Knowledge is everything

Carti

Articolele 11 - 20 dintr-un total de 112

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Testul pasiunii

  TESTUL PASIUNII Calea fără efort ce conduce la descoperirea menirii tale în viaţă

  de Janet Bray Attwood, Chris Attwood

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 31,50 RON

  Janet Bray Attwood şi Chris Attwood au inspirat prin bestsellerul lor, "Testul Pasiunii", mii de oameni să îşi creeze viaţa la care visează prin descoperirea lucrurilor care îi pasionează şi prin adoptarea unui stil de viaţă la unison cu lucrurile pe care le preţuiesc cel mai mult.

  Cititorii sunt învăţaţi să îşi identifice principalele cinci pasiuni prin realizarea Testului, iar apoi să îşi pună la unison viaţa cu lucrurile care contează cel mai mult pentru ei prin programul de acţiune Atwood, descris pas cu pas şi foarte uşor de urmat.

  Chris şi Janet Attwood combină în carte înţelepciunea profundă şi poveştile unor exemple vii de viaţă trăită cu pasiune precum Jack Canfield, Richard Paul Evans sau Stephen M. R. Covey cu experienţele lor personale, demonstrând că trăirea unei vieţi pasionante este nu doar posibilă, ci chiar inevitabilă pentru cei care realizează Testul.

  Vezi mai mult
 2. Meditatia de opt minute

  MEDITAŢIA DE OPT MINUTE Linişteşte-ţi mintea. Schimbă-ţi viaţa

  de Victor Davich

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 22,50 RON

  Dacă ţi-ai spus vreodată: „Mi-aş dori să meditez, dar mi se pare prea greu şi durează prea mult”, "Meditaţia de opt minute" este răspunsul pe care îl cauţi.

  Revista "Time" a numit acest program „cea mai americană formă de meditaţie inventată până în prezent”

  "Meditaţia de opt minute" este simplă, uşoară şi special concepută pentru a putea fi integrată în stilul tău de viaţă foarte ocupat.

  În doar opt minute pe zi, intervalul de timp dintre două reclame publicitare de la televizor, tu îţi poţi crea o practică solidă a meditaţiei care să te ţină o viaţă.

  "Meditaţia de opt minute" este un program nou, unic în felul său, care te ajută:

  • Să începi imediat să meditezi. Deschide această carte şi în doar zece minute vei experimenta starea de meditaţie.

  • Să continui să meditezi prin instrucţiunile pe care ţi le pune la dispoziţie, uşoare, lipsite de jargonul de specialitate şi garantate.

  • Să îţi linişteşti mintea, să îţi reduci nivelul de stres şi să experimentezi starea de pace.

  • Să îţi transformi meditaţia de zi cu zi într-o minivacanţă plăcută. În plus, ea:

  • Îţi anticipează întrebările şi preocupările, răspunzându-ţi la ele într-un limbaj clar şi uşor de înţeles.

  • Îţi oferă Meditaţia în timpul acţiunii, un instrument eficient pe care îl poţi aplica în toate activităţile tale de zi cu zi.

  • Te conduce pe următorul nivel al meditaţiei, oferindu-ţi două secţiuni valoroase, una referitoare la „actualizare”, iar cealaltă la resursele la care merită să apelezi.

  Vezi mai mult
 3. Femei puternice

  FEMEI PUTERNICE Un ghid pentru femeile care doresc să trăiască o viaţă de succes

  de Louise L.Hay

  Preţ normal: 20,00 RON

  Preţ special: 18,00 RON

  În această carte de mare inspiraţie, autoarea de bestselleruri Louise L. Hay ne învaţă însă că principalele schimbări la care vom asista în această perioadă fascinantă sunt cele „interioare“. Ea ne explică faptul că atunci când femeile vor fi dispuse să schimbe acest „teren interior“, ele vor opera pe un nivel foarte diferit al vieţii, mult mai înalt.

  La început de mileniu, tot mai mulţi oameni vorbesc despre schimbările care se vor petrece cu Pământul.

  În această carte de mare inspiraţie, autoarea de bestselleruri Louise L. Hay ne învaţă însă că principalele schimbări la care vom asista în această perioadă fascinantă sunt cele „interioare“. Ea ne explică faptul că atunci când femeile vor fi dispuse să schimbe acest „teren interior“, ele vor opera pe un nivel foarte diferit al vieţii, mult mai înalt.

  Scopul lui Louise L.Hay este să ajute toate femeile să experimenteze iubirea de sine, preţuirea de sine, respectul de sine, şi să ocupe unloc important în societate.

  În maniera ei inimitabilă, răspicată, dar plină de afecţiune, ea ne oferă o perspectivă foarte limpede asupra manierei în care femeile de toate vârstele şi din toate categoriile sociale pot îndeplini acest scop, astfel încât să îşi trăiască următorii ani în maniera cea mai productivă cu putinţă, care să le împlinească şi să le umple de satisfacţie.

  Vezi mai mult
 4. Supa de pui pentru suflet

  SUPĂ DE PUI PENTRU SUFLET – Povestiri despre credinţă - 101 poveşti inspiraţionale despre speranţă, devotament, credinţă şi miracole

  de Jack Canfield, Mark Victor Hansen

  Preţ normal: 39,00 RON

  Preţ special: 35,10 RON

  Această carte din seria Supă de pui pentru suflet se axează pe poveşti despre credinţă, speranţă, miracole şi devotament, care îţi vor aduce bucurie în suflet.

  Poveştile adevărate, scrise de oameni obişnuiţi, au darul de a vă uimi, inspira şi amuza totodată.

  Multe dintre ele sunt poveşti despre rugăciuni la care s-a răspuns ca prin miracol, coincidenţe uimitoare, credinţa redescoperită şi despre liniştea sufletească pe care ţi-o dă credinţa într-o putere superioară.

  Vei fi inspirat, uimit şi amuzat de aceste poveşti din biblioteca "Supă de pui despre credinţă, speranţă, miracole şi devoţiune".

  Reînnoieşte-ţi credinţa şi bucuria cu aceste poveşti despre: rugăciuni care au primit răspunsuri miraculoase coincidenţe uimitoare şi întâlniri cu divinitatea îngeri păzitori redescoperirea credinţei seninătatea care vine din credinţa într-o putere superioară

  Vezi mai mult
 5. Secretele mintii de milionar

  SECRETELE MINŢII DE MILIONAR Stăpânirea jocului interior al bogăţiei

  de Harv T.Eker

  Preţ normal: 47,00 RON

  Preţ special: 42,00 RON

  „Daţi-mi 5 minute şi... vă pot prezice viitorul financiar pentru tot restul vieţii!”

  Iată ce ne spune T. Harv Eker în cartea de faţă.

  Un om remarcabil, care a lansat multe afaceri şi a dat faliment în mod repetat – până când a înţeles că trebuie să-şi schimbe tiparul mental.

  După care, în câţiva ani, a devenit milionar.

  Harv T.Eker pleacă de la premisa că „nu ceea ce nu ştim ne împiedică să avem succes, ci ceea ce ştim incorect reprezintă cel mai mare obstacol”.

  Cartea sa tratează mai puţin ceea ce trebuie învăţat şi mai mult ceea ce trebuie „dezvăţat”. Fiecare dintre noi are setat în minte un anumit tipar financiar. Iar felul în care gândim determină dimensiunea averii pe care o acumulăm.

  Bogaţii gândesc, toţi, la fel (sunt convinşi că „îşi creează singuri viaţa”). Şi săracii gândesc, toţi, la fel (dar ei cred că viaţa „li se întâmplă”).

  Iar atunci când subconştientul are de ales între emoţii adânc înrădăcinate şi logică, emoţiile înving aproape întotdeauna.

  Secretul stă în conştientizarea propriilor gânduri şi acţiuni, astfel încât să ne putem elibera de alegerile făcute în trecut.

  Este timpul să renunţăm la presupunerea că, pentru a avea succes, ordinea logică este: a avea, a face, a fi. Şi să asimilăm, în schimb, convingerea oamenilor bogaţi, care înţeleg că ordinea corectă este: a fi, a face, a avea.

  Vezi mai mult
 6. Supa de pui pentru sufletului supravietuitorului cancerului

  SUPĂ DE PUI PENTRU SUFLETUL SUPRAVIEŢUITORULUI CANCERULUI

  de Jack Canfield, Mark Victor Hansen, Patty Aubery, Nancy Mitchell

  Preţ normal: 29,00 RON

  Preţ special: 26,10 RON

  În această colecţie specială, "Supă de pui pentru suflet", vei putea citi poveşti incredibile ale celor care au trecut dincolo de durerea trupului şi a sufletului, pentru a supravieţui cancerului.

  Cu sprijin plin de iubire, speranţă fără de sfârşit şi o atitudine pozitivă, precum şi cu o credinţă neclintită că vor învinge, în ciuda şanselor infime, cei care îşi împărtăşesc poveştile le dau putere tuturor oamenilor care suferă de cancer şi familiilor lor.

  "Supă de pui pentru sufletul supravieţuitorului cancerului" este un tonic puternic pentru vindecarea fizică şi spirituală.

  Vezi mai mult
 7. 7 STRATEGII

  7 STRATEGII PENTRU OBŢINEREA BOGĂŢIEI ŞI FERICIRII

  de Jim Rohn

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 31,50 RON

  Nu trebuie să alegi între bogăţie şi fericire – ele izvorăsc din aceeaşi fântână a abundenţei!

  Cu ajutorul acestei cărţi vei descoperi cele 7 strategii esenţiale de care ai nevoie pentru a-ţi trăi viaţa în bogăţie şi fericire.

  Filozofia autorului Jim Rohn a ajutat milioane de oameni să îşi schimbe viaţa.

  Descoperă ce poate face în cazul tău!

  Pentru mai bine de 40 de ani Jim Rohn s-a consacrat în meseria lui ca un artist renumit ce ajută oamenii din întreaga lume să-şi sculpteze în imaginaţia lor propriile strategii de viaţă.

  Cei care au avut privilegiul de a-l asculta pot atesta eleganţa şi bunul său simt material.

  Nu este o coincidenţă atunci când este considerat ca fiind unul dintre gânditorii cei mai influenţi din timpurile noastre.

  Dovadă sunt nenumăratele filozofii de viaţă şi de afaceri.

  Vezi mai mult
 8. Intelepciunea chakrelor

  ÎNŢELEPCIUNEA CHAKRELOR Cele şapte chakre şi dezvoltarea personală

  de Anodea Judith

  Preţ normal: 49,00 RON

  Preţ special: 48,50 RON

  De ce credeţi că împreunăm mâinile la piept atunci când ne rugăm?

  De ce simţim fluturaşi în stomac înaintea unei întâlniri romantice?

  De ce regii erau unşi pe creştetul capului, înainte de a avea dreptul să poarte coroana?

  Pentru că – aşa cum au descoperit vechii hinduşi – avem în corp şapte centri de energie care, odată activaţi, ne permit să devenim oameni în sensul deplin al acestui cuvânt.

  Citiţi aceasta carte cu răbdare. În ea sunt multe de digerat.

  Faceţi astfel încât chakrele să devină o lentila prin care să puteţi privi viaţa şi lumea. Călătoria este plină de evenimente şi bogat colorată.

  Lăsaţi să vi se arate Podul Curcubeului din suflet, astfel încât să vă puteţi urma calea!

  Vezi mai mult
 9. O viata mai buna prin control mental

  O VIAŢĂ MAI BUNĂ PRIN CONTROL MENTAL Acum poţi avea încredere, sănătate şi prosperitate

  de Burt Goldman

  Preţ normal: 29,43 RON

  Preţ special: 27,00 RON

  Aceasta, cea de-a doua carte scrisă de Burt Goldman, este o carte importantă pe care o veţi dori în casa voastră ca să vă bucuraţi de ea, să faceţi referiri la ea şi să o împărţiţi cu familia şi prietenii.

  Iată o carte care vă va ajuta să vă îmbunătăţiţi circumstanţele voastre, să vă îmbogăţiţi viaţa şi să vă intensificaţi dorinţele. Conceptele pe care doriţi cel mai mult să le cunoaşteţi sunt explicate cu claritatea şi simplitatea atât de caracteristice acestui instructor de top în domeniul Controlului mental din Statele Unite.

  În cartea "O viaţă mai bună prin control mental" veţi învăţa mai multe despre sistemele de credinţe, frică şi schimbare.

  Veţi învăţa cum să vă comportaţi cu copiii voştri şi cum să-i ajutaţi.

  Veţi învăţa de ce anumite programări sunt eficiente şi motivele pentru o sănătate bună şi atitudini pozitive.

  Veţi învăţa o metodă nouă de control al greutăţii care chiar dă rezultate şi un program pentru fumători. Veţi găsi un capitol uimitor despre iubire care vă va oferi o înţelegere clară a acestei emoţii şi cum o puteţi folosi ca forţă dinamică în viaţa voastră.

  Veţi afla de ce unii oameni sunt predispuşi spre eşec şi de ce alţii atrag succesul şi tehnicile specifice care să vă ajute să aveţi succes.

  Există un capitol despre iubire, unul despre nivelul alfa şi unul despre afaceri. Este explicat detaliat modul de a stimula creativitatea, la fel şi modul de a corecta programarea negativă şi cum să ne programăm pentru sănătate şi înţelepciune.

  Există un capitol despre vindecarea psihică care explică metoda exactă pe care Burt Goldman a demonstrat-o în faţa a mii de oameni asemenea vouă, astfel încât voi înşivă să vă vindecaţi cu ajutorul acestei tehnici.

  Pentru cei interesaţi de utilizarea exotică a Controlului mental, există o secţiune despre creşterea plantelor gigantice prin puterea minţii, ca şi tehnica exactă utilizată pentru a îndoi o lingură dacă ne gândim la ea.

  Capitolul de încheiere, “Încotro ne îndreptăm de aici?", vă va duce în viitorul interesant al Controlului mental.

  Vezi mai mult
 10. Darurile imperfectiunii

  DARURILE IMPERFECŢIUNII Renunţă la cel care crezi că trebuie să fii şi acceptă-te aşa cum eşti

  de Brené Brown

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 22,50 RON

  În cartea "Darurile imperfecţiunii", Brené Brown, una din cele mai proeminente experte în domeniul ruşinii, autenticităţii şi apartenenţei, îţi oferă zece recomandări care te pot conduce la o viaţă trăită din toată inima, respectiv la o integrare în această lume pornind de la perspectiva preţuirii de sine.

  Această carte descrie călătoria de o viaţă care conduce de la întrebarea „Ce vor crede ceilalţi oameni?” la răspunsul „Sunt suficient de bun”.

  Capacitatea unică a lui Brown de a îmbina cercetarea ştiinţifică originală cu poveştile autentice de viaţă face ca lectura cărţii "Darurile imperfecţiunii" să pară o conversaţie de lungă durată şi înălţătoare cu un prieten înţelept, care îţi oferă compasiune, înţelepciune şi sfaturi foarte bune.

  Vezi mai mult

Articolele 11 - 20 dintr-un total de 112

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină