi viaţa pe care o preferi. " — Din Introducerea lui Abraham

    Vezi mai mult
  8. Dezintoxicarea Magia-vindecarii

    DEZINTOXICAREA - MAGIA VINDECĂRII

    de Virginia Faur, Remus Tanase

    32,11 RON

    Cartea tratează un subiect deosebit de important al zilelor noastre: sănătatea, autorii realizând o sinteză a evoluţiei conceptului de sănătate.

    Din punctul de vedere al ştiinţelor moderne se consideră că sănătatea are multiple faţete: biologică, intelectuală, emoţională, decizională, socială, spirituală, holistică. Desigur, fiecare concept în parte şi toate la un loc contribuie la starea de sănătate a persoanei.

    Discutând despre „inteligenţa materiei" (Dumitru Constantin), trebuie să menţionăm şi „inteligenţa biologică", pe care autorii o menţionează. Corpul fizic poate fi hrănit sau distrus, intoxicat.

    Totuşi, starea de sănătate se datorează cel mai mult sistemului limbic, cel care guvernează starea emoţională.

    Sănătatea emoţională asigură un echilibru dinamic între emoţii şi sentimente, astfel încât fiecare dintre noi să putem răspunde pozitiv la orice „provocare".

    Autorii propun o imagine de ansamblu a conceptului de sănătate, dar şi posibilitatea unor soluţii concrete pentru redobândirea sănătăţii biologice.

    Vezi mai mult
  9. Parintii toxici

    PĂRINŢII TOXICI Vindecă-ţi rănile din copilărie şi reia controlul asupra vieţii tale

    de Susan Forward dr., Craig Buck

    Preţ normal: 40,00 RON

    Preţ special: 38,00 RON

    Eşti copilul unor părinţi toxici?

    Când erai copil…

    · Ţi-au spus părinţii tăi adeseori că eşti rău sau că nu eşti bun de nimic?

    · Au folosit ei durerea fizică pentru a te disciplina?

    · A trebuit să ai grijă de ei din cauza problemelor lor?

    · Ţi-a fost adeseori teamă de părinţii tăi?

    · Ţi-au făcut aceştia vreodată ceva ce a trebuit să nu spui la nimeni? Acum că ai ajuns adult…

    · Continuă să te trateze părinţii tăi ca şi cum ai fi un copil?

    · Experimentezi reacţii emoţionale sau fizice intense după ce îţi peteci timpul cu ei?

    · Te controlează ei prin ameninţări sau vinovăţie? Te manipulează ei cu ajutorul banilor?

    · Simţi că orice ai face, nu este niciodată de ajuns pentru părinţii tăi?

    În acest ghid absolut remarcabil de dezvoltare personală, dr. Susan Forward descrie o sumedenie de studii de caz din practica ei privată, citându-şi adeseori clienţii – copii deveniţi adulţi ai unor părinţi toxici – pentru a te ajuta să te eliberezi de tiparele frustrante ale relaţiei tale cu părinţii, descoperind o lume nouă a încrederii în sine, puterii interioare şi independenţei emoţionale.

    Vezi mai mult
  10. Superalimente

    SUPERALIMENTE Rx Paisprezece alimente care vă vor schimba viaţa

    de Steven G.Pratt, Kathy Matthews

    Preţ normal: 40,00 RON

    Preţ special: 36,00 RON

    Pornind de la ideea că paisprezece alimente – numite SuperAlimente – conţin toţi nutrienţii de care un om obişnuit ar avea nevoie, dr. Steven Pratt trasează cadrul unui program amplu de alimentaţie la capătul căruia sănătatea şi forma fizică excelentă sunt garantate.

    Fasolea, afinele, broccoli, ovăzul, portocalele, dovleacul, somonul sălbatic, soia, spanacul, ceaiul, roşiile, carnea de curcan, nucile şi iaurtul sunt aliaţi de nădejde împotriva afecţiunilor de tot felul, împotriva îmbătrânirii sau chiar a cancerului.

    În lumea anglo-saxonă, simbolul Rx indică acele medicamente care nu se pot cumpăra decât pe bază de prescripţie medicală, devenind astfel sinonim pentru mulţi cu o cale sigură către sănătate.

    Astfel trebuie citită şi SuperAlimente Rx, ca o lungă şi captivantă reţetă, un melanj în care se îmbină explicaţiile atent documentate, dovezile ştiinţifice, studiile clinice şi recomandările de preparate culinare care mai de care mai delicioase, propuse de cunoscuţi maeştri bucătari.

    Această carte pune aceste instrumente în mâinile voastre şi pe farfurie, pentru a va oferi mai multa energie, o mai mare protecţie împotriva bolii şi un stil de viaţă sănătos acum şi pentru viitor.

    Vezi mai mult

Articolele 11 - 20 dintr-un total de 292

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină