Knowledge is everything

Carti

Articolele 11 - 20 dintr-un total de 105

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Testul pasiunii

  TESTUL PASIUNII Calea fără efort ce conduce la descoperirea menirii tale în viaţă

  de Janet Bray Attwood, Chris Attwood

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 31,50 RON

  Janet Bray Attwood şi Chris Attwood au inspirat prin bestsellerul lor, "Testul Pasiunii", mii de oameni să îşi creeze viaţa la care visează prin descoperirea lucrurilor care îi pasionează şi prin adoptarea unui stil de viaţă la unison cu lucrurile pe care le preţuiesc cel mai mult.

  Cititorii sunt învăţaţi să îşi identifice principalele cinci pasiuni prin realizarea Testului, iar apoi să îşi pună la unison viaţa cu lucrurile care contează cel mai mult pentru ei prin programul de acţiune Atwood, descris pas cu pas şi foarte uşor de urmat.

  Chris şi Janet Attwood combină în carte înţelepciunea profundă şi poveştile unor exemple vii de viaţă trăită cu pasiune precum Jack Canfield, Richard Paul Evans sau Stephen M. R. Covey cu experienţele lor personale, demonstrând că trăirea unei vieţi pasionante este nu doar posibilă, ci chiar inevitabilă pentru cei care realizează Testul.

  Vezi mai mult
 2. Meditatia de opt minute

  MEDITAŢIA DE OPT MINUTE Linişteşte-ţi mintea. Schimbă-ţi viaţa

  de Victor Davich

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 22,50 RON

  Dacă ţi-ai spus vreodată: „Mi-aş dori să meditez, dar mi se pare prea greu şi durează prea mult”, "Meditaţia de opt minute" este răspunsul pe care îl cauţi.

  Revista "Time" a numit acest program „cea mai americană formă de meditaţie inventată până în prezent”

  "Meditaţia de opt minute" este simplă, uşoară şi special concepută pentru a putea fi integrată în stilul tău de viaţă foarte ocupat.

  În doar opt minute pe zi, intervalul de timp dintre două reclame publicitare de la televizor, tu îţi poţi crea o practică solidă a meditaţiei care să te ţină o viaţă.

  "Meditaţia de opt minute" este un program nou, unic în felul său, care te ajută:

  • Să începi imediat să meditezi. Deschide această carte şi în doar zece minute vei experimenta starea de meditaţie.

  • Să continui să meditezi prin instrucţiunile pe care ţi le pune la dispoziţie, uşoare, lipsite de jargonul de specialitate şi garantate.

  • Să îţi linişteşti mintea, să îţi reduci nivelul de stres şi să experimentezi starea de pace.

  • Să îţi transformi meditaţia de zi cu zi într-o minivacanţă plăcută. În plus, ea:

  • Îţi anticipează întrebările şi preocupările, răspunzându-ţi la ele într-un limbaj clar şi uşor de înţeles.

  • Îţi oferă Meditaţia în timpul acţiunii, un instrument eficient pe care îl poţi aplica în toate activităţile tale de zi cu zi.

  • Te conduce pe următorul nivel al meditaţiei, oferindu-ţi două secţiuni valoroase, una referitoare la „actualizare”, iar cealaltă la resursele la care merită să apelezi.

  Vezi mai mult
 3. Supa de pui pentru suflet

  SUPĂ DE PUI PENTRU SUFLET – Povestiri despre credinţă - 101 poveşti inspiraţionale despre speranţă, devotament, credinţă şi miracole

  de Jack Canfield, Mark Victor Hansen

  Preţ normal: 39,00 RON

  Preţ special: 35,10 RON

  Această carte din seria Supă de pui pentru suflet se axează pe poveşti despre credinţă, speranţă, miracole şi devotament, care îţi vor aduce bucurie în suflet.

  Poveştile adevărate, scrise de oameni obişnuiţi, au darul de a vă uimi, inspira şi amuza totodată.

  Multe dintre ele sunt poveşti despre rugăciuni la care s-a răspuns ca prin miracol, coincidenţe uimitoare, credinţa redescoperită şi despre liniştea sufletească pe care ţi-o dă credinţa într-o putere superioară.

  Vei fi inspirat, uimit şi amuzat de aceste poveşti din biblioteca "Supă de pui despre credinţă, speranţă, miracole şi devoţiune".

  Reînnoieşte-ţi credinţa şi bucuria cu aceste poveşti despre: rugăciuni care au primit răspunsuri miraculoase coincidenţe uimitoare şi întâlniri cu divinitatea îngeri păzitori redescoperirea credinţei seninătatea care vine din credinţa într-o putere superioară

  Vezi mai mult
 4. Supa de pui pentru sufletului supravietuitorului cancerului

  SUPĂ DE PUI PENTRU SUFLETUL SUPRAVIEŢUITORULUI CANCERULUI

  de Jack Canfield, Mark Victor Hansen, Patty Aubery, Nancy Mitchell

  Preţ normal: 29,00 RON

  Preţ special: 26,10 RON

  În această colecţie specială, "Supă de pui pentru suflet", vei putea citi poveşti incredibile ale celor care au trecut dincolo de durerea trupului şi a sufletului, pentru a supravieţui cancerului.

  Cu sprijin plin de iubire, speranţă fără de sfârşit şi o atitudine pozitivă, precum şi cu o credinţă neclintită că vor învinge, în ciuda şanselor infime, cei care îşi împărtăşesc poveştile le dau putere tuturor oamenilor care suferă de cancer şi familiilor lor.

  "Supă de pui pentru sufletul supravieţuitorului cancerului" este un tonic puternic pentru vindecarea fizică şi spirituală.

  Vezi mai mult
 5. 7 STRATEGII

  7 STRATEGII PENTRU OBŢINEREA BOGĂŢIEI ŞI FERICIRII

  de Jim Rohn

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 31,50 RON

  Nu trebuie să alegi între bogăţie şi fericire – ele izvorăsc din aceeaşi fântână a abundenţei!

  Cu ajutorul acestei cărţi vei descoperi cele 7 strategii esenţiale de care ai nevoie pentru a-ţi trăi viaţa în bogăţie şi fericire.

  Filozofia autorului Jim Rohn a ajutat milioane de oameni să îşi schimbe viaţa.

  Descoperă ce poate face în cazul tău!

  Pentru mai bine de 40 de ani Jim Rohn s-a consacrat în meseria lui ca un artist renumit ce ajută oamenii din întreaga lume să-şi sculpteze în imaginaţia lor propriile strategii de viaţă.

  Cei care au avut privilegiul de a-l asculta pot atesta eleganţa şi bunul său simt material.

  Nu este o coincidenţă atunci când este considerat ca fiind unul dintre gânditorii cei mai influenţi din timpurile noastre.

  Dovadă sunt nenumăratele filozofii de viaţă şi de afaceri.

  Vezi mai mult
 6. Intelepciunea chakrelor

  ÎNŢELEPCIUNEA CHAKRELOR Cele şapte chakre şi dezvoltarea personală

  de Anodea Judith

  Preţ normal: 49,00 RON

  Preţ special: 48,50 RON

  De ce credeţi că împreunăm mâinile la piept atunci când ne rugăm?

  De ce simţim fluturaşi în stomac înaintea unei întâlniri romantice?

  De ce regii erau unşi pe creştetul capului, înainte de a avea dreptul să poarte coroana?

  Pentru că – aşa cum au descoperit vechii hinduşi – avem în corp şapte centri de energie care, odată activaţi, ne permit să devenim oameni în sensul deplin al acestui cuvânt.

  Citiţi aceasta carte cu răbdare. În ea sunt multe de digerat.

  Faceţi astfel încât chakrele să devină o lentila prin care să puteţi privi viaţa şi lumea. Călătoria este plină de evenimente şi bogat colorată.

  Lăsaţi să vi se arate Podul Curcubeului din suflet, astfel încât să vă puteţi urma calea!

  Vezi mai mult
 7. O viata mai buna prin control mental

  O VIAŢĂ MAI BUNĂ PRIN CONTROL MENTAL Acum poţi avea încredere, sănătate şi prosperitate

  de Burt Goldman

  Preţ normal: 29,43 RON

  Preţ special: 27,00 RON

  Aceasta, cea de-a doua carte scrisă de Burt Goldman, este o carte importantă pe care o veţi dori în casa voastră ca să vă bucuraţi de ea, să faceţi referiri la ea şi să o împărţiţi cu familia şi prietenii.

  Iată o carte care vă va ajuta să vă îmbunătăţiţi circumstanţele voastre, să vă îmbogăţiţi viaţa şi să vă intensificaţi dorinţele. Conceptele pe care doriţi cel mai mult să le cunoaşteţi sunt explicate cu claritatea şi simplitatea atât de caracteristice acestui instructor de top în domeniul Controlului mental din Statele Unite.

  În cartea "O viaţă mai bună prin control mental" veţi învăţa mai multe despre sistemele de credinţe, frică şi schimbare.

  Veţi învăţa cum să vă comportaţi cu copiii voştri şi cum să-i ajutaţi.

  Veţi învăţa de ce anumite programări sunt eficiente şi motivele pentru o sănătate bună şi atitudini pozitive.

  Veţi învăţa o metodă nouă de control al greutăţii care chiar dă rezultate şi un program pentru fumători. Veţi găsi un capitol uimitor despre iubire care vă va oferi o înţelegere clară a acestei emoţii şi cum o puteţi folosi ca forţă dinamică în viaţa voastră.

  Veţi afla de ce unii oameni sunt predispuşi spre eşec şi de ce alţii atrag succesul şi tehnicile specifice care să vă ajute să aveţi succes.

  Există un capitol despre iubire, unul despre nivelul alfa şi unul despre afaceri. Este explicat detaliat modul de a stimula creativitatea, la fel şi modul de a corecta programarea negativă şi cum să ne programăm pentru sănătate şi înţelepciune.

  Există un capitol despre vindecarea psihică care explică metoda exactă pe care Burt Goldman a demonstrat-o în faţa a mii de oameni asemenea vouă, astfel încât voi înşivă să vă vindecaţi cu ajutorul acestei tehnici.

  Pentru cei interesaţi de utilizarea exotică a Controlului mental, există o secţiune despre creşterea plantelor gigantice prin puterea minţii, ca şi tehnica exactă utilizată pentru a îndoi o lingură dacă ne gândim la ea.

  Capitolul de încheiere, “Încotro ne îndreptăm de aici?", vă va duce în viitorul interesant al Controlului mental.

  Vezi mai mult
 8. Darurile imperfectiunii

  DARURILE IMPERFECŢIUNII Renunţă la cel care crezi că trebuie să fii şi acceptă-te aşa cum eşti

  de Brené Brown

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 22,50 RON

  În cartea "Darurile imperfecţiunii", Brené Brown, una din cele mai proeminente experte în domeniul ruşinii, autenticităţii şi apartenenţei, îţi oferă zece recomandări care te pot conduce la o viaţă trăită din toată inima, respectiv la o integrare în această lume pornind de la perspectiva preţuirii de sine.

  Această carte descrie călătoria de o viaţă care conduce de la întrebarea „Ce vor crede ceilalţi oameni?” la răspunsul „Sunt suficient de bun”.

  Capacitatea unică a lui Brown de a îmbina cercetarea ştiinţifică originală cu poveştile autentice de viaţă face ca lectura cărţii "Darurile imperfecţiunii" să pară o conversaţie de lungă durată şi înălţătoare cu un prieten înţelept, care îţi oferă compasiune, înţelepciune şi sfaturi foarte bune.

  Vezi mai mult
 9. Supă de pui pentru suflet-Gândeşte pozitiv

  SUPĂ DE PUI PENTRU SUFLET : GÂNDEŞTE POZITIV 101 poveşti inspiraţionale despre recunoaşterea binecuvântărilor din viaţa ta şi despre atitudinea pozitivă

  de Jack Canfield, Mark Victor Hansen

  Preţ normal: 50,00 RON

  Preţ special: 45,00 RON

  Orice om are nevoie uneori de o mică schimbare a atitudinii personale.

  Uimitoarele poveşti din această carte îţi arată cum au reuşit să îşi îmbunătăţească viaţa sau să facă faţă unor perioade dificile diferiţi oameni reali prin folosirea gândirii pozitive.

  Poţi citi în această carte poveşti despre:

  • Cum să faci din fiecare zi o zi specială
  •  Cum să integrezi recunoştinţa şi bucuria în viaţa de zi cu zi
  • Cum să îţi numeri binecuvântările şi cum să îţi schimbi perspectiva asupra vieţii
  • Cum să te foloseşti de afirmaţiile pozitive pentru a-ţi schimba viaţa în bine
  • Cum să faci faţă cancerului şi altor boli dificile prin cultivarea unei atitudini pozitive
  • Cum să îţi simplifici viaţa, dându-i în acelaşi timp mai multă semnificaţie
  • Cum să descoperi latura pozitivă într-o situaţie dificilă
  •  Cum să transformi adversitatea într-o oportunitate
  Vezi mai mult
 10. Curaj

  CURAJ Învingeţi frica şi activaţi-vă încrederea în sine

  de Debbie Ford

  Preţ normal: 17,34 RON

  Preţ special: 15,00 RON

  În această carte profundă, colega şi prietena mea, Debbie Ford, prezintă detaliat un plan înălţător şi practic, pentru a trăi o viaţă plină de curaj.

  Cu fiecare capitol, vi se va dezvălui sinceritatea sa îndrăzneaţă. Într-adevăr, ea a luat în calcul toate posibilităţile.

  În paginile cărţii de faţă, găsiţi o descriere completă a tuturor elementelor necesare pentru a începe să trăiţi într-un mod plin de încredere, cu siguranţă de sine. Debbie povesteşte elocvent, despre propria transformare – de la o abordare bazată pe frică, a problemelor din viaţa sa, la a fi o femeie puternică, plină de curaj. Ea loveşte cu toată forţa, nu omite nimic şi am fost plăcut surprinsă observând că loviturile sale actuale sunt îndreptate chiar împotriva sinelui său temător, din trecut. Astfel, ea vă permite să beneficiaţi de pe urma slăbiciunii sale anterioare. Nu mai am ce să adaug în această introducere la cartea lui Debbie.

  Ea prezintă, în întregime, un plan pentru a trăi o viaţă plină de curaj. Pe măsură ce citiţi şi vă însuşiţi darurile sale profunde, vă asigur că veţi deveni din ce în ce mai pregătiţi să faceţi faţă tuturor provocărilor din viaţa voastră, aflându–vă într–o poziţie nouă şi puternică, plină de încredere în sine –şi, da, de curaj. Doresc să spun câteva cuvinte despre modul în care Debbie Ford pune în practică acest concept de curaj. În timp ce citeam această carte, am fost uluit de cât de dornică era Debbie să arunce toată prudenţa pe fereastră. În aceste pagini, ea şi–a dat, pur şi simplu, frâu liber. A dat dovadă de un curaj pe care foarte puţini scriitori sunt dornici să–l îmbrăţişeze – mai ales scriitori atât de cunoscuţi ca Debbie Ford.

  Decenii întregi le–am spus celor din public că, dacă doresc să depăşească banalul din vieţile lor, trebuie să fie dispuşi să–şi schimbe imaginea de sine. Pentru a face acest lucru, ei trebuie să înţeleagă pe deplin că imaginea lor de sine se bazează pe toate lucrurile pe care au ajuns să le considere adevărate. Astfel, dacă duc o viaţă banală, lipsită de sentimentul că–şi împlinesc menirea divină, trebuie să realizeze că adevărurile lor interioare i–au adus în acest loc, numit banal. Aşadar, pentru a vă înnobila viaţa, sunteţi provocaţi să vă schimbaţi imaginea de sine – adică, să schimbaţi lucrurile despre care, înainte, credeaţi că sunt adevărate. Pentru aceasta, este nevoie de un anume tip de curaj pe care puţini doresc sau ajung vreodată să îl aibă.

  A spune „Ceea ce credeam înainte că este un adevăr fundamental, acum consider că a fost o idee greşită de–a mea”, înseamnă, pur şi simplu, a renunţa la istoria voastră personală. A vă schimba nu doar comportamentul actual, ci şi a adopta un nou set de adevăruri, care vă fac să recunoaşteţi că cele vechi erau, într–adevăr, minciuni – minciuni ce întreţineau un mod de viaţă care aproape întotdeauna duce la dezastru, sub o formă sau alta.

  Mărturisirea convingerilor false din trecut şi adoptarea unor noi adevăruri reprezintă un act autentic de curaj – mai ales în cazul unei persoane publice de mare succes, cum este autoare cărţii pe care urmează s–o citiţi. Debbie Ford a făcut chiar acest lucru, în această carte profund curajoasă. Ea nu doar că şi–a schimbat imaginea de sine şi a adoptat noi adevăruri despre propria persoană, ci vă oferă şi vouă un plan genial, pentru a putea face acelaşi lucru.

  Sinceritatea sa brutală reprezintă curajul său. Am urmărit acest curaj dintr–o poziţie foarte personală, nu cu mult timp în urmă, la Institutul Omega din New York. Debbie şi cu mine am primit şansa de a privi în străfundul fiinţei noastre, de a ne conecta la sinele nostru superior, divin –Dumnezeul din noi –şi de a ne asuma rolul desemnat, de a preda adevăruri spirituale, celor care ne citesc cărţile şi ne ascultă vorbele. Debbie a stat într–o cameră lângă cea în care stătea Mira, partenera mea spirituală, şi cu mine, atunci când ne–am întâlnit cu învăţătorul mistic Joao de Deus –aflat într–o vizită, din Brazilia –şi am beneficiat de şedinţe de vindecare divină.

  În fiecare zi stăteam lângă patul lui Debbie, care–şi revenea de pe urma chirurgiei spirituale. Amândoi am remarcat curajul său fenomenal, pe măsură ce corpul i se vindeca de forma rară de cancer de care suferise ani la rând, după intervenţia divină a lui Joao de Deus.

  Deşi disconfortul său era evident, Debbie nu s–a plâns nici măcar o dată, mereu recunoscătoare pentru fiecare clipă a vieţii. Ea dorea să fie sinceră şi deschisă în privinţa lungii sale lupte cu cancerul, pe care–l ţinuse secret, temându–se că va fi copleşită de părerile şi proiecţiile oamenilor –dar nu şi acum. Temerile sale au fost înlocuite de dragoste –un nou tip ceresc de dragoste, care a luat naştere din curajul de a fi ea însăşi şi de a–şi preţui propria minunăţie. Am stat lângă patul său şi am privit cum această femeie frumoasă a pus în practică lucrurile despre care a scris într–un mod atât de pătrunzător, cuprinzător, în această carte –cuprinse în vechea zicală: „Frica a bătut la uşă, dragostea a deschis şi nu era nimeni acolo.”

  Urmaţi sfatul înţelept al lui Debbie. Renunţaţi la vechile adevăruri, care nu erau decât iluzii. Acesta este adevărul vostru: Îl aveţi pe Dumnezeu în voi. Trăiţi în conformitate cu acesta şi totul va fi bine. Acesta e curajul. Iubesc această carte. Iubesc felul în care a fost scrisă.

  Şi, mai presus de toate, te iubesc pe tine, Debbie. Mă inspiri.

                                                                     Wayne Dyer

  Vezi mai mult

Articolele 11 - 20 dintr-un total de 105

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină