Knowledge is everything

Carti

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 15

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Schimband gandirea iti schimbi viata

  SCHIMBÂND GÂNDIREA ÎŢI SCHIMBI VIAŢA

  de Brian Tracy

  Preţ normal: 24,00 RON

  Preţ special: 21,00 RON

  În lucrarea de faţă, vei învăţa pas cu pas un drum câtre succes. Această strategie de succes este atât de logică şi îţi oferă atât de multe beneficii şi împliniri, încât reprezintă o adevărată revoluţie în performanţa personală.Schimbând gândirea, îţi schimbi viaţa a fost concepută ca un sistem menit să vă transforme gândirea proprie şi potenţialul pas cu pas, astfel încât să puteţi avea succesul dorit în fiecare aspect al vieţii. Brian Tracy se axează pe importanţa fixării scopurilor, pe eliberarea gândirii şi pe capacitatea de a imagina propriul potenţial nelimitat. Doisprezece principii care ajută pe oricine să pornească pe calea unei vieţi personale şi profesionale mult mai împlinite. Autorul este atât unul dintre cei mai cunoscuţi oratori profesionişti, cât şi o personalitate în lumea afacerilor de astăzi. În fiecare an, el îşi trăieşte visul prin faptul că ajută mii de oameni să îşi trăiască la rândul lor visurile. Vezi mai mult
 2. Eu ti-am luat cascavalul

  EU ȚI-AM LUAT CAȘCAVALUL

  de Deepak Malhotra

  Preţ normal: 16,00 RON

  Preţ special: 14,40 RON

  O poveste care te pune serios pe gânduri, făcându-te să priveşti dincolo de „labirintul“ în care nu e deloc exclus să trăieşti.

  O carte despre leadership, inovaţie şi perseverenţă, pe care merită s-o aduci în discuţie la seminare, cursuri de formare, sesiuni de training etc.

  Ce-ai face dac-ai fi şoarece şi ai trăi într-un labirint, iar cineva ţi-ar tot lua caşcavalul şi l-ar muta din loc în loc? Pornind de la această întrebare, s-au scris două cărţi extraordinare.

  Elementele care stau la baza lor sunt analoge: personajele sunt câţiva şoareci ce trăiesc într‑un labirint şi umblă după caşcaval. Caşcavalul reprezintă ceea ce ne dorim, iar labirintul este locul în care căutăm ceea ce ne dorim.

   Primul răspuns la întrebarea de mai sus a fost dat cu mai bine de 10 ani în urmă de Spencer Johnson în bestsellerul "Cine mi-a luat caşcavalul?".

  Schimbarea este inevitabilă şi de necontrolat, postulează el, aşa că e inutil să te întrebi de ce lucrurile sunt aşa cum sunt. Mai bine pleci capul şi cauţi în continuare caşcavalul, până-l găseşti.

  Un învingător însă, indiferent în ce domeniu lucrează, trebuie să aibă curaj să iasă din tipare, să fie capabil să-şi redefinească mediul şi să‑şi impună propriile reguli.

  Conştient de aceste lucruri, profesorul Deepak Malhotra de la Harvard Business School vine cu un răspuns radical diferit la întrebarea de mai sus. Autorul construieşte o parabolă având în centru trei şoareci aparte şi aventuroşi, Max, Big şi Zed, ce refuză să accepte că realitatea este un dat şi că lucrurile trebuie luate ca atare.

  Văzându-şi liniştiţi de viaţă, celor trei li se intersectează drumurile, iar dialogul profund pe care-l poartă evidenţiază că, în loc să trăim alergând orbeşte după caşcaval, mai bine profităm de capacitatea noastră neîndoielnică de a evada din labirint sau de a-l reconfigura.

  În vreme ce Johnson pleacă de la premisa că existenţa labirintului e de netăgăduit, Deepak Malhotra împrumută perspectiva orientală, susţinând că labirintul e o iluzie, că există numai în mintea noastră.

  Aşadar, în loc să te gândeşti cum să te descurci într-un spaţiu care, în definitiv, nici măcar nu e real, mai bine te întrebi la ce bun să accepţi o asemenea îngrădire şi pleci, ulterior, în căutarea libertăţii, depăşind graniţele închipuite ale vieţii tale.

  Cartea lui Malhotra ne reaminteşte că putem să ne conturăm realităţile şi circumstanţele aşa cum ne dorim, dar numai după ce renunţăm la ingrata idee că nu suntem decât simpli şoareci în labirintul altuia. Adică după ce învăţăm să discredităm labirintul, descoperind libertatea.

  Vezi mai mult
 3. Secretele mintii de milionar

  SECRETELE MINŢII DE MILIONAR Stăpânirea jocului interior al bogăţiei

  de Harv T.Eker

  Preţ normal: 47,00 RON

  Preţ special: 42,00 RON

  „Daţi-mi 5 minute şi... vă pot prezice viitorul financiar pentru tot restul vieţii!”

  Iată ce ne spune T. Harv Eker în cartea de faţă.

  Un om remarcabil, care a lansat multe afaceri şi a dat faliment în mod repetat – până când a înţeles că trebuie să-şi schimbe tiparul mental.

  După care, în câţiva ani, a devenit milionar.

  Harv T.Eker pleacă de la premisa că „nu ceea ce nu ştim ne împiedică să avem succes, ci ceea ce ştim incorect reprezintă cel mai mare obstacol”.

  Cartea sa tratează mai puţin ceea ce trebuie învăţat şi mai mult ceea ce trebuie „dezvăţat”. Fiecare dintre noi are setat în minte un anumit tipar financiar. Iar felul în care gândim determină dimensiunea averii pe care o acumulăm.

  Bogaţii gândesc, toţi, la fel (sunt convinşi că „îşi creează singuri viaţa”). Şi săracii gândesc, toţi, la fel (dar ei cred că viaţa „li se întâmplă”).

  Iar atunci când subconştientul are de ales între emoţii adânc înrădăcinate şi logică, emoţiile înving aproape întotdeauna.

  Secretul stă în conştientizarea propriilor gânduri şi acţiuni, astfel încât să ne putem elibera de alegerile făcute în trecut.

  Este timpul să renunţăm la presupunerea că, pentru a avea succes, ordinea logică este: a avea, a face, a fi. Şi să asimilăm, în schimb, convingerea oamenilor bogaţi, care înţeleg că ordinea corectă este: a fi, a face, a avea.

  Vezi mai mult
 4. Nu renunta niciodata

  NU RENUNŢA NICIODATĂ

  de Donald J.Trump, Meredith Mc Iver

  Preţ normal: 29,00 RON

  Preţ special: 26,00 RON

  "O mare parte din succes depinde de cât de bine puteţi rezista presiunii.

  Poate părea un adevăr incontestabil şi chiar este, dar există un lucru pe care îl puteţi face. Gândiţi-vă la dumneavoastră ca la un învingător...

  Concentraţi-vă asupra acestui lucru în loc să vă lăsaţi roşi de îndoielile şi de teama care vă bântuie.

  Concentraţi-vă asupra unor analize şi soluţii obiective. Presiunea poate scădea şi dispărea când o înfruntaţi cu o atitudine pozitivă

  Chiar dacă nu vă simţiţi de neînvins, măcar jucaţi rolul acesta o perioadă de timp, vă va ajuta cu siguranţă!“

                                                               Donald Trump

  Vezi mai mult
 5. Puterea intentiei

  PUTEREA INTENŢIEI Calea de a crea propria lume

  de Wayne W.Dyer

  Preţ normal: 45,00 RON

  Preţ special: 40,50 RON

  Cartea este o cale de a descoperi în noi energia intentiei creatoare.

  Ea ne dezvaluie ce înseamna adevarata putere de a-ti controla destinul. Intentia este o forma de energie ce ne uneste si ne poarta spre împlinirea menirii noastre.

  Când spunem intentie ne gândim aproape imediat la acel gen de hotarâre ce ne propulseaza spre scopul propus cu orice pret.

  Când ne concentram pe o imagine interioara preexistenta, reusita devine o lovitura de moment, si nu starea permanenta pe care ne-o dorim.

  Sentimentul împlinirii si al succesului se instaleaza ca o constanta în viata noastra atunci când reusim sa reunim toate aspectele si episoadele vietii cotidiene.

  Ajungem sa traim o experienta integratoare ce armonizeaza profesia, relatiile interumane si trairile interioare. Fluxul abundentei devine astfel un câmp de energie ce ne înconjoara, ne protejeaza si ne conecteaza la marele act al creatiei universale.

  Descoperim aici o perspectiva inovatoare ce îmbina psihologia moderna cu spiritul holistic oriental. Astfel, Intentia este o forma de energie ce ne uneste si ne poarta spre împlinirea menirii noastre.

  Una dintre figurile de marca în galeria marilor autori motivationali, alaturi de Dale Carnegie, Norman Vincent Peale sau Tony Robbins, dr. Wayne Dyer ne propune o cale simpla si eficienta de a descoperi în noi aceasta energie a intentiei creatoare.

  Ea ne dezvaluie ce înseamna adevarata putere de a-ti controla destinul.

  Ca orice calatorie spirituala, „Puterea intentiei” începe cu etapa obligatorie a constientizarii. Înca de la primele pagini ale cartii, va asteapta momentul autodescoperirii ce va va calauzi sprijinindu-se pe forta dorintei de fericire din mintea fiecaruia.

  Vezi mai mult
 6. Puterea magica a gandului

  PUTEREA MAGICĂ A GÂNDULUI

  de Daniel J.Schwartz

  Preţ normal: 37,00 RON

  Preţ special: 33,00 RON

  Stabiliţi-vă scopurile înalte... şi apoi depaşiţi-le!

  Milioane de oameni din toata lumea şi-au îmbunătăţit viaţa folosind cartea "Puterea magică a gândului".

  Considerat a fi unul dintre cei mai mari experţi în motivaţie, dr. Schwartz vă ajută să vindeţi mai bine, să conduceţi mai bine, să câştigaţi mai mulţi bani şi, ceea ce este cel mai important, să obţineţi o mai mare fericire şi pace sufletească. Puterea magică a gândului vă oferă metode practice, nu promisiuni deşarte.

  Ideile şi tehnicile înscrise aici sunt atât de originale, încât autorul a trebuit să compună un vocabular nou pentru a le exprima. Dr. Schwartz prezintă un program de viaţă la scară mare - în slujbă, căsnicie, viaţă de familie şi în activităţile sociale şi culturale. Vă demonstrează că nu va trebuie un intelect extraordinar sau un talent deosebit ca să fiţi un gigant printre oameni; dar aveţi nevoie de deprinderea gândirii şi comportamentului într-o manieră care va aduce succesul - iar această carte vă furnizează aceste secrete:

  • Credeţi în reuşită şi veţi reuşi;
  • Consolidaţi-vă încrederea şi ucideţi frica;
  • Cum să gândiţi şi să visaţi creator;
  • Obişnuiţi-vă să fiţi activ;
  • Cum să transformaţi înfrângerea în victorie;
  • Cum să gândiţi ca un conducător.
  Vezi mai mult
 7. Secretele succesului

  SECRETELE SUCCESULUI

  de Dale Carnegie

  Preţ normal: 45,00 RON

  Preţ special: 40,50 RON

  Exista o multime de oameni de succes, dar succesul nu e proprietatea lor. Nu e nici noroc, nici destin, nici sansa - succesul e o comoara ascunsa în fiecare dintre noi si putini cunosc secretele cu care o pot aduce la suprafata.Problema nu este ignoranta, ci lipsa de actiune. Scopul acestei carti este sa reafirme, sa ilustreze, sa scoata la lumina si sa glorifice o multime de adevaruri vechi si fundamentale, sa va îmboldeasca si sa va determine sa faceti ceva pentru a le aplica. Pe Dale Carnegie îl regasim în topul celor mai bine vânduti autori din toate timpurile. La jumatate de veac de la moartea lui, atât scrierile, cât si cursurile sale sunt la fel de solicitate ca si în primii ani dupa lansare. Vezi mai mult
 8. Antreneaza-ti creierul

  ANTRENEAZĂ-ŢI CREIERUL ! Strategii şi tehnici de transformare mentală

  de Joe Dispenza

  Preţ normal: 55,00 RON

  Preţ special: 49,50 RON

  V-aţi întrebat vreodată de ce aveţi în permanenţă aceleaşi gânduri negative?

  De ce vă întoarceţi mereu la aceiaşi membri ai familiei, prieteni sau parteneri care vă fac rău?

  De ce rămâneţi blocaţi în aceleaşi scheme mentale nocive şi inhibante?

  Studiile arată că 90% dintre gândurile oamenilor sunt negative.

  Explicaţia constă în faptul că, din pricina stresului la care suntem supuşi zilnic, ne activăm „sistemul de supravieţuire“ şi tiparele de comportament înrădăcinate.

  Creierul nostru are însă o calitate formidabilă, numi­tă plasticitate, schimbându-şi organizarea ca urmare a procesului de învăţare şi a experienţelor de viaţă.

  Putem, aşadar, modifica felul în care privim ceea ce ni se întâmplă, gândurile care ne produc suferinţă şi ne ţin pe loc, în primă fază prin simpla lor conştientizare.

  Prin antrenament mental, autodisciplină şi perseverenţă, meditaţie şi expunere sistematică la experienţe noi şi, bineînţeles, cu ajutorul nepreţuit al creierului, schimbarea este la îndemâna oricui.

  Prin repetiţie, gândurile şi sentimentele autolimitative se transformă în obişnuinţe, producând astfel şabloane mentale precum sentimentul lipsei de valoare sau înclinaţia spre experienţe negative.

  De ce le simţim totuşi lipsa atunci când nu avem parte de ele? Simplu: pentru că suntem dependenţi organic de acestea.

  Aceste lucruri nu trebuie dramatizate; dimpotrivă, avem acum certitudinea că stă în putinţa noastră să ne reconfigurăm şi să ne eliberăm de tot ce ne-a făcut rău până acum.

  Reţeta se află chiar în paginile acestei cărţi. Veţi afla că experienţele noi sunt un pas absolut necesar pentru a ne elibera de vechile tipare, cât de importantă este meditaţia şi introspecţia şi care este rolul pe care îl joacă lobul frontal în procesul schimbării.

  Pas cu pas, cu explicaţii însoţite de imagini, Joe Dispenza ne conduce pe drumul către transformare.

  Vezi mai mult
 9. Urmeaza-ti inima

  URMEAZĂ-ŢI INIMA Cum să descoperi sensul vieţii personale şi profesionale

  de Andrew Matthews

  Preţ normal: 28,00 RON

  Preţ special: 24,50 RON

  Inima îţi spune că ceva nu-i în regulă cu viaţa pe care o trăieşti?

  Cauţi sensul existenţei tale?

  Ascultă îndemnul inimii şi fă o schimbare.

  Viaţa profesională înseamnă mai mult decât rutina unui job care nu-ţi place.

  Viaţa personală înseamnă mai mult decât lâncezeala cotidiană în faţa televizorului.

  Nu mai aspira la un trai lipsit de probleme. Nu există aşa ceva. Mai bine caută pasiunea, gândeşte-te cu speranţă la ziua de mâine, preia tu iniţiativa, fă-ţi munca mai plăcută, distrează-te alături de familie şi prieteni, decide care vrei să fie destinul tău şi unde vrei să ajungi. Vei avea în continuare probleme – dar măcar vor fi unele pe care le poţi rezolva cu entuziasm.

  Priveşte viaţa în ansamblu şi îţi vei da seama că prezentul contează mai mult decât viitorul. Călătoria e mai importantă decât destinaţia. Pentru că… de felul în care mergi depinde locul unde ajungi.

  După cum spune Andrew Matthews, suntem aici pentru a învăţa nişte lecţii, iar lumea ne este profesoară. T

  oţi avem şansa de a cunoaşte fericirea, căci universul nu are preferaţi. Însă viaţa fiecăruia este o reflexie a credinţelor sale. Aşadar, fă-ţi un obicei din a te concentra asupra aspectelor pozitive – iar acestea vor creşte ca aluatul la căldură. Acceptă-i pe oameni, aşa cum sunt.

  De vreme ce Dumnezeu n-o să coboare pe un nor ca să te susţină, e mai bine să fii propriul suporter. Şi cum misiunea ta nu e să schimbi lumea, nu-ţi mai rămâne decât să te schimbi pe tine însuţi.

  Vezi mai mult
 10. Castiga timpul de partea ta

  CÂȘTIGĂ TIMPUL DE PARTEA TA

  de Bill Quain

  Preţ normal: 18,00 RON

  Preţ special: 16,00 RON

  Lipsa timpului liber este o problemă care ne preocupă în egală măsură pe noi toţi.

  Pentru a câştiga mai mulţi bani suntem dispuşi să ne vindem timpul în schimbul unui câştig financiar atrăgător. Muncim mai mult, câştigăm mai mult, însă avem din ce în ce mai puţin timp liber.

  Bill Quain îşi propune să rezolve această delicată problemă, instituind un set de reguli pentru un mai bun management al timpului de care dispunem.

  Soluţia pe care o propune este de a înceta schimbul inechitabil timp contra bani şi să investim în acumularea de capital, lăsând mai apoi capitalul să creeze venitul de care avem nevoie. În acest fel ne rămâne timp pentru lucrurile cu adevărat importante: familie, prieteni, relaxare şi bucuriile simple ale vieţii.

  "Câştigă timpul de partea ta" este cartea care te va sfătui cum să-ţi gestionezi timpul în aşa fel încât să câştigi venitul unui director executiv având timpul liber al unui pensionar.

  Vezi mai mult

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 15

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină