Knowledge is everything

Carti

7 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Medicina naturista pe intelesul tuturor

  MEDICINA NATURISTĂ PE ÎNŢELESUL TUTUROR

  de Victor Duta

  Preţ normal: 32,70 RON

  Preţ special: 31,00 RON

  Natura este cel mai bun medic. Medicina naturii – elixirul sănătăţii! Vezi mai mult
 2. FITOTERAPIA SI APITERAPIA

  FITOTERAPIA ŞI APITERAPIA Bolile tratate cu plante medicinale şi produse apicole

  de Gheorghe Grigore

  Preţ normal: 21,80 RON

  Preţ special: 19,50 RON

  Este de inteles de ce interesul cercetatorilor, medicilor si bolnavilor este din ce in ce mai mare fata de tratarea bolilor cu plante medicinale si produse apicole, cautand sa se documenteze in acest domeniu, mai ales in cazurile in care se confrunta cu cele mai diverse probleme se sanatate. In ultimele decenii s-au facut progrese importante in domeniul folosirii produselor apicole in tratarea majoritatii bolilor cu care se confrunta societatea actuala, dezvoltandu-se miraculos APITERAPIA. Urmare a rezultatelor obtinute, la acelasi nivel cu al FITOTERAPIEI, s-au creat numeroase produse pe baza de miere, polen, laptisor de matca, venin de albine etc... Am convingerea ca aceasta carte va fi de un real ajutor pentru toti cei care au incredere deplina in metodele de tratatament al bolilor cu plante medicinale si produse apicole,avand in vedere ca sanatatea este cea mai importanta in viata noastra Vezi mai mult
 3. Terapii naturiste impotriva cancerului

  TERAPII NATURISTE ÎMPOTRIVA CANCERULUI

  de Victor Duta

  Preţ normal: 19,62 RON

  Preţ special: 18,50 RON

  Respectarea armoniei om-natură şi aplicarea legilor acesteia din urmă, face ca fiinţa umană să rămână sănătoasă şi să trăiască până la vârste înaintate.

  O astfel de viaţă, îl face pe om să evite suferinţele şi costurile unor îmbolnăviri şi să poată să-şi trăiască viaţa în linişte şi fericit. Cifrele statistice demonstrează că, în civilizaţia zilelor noastre, cancerul agresează tot mai multă lume.

  Cartea noastră are la bază câteva idei utile celor interesaţi :

  • cancerul poate fi prevenit, tratat şi vindecat folosind mijloace terapeutice naturiste. Rezultate bune se obţin când tratamentul este condus de un medic specializat sau de un vindecător autorizat;

  • controalele medicale trebuie efectuate normal, conform normelor medicale. Depistarea cancerului în faze incipiente permite tratarea lui eficientă, rapidă şi sigură şi evita îmbolnăvirea gravă a pacientului, suferinţe ale acestuia şi costuri foarte ridicate;

  • informarea cititorilor. Un bolnav informat este un pacient care poate lua măsuri care-l ajută la autovindecarea sa;

  • un bolnav care gândeşte pozitiv are şanse de a se trata şi vindeca de cancer mai uşor.

  Vezi mai mult
 4. Farmacia casei noastre

  FARMACIA CASEI NOASTRE Miracolul vindecarii cu ajutorul plantelor medicinale

  de Victor Duta

  21,80 RON

  Utilizarea metodelor de tratament naturale reprezintă o întoarcere la origini.

  Prin folosirea lor, de fapt, nu facem decât să realizam armonizarea relaţiei dintre OM şi NATURĂ sau mai corect, OM-COSMOS.

  Vezi mai mult
 5. Terapii naturiste pentru cancerul pulmonar

  TERAPII NATURISTE PENTRU CANCERUL PULMONAR

  de Victor Duta

  15,00 RON

  V-ar surprinde oare, să aflaţi că o persoană din patru este afectată de cancer?

  Dacă vi s-ar spune că până şi nişte simple schimbări în stilul dumneavoastră de viaţă, v-ar putea reduce semnificativ pericolul de a fi atins de această boală, aţi folosi la maximum mecanismele naturale de apărare?

  Atenţie!

  Faza de a face cancer o persoană din patru, a trecut, şi situaţia actuală a ajuns să se multiplice, ajungând la o persoană din trei. (n.a. – acest lucru este valabil atât în ţările economic înaintate, dar şi în ţările subdezvoltate, în care domneşte sărăcia şi mizeria).

  Noi credem că oamenii informaţi, cei care ţin la sănătatea lor, pot lua măsuri să-şi apere bogăţia lor cea mai de preţ, sănătatea.

                                                                     • AUTORUL

  Vezi mai mult
 6. Diabetul zaharat

  DIABETUL ZAHARAT

  de Victor Duta

  20,00 RON

  S-a constatat că poţi fi diabetic fără să ai simptome specifice.

  Cercetările medicale au stabilit că, diabetul se instalează fără zgomot, insidios şi rămâne în umbră până apar complicaţiile. În aceste condiţii, îmbolnăvirea de diabet se descoperă după 5-10 ani de la debutul maladiei.

  Cei care sunt primii pe lista suspecţi lor de diabet sunt pacienţii obezi sau supraponderali.

  Profesorul dr. Nicolae Hâncu a afirmat într-o conferinţă din data de 14 noiembrie 2007, Ziua Mondială a Diabetului, că la persoana cu diabet, alături de hiperglicemie sunt prezenţi numeroşi factori de risc, dintre care cei mai importanţi sunt: hipertensiunea arterială, dislipidemiile, supraponderea / obezitatea şi sindromul diabetic. Cercetătorii canadieni au remarcat că diabeticii sub 40 de ani prezintă un risc moderat de a avea probleme cardiace, iar procentual, Ia această vârstă, au constatat că pacienţii diabetici sunt ca ,număr egali bărbaţi / femei.

  În cazul complicaţiilor sunt afectate vasele de sânge, ceea ce antrenează complicaţii cardiace (infarct miocardic), vasculare (accidente vasculare cerebrale, artrită), vizuale (rinitopatie diabetică, însoţită de pierderea vederii), renale (insuficienţă renală, putându-se ajunge, Ia dializă). Tot legat de afecţiuni ale vaselor sanguine trebuie arătat că diabetul provoacă afecţiuni şi Ia nivelul picioarelor (dureri, ulceraţii, necroze etc.). A fi obez creează omului probleme şi mari dificultăţi în privinţa mişcării, aspectului, cheltuielilor pentru vestimentaţie etc. şi afectează articulaţiile şi structura osoasă, dar ceea ce este şi mat grav, poate produce îmbolnăvirea de diabet. -a constatat că până la 80% din obezi sunt şi diabetici.

  Statisticile arată că, înainte de 1989 numărul obezilor era mult mai mic şi că datorită alimentaţiei greşite, stresului, probleme lor vieţii de zi cu zi, numărul obezilor este şi el în continuă creştere. Acest lucru nu depinde atât de nivelul de trai, cât în principal şi de felul în care se desfăşoară viaţa la nivelul ţării respective.

  Vezi mai mult
 7. Farmacia edenica

  FARMACIA EDENICA Plantele medicinale si utilizarea lor

  de Alexandru Dobos

  Preţ normal: 14,90 RON

  Preţ special: 14,00 RON

  Prezenta lucrare nu se vrea o lucrare ştiinţifică, întrucât nici nu este!

  Este o carte de popularizare, conţinând un îndemn sincer şi uman spre refacerea legăturii omului cu izvoarele vieţii: apa, aerul, soarele, mişcarea, plantele, hrana pură... Nu este, deci, scrisă pentru specialişti, ci se adresează celor mulţi care, fie din necunoaştere, fie din grabă, au uitat de adevărata salvare: natura! Fără doar şi poate că ea nu este o carte perfectă aşa cum, în afară de Dumnezeu, nimic nu există perfect! Dar sperăm să devină un catalizator al procesului de revenire a omului spre adevăratele resurse ale vieţii!...

                                                                                                                                                                                                                                            Alexandru Dobos

  Vezi mai mult

7 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină