Knowledge is everything

Carti

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. 100 de alimente pentru o viata sanatoasa

  100 DE ALIMENTE PENTRU O VIAŢĂ SĂNĂTOASĂ Colecţia sănătate fără medicamente VOL.3

  de Véronique Liégeois, Christian Rémésy, Stéphane Mottay

  Preţ normal: 13,00 RON

  Preţ special: 11,50 RON

  Importanţa alimentelor pe care le consumăm nu se rezumă doar la furnizarea energiei necesare asigurării funcţiilor vitale, rolul lor fiind mult mai complex.

  Ne referim la substanţele pe care le conţin, menite să intervină în reglarea activităţii celulare, creşterea imunităţii şi producerea detoxifierii organismului.

  În acelaşi timp, virtuţile lor în planul protejării sănătăţii sunt amplificate de asocierea cu activităţi fizice, abţinerea de la tutun şi alcool, asigurarea unui nivel foarte scăzut al stresului.

  Nu trebuie uitat că numai alimentaţia diversificată poate asigura o eficientă protecţie a sănătăţii, se ştie că niciun aliment nu întruneşte toate calităţile necesare spre a fi considerat panaceu. Un asemenea rezultat se poate însă obţine prin însumarea însuşirilor lor, urmare a unui aport alimentar cât mai variat.

  Cele 100 de alimente pe care lucrarea de fată le recomandă au un puternic impact asupra sănătăţii şi stării noastre de bine.

  Experienţa multimilenară a omenirii demonstrează că sănătatea şi starea de bine a corpului au la bază o alimentaţie echilibrată şi variată, cu un gust atrăgător.

  Această carte, extrem de utilă, oferă, alături de surprize culinare, sfaturi deosebit de utile privind prevenirea obezităţii şi bolilor cronice proprii societăţii moderne.

  Vezi mai mult

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină