Knowledge is everything

Carti

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Detoxifierea ficatului in 9 zile

  DETOXIFIEREA FICATULUI ÎN 9 ZILE DUPĂ METODA REVOLUŢIONARĂ HOLFORD

  de Patrick Holford, Fiona McDonald Joyce

  Preţ normal: 29,00 RON

  Preţ special: 26,50 RON

  Organismul omului modern, solicitat constant de regimul de viaţă agresiv şi alert, are nevoie de perioade de relaxare şi de curăţire.

  Metoda Holford pentru detoxifierea organismului în doar nouă zile vă oferă soluţia perfectă, bine ţintită şi uşor de aplicat, pornind de la cele mai recente descoperiri în domeniul medicinei.

  Rezultatele sunt garantate: pierdere în greutate, mai multă energie, un ten mai luminos, dar şi o minte mai limpede – şi nu în ultimul rând, o stare generală excelentă, atât la nivel fizic, cât şi psihic.

  Metoda este simplă şi foarte eficientă: renunţaţi la cele cinci obiceiuri proaste, adoptaţi alte cinci obiceiuri bune şi urmaţi o dietă de nouă zile, cu mese uşoare, dar gustoase.

  În finalul cărţii veţi găsi şi reţete recomandate de autori pentru cele nouă zile, alături de suplimente speciale care pot contribui la detoxifiere.

  Vezi mai mult
 2. Prevenirea cancerului

  PREVENIREA CANCERULUI 10 reguli obligatorii pentru sănătate si viată lungă

  de Richard Béliveau, Denis Gingras

  Preţ normal: 28,80 RON

  Preţ special: 26,00 RON

  „Marele călău“ al secolului XXI, cancerul este în mod greșit perceput ca o calamitate ce lovește la întâmplare, o nenorocire împotriva căreia suntem neputincioși.

  Cartea arată că există o legătură între tabagism, surplusul de greutate, sedentarism, alimentație, expunerea la razele ultraviolete, lipsa de somn și cancer, precum și că majoritatea deceselor cauzate de această boală ar putea fi evitate prin modificări simple ale stilului de viață.

  Cele 10 reguli pentru reducerea riscurilor, izvorâte din analiza mai multor decenii de cercetări ştiinţifice, reprezintă o armă puternică împotriva cancerului şi le oferă pentru prima dată celor care au supravieţuit bolii un instrument concret de prevenire a recidivelor, în scopul creşterii speranţei de viaţă.

  • excesul de zahăr şi grăsimi din produsele alimentare industriale ar putea induce o dependenţă similară celei asociate consumului de droguri

  • două ore şi jumătate de activitate fizică de intensitate moderată, săptămânal, reduc riscul de mortalitate al bolnavilor de cancer

  • cei care consumă trei porţii de legume crucifere pe săptămână prezintă un risc de recidivă redus la jumătate

  Vezi mai mult

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină