Knowledge is everything

Carti

3 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Medicina corpului energetic

  MEDICINA CORPULUI ENERGETIC O revoluţie terapeutică

  de Janine Fontaine

  29,00 RON

  Avem în noi înşine înţelepciune şi pace, dar noi trăim în exteriorul nostru, în umbra noastră şi refuzăm să le recunoaştem în noi.

  Trăim alături de acest ocean de frumuseţe, fiind mereu alăturea de noi înşine. Este inutil să mergeţi în India sau în Filipine ca să le găsiţi.

  Totul este în noi.

  Devenind conştientă de cele Trei Corpuri ale noastre – fizic, energetic și spiritual – corpuri aparţinând a Trei Lumi, ale căror legi fizice diferă, autoarea ne descrie ceea ce putem numi anatomia, fiziologia dar şi bolile acestor corpuri energetice.

  Avem în faţa noastră unele din motivele anumitor eşecuri ale medicinii clasice precum şi soluţiile lor.

  Vezi mai mult
 2. Plante si miresme biblice

  PLANTE ŞI MIRESME BIBLICE Hrană pentru suflet şi trup

  de Ovidiu Bojor, Dumitru Raducanu

  Preţ normal: 29,00 RON

  Preţ special: 27,00 RON

  Dumnezeu a înzestrat plantele cu frumusețe, cu grație, dar și cu proprietăți vindecătoare și nutritive: ele au fost create, potrivit Vechiului Testament, pentru a ne mângâia sufletul și a ne vindeca și hrăni trupul.

  Autorii acestei cărți extraordinare, „Plante și miresme biblice”, acad. dr. Ovidiu Bojor şi col. farm. Dumitru Răducanu, descifrează structura informațională a unui număr de aproximativ 90 de plante cu puteri terapeutice, menționate în Vechiul și-n Noul Testament. autorii ne traduc rețetele scrise de Dumnezeu însuși în plante, în flori, în semințe și-n rădăcini, iar noi ar trebui doar să luăm aceste excepționale traduceri și să ne întoarcem la „doctorul divin”, încredințați fiind că cel ce a știut că ne vom îmbolnăvi ne-a scris „în plante” și cum să ne vindecăm.

  Rețetele vindecătoare și hrănitoare se regăsesc în minunata carte a celor doi oameni de știință, care au avut viziunea întâlnirii științei cu credința și a umanului cu divinul, studiind imperiul farmaceutic ascuns în lumea tulburătoare a plantelor biblice.

  „Plante și miresme biblice”, plante și miresme divine, aș spune eu, este o carte care trebuie să ne stea aproape, căci ea ne va ajuta să ne împrietenim cu plantele și să ne bucurăm că ele sunt un dar divin, care – folosit cu înțelepciune, iubire și credință, la vremea potrivită – ne poate reda starea de bine și chiar sănătatea sufletului și a trupului.

                                           Maria Timuc

  Vezi mai mult
 3. Iertarea adevarata si iertarea mimata

  IERTARE ADEVĂRATĂ ŞI IERTARE MIMATĂ Învaţă să te ierţi. Vol. 8

  de Luule Viilma

  33,00 RON

  Toată negativitatea care se află în om, şi pe care el n-a ştiut s-o elibereze cu inteligenţă – cu ajutorul iertării, este o lecţie de viaţă care a rămas neînvăţată.

  Prin urmare, ea va trebui învăţată prin suferinţe.

  Pentru aceasta, trebuie să apară persoana sau situaţia care să-i provoace suferinţe. Iertarea este însoţită de conştientizare.

  Conştientizarea înseamnă înţelepciune.

  Omul rămâne un ignorant atâta timp cât vede cauza răului în alţii.

  Vezi mai mult

3 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină