Knowledge is everything

Carti

4 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Dieta Young

  DIETA YOUNG - MIRACOLUL PH PENTRU O SĂNĂTATE PERFECTĂ

  de Robert O. Young, Shelley Redford Young

  Preţ normal: 32,00 RON

  Preţ special: 30,50 RON

  Robert O`Young – microbiolog si nutritionist – si Shelley Redford Young – terapeut specializat in nutritie – pun la dispozitia cititorilor un program de viata revolutionar care se bazeaza pe: detoxifierea organismului, pentru a normaliza digestia si metabolismul; eliminarea bacteriilor care dauneaza organismului; alimente alcaline care sa le înlocuiasca pe cele ce provoaca aciditate; suplimente de vitamine si minerale – cum sa le alegem si în ce doze sa le luam; apa, care nu trebuie sa lipseasca din dieta zilnica si care trebuie sa fie din abundenta si sa aiba un grad cât mai ridicat de puritate. Toate cele de mai sus au drept scop scaderea aciditatii sângelui, pH pe care autorii îl considera principala cauza a bolilor din epoca moderna. Vezi mai mult
 2. SA TRAIM SANATOS FARA TOXINE

  SĂ TRĂIM SĂNĂTOS FĂRĂ TOXINE

  de Robert S. Morse

  Preţ normal: 48,00 RON

  Preţ special: 43,20 RON

  Robert S. Morse, medic acreditat biochimist si maestru in fitoterapie ne invata arta detoxifierii si a regenerarii celulare. Vezi mai mult
 3. Sa slabim cu dieta Young

  SĂ SLĂBIM CU DIETA YOUNG Miracolul PH pentru echilibrarea chimiei corporale şi atingerea greutăţii ideale

  de Robert O. Young, Shelley Redford Young

  Preţ normal: 23,00 RON

  Preţ special: 19,55 RON

  Valorificând succesul extraordinar al primei lor cărţi, "Dieta Young pentru o sănătate perfectă", soţii Young s-au aplecat acum asupra unei probleme considerate de numeroşi experţi ca fiind un pericol major pentru sănătate: supraponderabilitatea.

  Spre deosebire de alte cărţi populare dedicate aceleiaşi probleme – îndeosebi acelea care, asemenea Dietei Atkins şi Dietei South Beach, susţin că pierderea în greutate se poate obţine printr-un regim alimentar hipoglucidic – autorii cărţii de faţă argumentează că principalul vinovat pentru supraponderabilitate, ca şi pentru multe alte probleme de sănătate, este starea cronică de aciditate a corpului uman (ilustrată printr-o valoare a pH-ului mai mică de 7,1).

  Modificând chimia organismului spre un pH mai alcalin, se va obţine mai rapid şi mai uşor o scădere în greutate de durată şi constituirea unui ţesut muscular sănătos.

  Vezi mai mult
 4. Retetele Dukan

  REŢETELE DUKAN Regimul meu în 350 de reţete

  de Pierre Dukan

  Preţ normal: 27,00 RON

  Preţ special: 24,50 RON

  Încă de la apariţia bestsellerului "Nu ştiu să slăbesc", toţi cititorii doctorului Pierre Dukan aşteptau publicarea acestor reţete.

  Iată-le în cele din urmă, simplu de preparat, savuroase şi uşoare: pisică-de-mare à la creole, cocos cu lămâie verde în crustă de sare, dorada cu ceapă, salată de creveţi, vinete provensale, castraveţi cu brânză, biscuiţi de Savoia... Reţete foarte variate, care dovedesc că regimul poate rima cu plăcerea: aceea de a gusta, dar şi aceea de a găti.

  De mai bine de treizeci de ani, Dr. Pierre Dukan este specialist în comportament alimentar şi reeducare nutriţională. În tot acest timp, el a pus bazele unei metode care îi poartă numele: Dieta Dukan.

  Această metodă a fost construită etapă cu etapă, de-a lungul mai multor lucrări, dintre care "Nu ştiu să slăbesc", bestseller incontestabil, reprezintă formula definitivă. Pierre Dukan apare adesea la radio, la televiziune şi în presa scrisă, când se vorbeşte despre regimurile de slăbit (Femme actuelle, Top santé, Match...)

  Vezi mai mult

4 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină