Knowledge is everything

Carti

Articolele 11 - 15 dintr-un total de 15

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
  1. Noi mesaje de la Univers

    NOI MESAJE DE LA UNIVERS Despre viaţă, vise şi fericire

    de Mike Dooley

    Preţ normal: 25,00 RON

    Preţ special: 22,50 RON

    Existenţa trăită în jungla timpului şi spaţiului ascunde foarte multe secrete. În spatele „cortinei”, în culisele Universului, se ascunde o iubire şi o esenţă care îşi doreşte ca noi să ne bucurăm de tot ceea ce ne dorim. În acea lume invizibilă, Universul conspiră literalmente pentru îndeplinirea gândurilor noastre, aliniind jucătorii şi circumstanţele în maniere dintre cele mai neverosimile şi atrăgând către noi realitatea asupra căreia ne focalizăm. Orice dorinţă poate fi îndeplinită şi orice dificultate poate fi surmontată dacă ne aducem aminte cum funcţionează viaţa şi cine suntem noi cu adevărat. În cea de-a doua carte din seria Mesaje de la univers, Mike Dooley acţionează din nou ca un intermediar al Universului, ajutându-şi cititorii prin intermediul mesajelor sale să se simtă mai centraţi, să se bucure mai mult de viaţă, şi conducându-i pas cu pas către iluminare, nu de puţine ori cu ajutorul râsului. Vezi mai mult
  2. Alte mesaje de la Univers

    ALTE MESAJE DE LA UNIVERS Prinde-te în dansul vieţii

    de Mike Dooley

    Preţ normal: 25,00 RON

    Preţ special: 18,50 RON

    Indiferent dacă dansul tău preferat este tangoul, hula sau unul creat chiar de tine, dansul vieţii începe întotdeauna cu un prim pas curajos. Universul cântă întotdeauna muzica ta preferată, dar tu nu o poţi auzi decât atunci când acţionezi. De îndată ce vei face primul pas, partenerul tău loial, Universul, va începe să aranjeze jucătorii şi evenimentele din viaţa ta într-o coregrafie miraculoasă, punând în mişcare cerul şi pământul astfel încât să pună la unison viitorul visat de tine cu circumstanţele actuale din viaţa ta. Nicio dorinţă nu poate fi considerată imposibilă sau greu de atins. Gândurile tale au puterea de a crea lumi întregi. Cuvintele tale au puterea de a-ţi modela viitorul, iar paşii pe care îi faci au puterea de a descătuşa puterea magică ce se ascunde în spatele creaţiei. În această a treia carte din seria Mesajelor de la Univers, Mike Dooley îţi prezintă o nouă perspectivă asupra înţelepciunii celui mai loial prieten al tău. Vestea bună este că viaţa nu este altceva decât o iluzie, un teren de joacă pentru aventurierii spirituali care îşi redescoperă astfel propria divinitate, în care orice se poate întâmpla, gândurile se transformă în realitate, iar visele se adeveresc. Vezi mai mult
  3. Comuniune cu Dumnezeu

    COMUNIUNE CU DUMNEZEU Un dialog neobișnuit

    de Neale Donald Walsch

    Preţ normal: 20,00 RON

    Preţ special: 15,00 RON

    Aţi învăţat să vorbiţi cu Dumnezeu, să purtaţi o conversaţie.

    In prietenia voastră cu Dumnezeu vi s-au dat putere, speranţă şi dragoste - iar voi, la rândul vostru, aţi oferit aceeaşi prietenie, deoarece credinţa este o cale cu dublu sens.

    Acum, Dumnezeu vă întinde mâna din nou, oferindu-vă întregime ... comuniune.

    Acum îl veţi cunoaşte pe Dumnezeul care crede în voi.

    Aţi venit aici ca să învăţaţi, prin propria voastră experienţă, că Dumnezeu sălăşluieşte înăuntrul vostru.

    Aţi venit să vă întâlniţi cu Creatorul - un creator care este înăuntrul vostru şi de jur împrejurul vostru.

    Iar pentru a face acest lucru, trebuie să priviţi dincolo de Cele Zece Iluzii ale Omului.

    Atunci când veţi recunoaşte aceste iluzii, vă veţi putea schimba modul de a gândi.

    Atunci când veţi accepta că sunt doar iluzii, vă veţi putea schimba modul de a crede. Iar atunci când veţi trăi fără ele, veţi putea schimba lumea.

    Vezi mai mult
  4. Acasa cu Dumnezeu

    ACASĂ CU DUMNEZEU Într-o viaţă care nu se sfârşeşte niciodată

    de Neale Donald Walsch

    Preţ normal: 33,00 RON

    Preţ special: 24,50 RON

    Ce se întâmpla cu adevarat în aceasta viata si ce se va întâmpla când ea se termina?

    Ne vom reîntâlni cu cei dragi, care au plecat înaintea noastra?

    Dumnezeu va fi acolo, ca sa ne întâmpine? Va exista o zi a Judecatii de Apoi?

    Vom avea voie sa ne furisam în Rai?

    Vom sti vreodata ce se întâmpla dupa ce murim?

    Dar se va ÎNTÂMPLA, oare, ceva?

    În aceasta carte gasiti raspunsuri cutremuratoare, care îti taie respiratia, la întrebarile pe care fiecare fiinta umana si le pune, pe parcursul întregii vieti.

    Neale Donald Walsch a scris seria de carti"Conversatii cu Dumnezeu", care sunt traduse în mai mult de 30 de limbi si care au schimbat radical viata a milioane de oameni.

    Aceasta este a douasprezecea carte din aceasta serie, iar problematica pe care o ridica – ce se întâmpla cu noi când murim – este de o importanta deosebita pentru orice muritor de pe planeta.

    Neale Donald Walsch îsi dedica timpul raspândirii mesajelor din cartile sale prin scris, conferinte si seminarii pentru înnoire spirituala.

    El este creatorul Scolii pentru Noua Spiritualitate si fondatorul Grupului 1000, un grup nonprofit, care sprijina trezirea spirituala globala.

    Vezi mai mult
  5. Maria,regina ingerilor

    MARIA, REGINA INGERILOR

    de Doreen Virtue

    Preţ normal: 25,00 RON

    Preţ special: 21,00 RON

    Cartea Maria, Regia îngerilor nu îşi propune să analizeze chestiunile controversate legate de Fecioara Maria sau să interpreteze scripturile.

    Cartea studiază cazurile oamenilor care au trăit personal experienţa prezenţei binecuvântate a Fecioarei Maria în timpul rugăciunilor lor, sub formă de apariţii sau de vise, dar şi prin vindecări miraculoase.

    Maria, Regina Îngerilor este o carte nereligioasă care se încadrează în seria best-sellerurilor de mare succes ale lui Doreen Virtue ce include "Minunile vindecătoare ale Arhanghelului Rafael" şi "Arhangheli şi maeştri înălţaţi".

    Deşi prezintă obiectiv perspectiva religioasă, această carte se adresează cititorilor de diferite credinţe. Aşa cum explică Doreen Virtue, Fecioara Maria întruchipează calităţile materne ideale: blândeţea, puritatea, afecţiunea, iubirea necondiţionată, acceptarea, smerenia, înţelepciunea, înţelegerea şi compasiunea. Ea ne oferă mângâiere şi ne linişteşte mintea. Ne alină inima rănită şi ne face să ne simţim iubiţi şi în siguranţă. De asemenea, ne ajută să avem încredere în dreptate şi bunătate.  

    În paginile acestei cărti, Doreen Virtue prezintă o colecţie de poveşti adevărate de viaţă, provenite de la oameni care au trăit vindecări miraculoase şi apariţii ale Fecioarei Maria. Relatările sunt grupate în categorii distincte şi sunt însoţite de comentarii şi de explicaţii dedicate celor care doresc să îşi aprofundeze relaţia cu Maria şi cu îngerii.

    În plus, cartea include o serie de rugăciuni tradiţionale şi moderne adresate Fecioarei Maria, precum şi un comentariu interesant referitor la simbolurile asociate cu Maica Precurată şi o listă a locurilor de pe glob în care apariţiile acesteia au devenit faimoase.

    "Când am vizitat localitatea Lourdes din sudul Franţei, am trăit personal experienţa copleşitoare a iubirii Fecioarei Maria… M-am simţit în rai, purificată de o cascadă a îngerilor… În timp ce scriam această carte, i-am rugat pe cititori să îmi trimită relatările lor legate de experienţele pe care le-au trăit şi în care au simţit prezenţa sau ajutorul Fecioarei Maria… Speranţa mea este că aceste poveşti te vor inspira şi te vor ajuta să îţi aprofundezi relaţia cu Maica Preaiubită." — Doreen Virtue

    Vezi mai mult

Articolele 11 - 15 dintr-un total de 15

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină