Knowledge is everything

Carti

Articolele 11 - 20 dintr-un total de 44

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
  1. Ucenicul lui Iisus Hristos

    UCENICUL LUI IISUS HRISTOS Jurnalul doctorului Sotirios Crotos

    de Sotirios Crotos

    Preţ normal: 28,00 RON

    Preţ special: 21,00 RON

    Jurnalul Doctorului Sotirios Crotos, cu titlul lui adevărat Întâmplări din viaţa dr. Sotirios Crotos, ucenicul lui Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu cel Viu şi Adevărat a fost găsit, sub formă de papirus, într-o grotă din Munţii Libanului, de către un botanist în căutare de plante medicinale.

    Acesta, s-a căţărat pe o stâncă, ca să ajungă la o plantă ce-l interesa, stânca s-a sfărâmat, iar el a căzut în grotă, viu şi nevătămat.

    Acolo, întins pe pământ, era un schelet uman, având lipsă mâna dreaptă. Uitându-se mai atent, a remarcat craniul, care era ceva mai ridicat decât restul scheletului.

    A dat la o parte totul şi a scos o lădiţă îmbrăcată în piele neagră, deosebit de fină, cam de 50/30 cm. Când a deschis-o, şi-a dat seama, din conţinutul ei, că are în faţă o trusă medicală, cum aveau medicii în Antichitate. Totul era în perfectă stare. Înăuntrul lădiţei erau mai multe punguţe de pânză albă ... Sub aceste cârpe, a găsit un rulou de papirus, înfăşurat în piele neagră, foarte fin, intact conservat, având pe copertă un cerc alb, cu o cruce albă în centru.

    Neavând timp să-l desfacă, l-a aruncat în sacul ce-l purta în spate, peste plantele strânse; a vrut să ia şi lădiţa, dar, fiind prea încărcat, a renunţat, în speranţa că va reveni a doua zi, s-o ridice. A făcut însă o groapă mai mare şi mai adâncă în grotă, a pus lădiţa în ea şi, deasupra ei, craniul şi scheletul, aşa cum le găsise. Le-a acoperit cu pământ şi cu sfărâmăturile de stâncă şi, întrucât ziua era în declin, şi-a notat în memorie grota şi împrejurimile ei şi a plecat.

    A doua zi, toată ziua şi, în continuare, o lună în şir, a căutat grota fără s-o mai găsească, aşa că s-a ales numai cu papirusul.

    Întorcându-se în ţară şi cunoscând limba greacă, l-a tradus în limba latină şi l-a stilizat cu un specialist, care i-a spus că trebuie difuzat, deoarece conţinutul aparţine întregii lumi.

    Botanistul a fost de acord, cu condiţia ca numele lui să nu fie divulgat.

    Conţinutul cărţii a rămas intact, dar s-au făcut schimbări stilistice, ca să fie mai uşor de citit şi înţeles. Vezi mai mult

  2. Conectarea cu arcturienii

    CONECTAREA CU ARCTURIENII

    de

    Preţ normal: 53,55 RON

    Preţ special: 46,00 RON

    Foarte rar se întâmplă să apară o carte care să aibă potenţialul de a schimba conştiinţa întregii noastre culturi planetare. Mulţi au vorbit despre procesul de înălţare, dar puţini înţeleg ce înseamnă el cu adevărat.

    Cine se află dincolo de Pământ în realitate?...

    Încotro ne îndreptăm?

    Care ne sunt opţiunile?

    Ce trebuie făcut ca să ne pregătim pentru acest eveniment?

    Oare toată lumea se înalţă în aceeaşi dimensiune?

    Ce s-a întâmplat cu dimensiunea a 4-a?

    Cum putem înţelege dimensiunea a 5-a?

    Cum este simţită aceasta?

    Cum funcţionează ea?

    Cum arată fiinţele din dimensiunea a 5-a?

    Cum trăiesc ele?

    Această carte răspunde la toate aceste întrebări într-o manieră uşor de înţeles. Ne explică relaţiile pe care le avem cu grupurile extraterestre şi ce anume fac acestea pentru a ajuta Pământul şi locuitorii săi în acest moment galactic crucial. Explică modul în care ne putem ridica vibraţia acum şi începe procesul de integrare a energiilor din dimensiunile mai înalte în lumea noastră tridimensională.

    Arcturienii ne-au oferit un obiectiv crucial pentru accelerarea conştiinţei planetare. Ei au prezentat conceptul de înălţare în grup prin crearea Grupurilor de Patruzeci. Au prezentat şi conceptul Triunghiului Sacru – o metodă de integrare şi unificare a gândirii religioase şi spirituale de pe Pământ.

    Toţi cei care citesc această carte vor simţi în fiinţa lor prezenţa energiei din dimensiunea a 5-a.

    Veţi putea să experimentaţi o viziune a conştientei pentadimensionale (5D). Aceasta vă va influenţa profund capacitatea de a vă expanda percepţia asupra realităţii şi vă va ajuta să participaţi la înălţarea personală şi planetară care a început deja.

    Vezi mai mult
  3. Noua civilizatie

    NOUA CIVILIZAŢIE Cartea a opta- prima parte

    de Vladimir Megre

    Preţ normal: 35,00 RON

    Preţ special: 31,50 RON

    După afirmaţiile Anastasiei, în texte au fost introduse combinaţii de litere şi aranjamente de cuvinte care au influenţă binefăcătoare asupra omului.

    Toate acestea pot avea efect atunci când, în timpul citirii, auzul nu va fi deranjat de zgomote produse de aparaturi sau mecanisme artificiale.

    Doar sunetele naturale ca susurul apei, trilul păsărilor, foşnetul frunzelor în copaci, pot favoriza obţinerea unui efect pozitiv.

                                                  Vladimir N. Megre

    Vezi mai mult
  4. Energia vietii

    ENERGIA VIEŢII Cartea a şaptea

    de Vladimir Megre

    Preţ normal: 35,00 RON

    Preţ special: 31,50 RON

    Viaţa omului!

    De cine sau de ce depinde ea? De ce unii devin împăraţi şi căpetenii de oştiri şi alţii adună resturi de prin gunoaie?

    Există o opinie conform căreia, încă de la naştere, fiecărui om îi este ursit un destin.

    În acest caz înseamnă că omul este doar un mic şurub, lipsit de importanţă, din sistemul unui oarecare mecanism, şi nu creaţia cea mai de seamă a lui Dumnezeu.

     Şi mai există o altă opinie care susţine că omul este o fiinţă autosuficientă, în care sunt încătuşate absolut toate energiile Universului.

    Omul posedă o energie numai lui caracteristică, numită "energia gândului".

    Şi dacă devine conştient de ceea ce posedă şi începe s-o folosească din plin, atunci el devjne stăpânul întregului Univers.

    Care dintre aceste două opinii antagonice este conformă cu adevărul?

    Vezi mai mult
  5. Cartea neamului

    CARTEA NEAMULUI Cartea a şasea

    de Vladimir Megre

    Preţ normal: 35,00 RON

    Preţ special: 31,50 RON

    În "Cartea Neamului", Anastasia vă va conduce într-o călătorie de reamintire profundă a istoriei omenirii care a fost deformată special sau ţinută ascunsă pentru mii de ani.

    Ea pune într-o lumină nouă cauzele războaielor, persecuţilor şi violenţelor din lumea modernă şi ne îndrumă să păstrăm înţelepciunea străbunilor, oferind o soluţie practică pe care o poate aplica oricine chiar acum!

    Scrieţi "Cartea Neamului", propia voastră carte a istoriei adevărate şi oferiţi-o următoarelor generaţii.

    Anastasia continuă să ne uimească cu magia cuvântului şi puterea emoţiilor curate care compun fiecare pagină cu melodii transpuse în litere pentru ca sufletul nostru să se trezească la adevărul divin acum, aici!

    Sunteţi pe cale să-l întâlniţi pe fiul autorului crescut în mod complet natural, în pădure de mama sa, Anastasia.

    Cu siguranţă n-aţi mai întâlnit un astfel de băiat de cinci ani! Inteligenţa acestui mic copil îl obligă pe Megre să privească educaţia, ştiinţa, istoria... ei bine... cam totul dintr-o perspectivă nouă, radical diferită pentru „oamenii moderni de la oraş”.

    Cartea a şasea din seria "Cedrii Sunători ai Rusiei" atinge cele mai profunde locuri ale inimii, trezeşte spiritul, inspiră înţelepciune, libertate, prezintă noi faţade ale umanităţii „moderne” posibil neconştientizate de majoritate şi oferă soluţii posibile, practice, care, puse în practică acum de noi, vor ajuta deasemenea generaţile ce ne vor urma.

    Vezi mai mult
  6. Cine suntem noi

    CINE SUNTEM NOI ? Cartea a cincea

    de Vladimir Megre

    Preţ normal: 35,00 RON

    Preţ special: 31,50 RON

    Cine suntem noi?

    Cum putem acţiona aici în plan fizic pentru a atinge fericirea mult visată, Raiul - Aici - pe Pământ.

    Avem, oare, libertate sau suntem doar pioni pe o tablă de şah – fiind acţionaţi de forţe externe, oricare ar fi acelea?

    Ce înseamnă simplitatea şi profunzimea filozofică – filozofia morţii şi filozofia Vieţii?

    Ce este apocalipsa şi cum poate transcende Iubirea Adevărată timpul şi spaţiul?...

    Cine suntem noi?- Una din întrebările fundamentale ale omenirii, întrebare care a frământat atâtea minţi în decursul istoriei.

    Întrebare la care ajunge şi V.N. Megre în decursul minunatei relaţii pe care o are cu „eremita″ Anastasia.

    Cine este ea? Cine suntem noi?

    Cum putem acţiona aici în plan fizic pentru a atinge fericirea mult visată, Raiul - Aici - pe Pământ.

    Avem, oare, libertate sau suntem doar pioni pe o tablă de şah – fiind acţionaţi de forţe externe, oricare ar fi acelea? Ce înseamnă simplitatea şi profunzimea filozofică – filozofia morţii şi filozofia Vieţii?

    Ce este apocalipsa şi cum poate transcende Iubirea Adevărată timpul şi spaţiul?...

    Iată doar câteva din temele acestei minunate şi mult-aşteptate cărţi pe care-o propunem din inimă, stimaţi cititori!

    Profundă şi simplă în acelaşi timp, cartea a cincea a seriei „Cedrii Sunători ai Rusiei″ este şi o continuă viziune a Viitorului Luminos care se vă pogorâ peste Iubita Noastră Planetă – Terra.

    Vă invităm să fim cu toţii părtaşi acestui minunat prezent-viitor!

    Vezi mai mult
  7. Creatia

    CREAŢIA Cartea a patra

    de Vladimir Megre

    Preţ normal: 35,00 RON

    Preţ special: 31,50 RON

    Modul transparent şi coerent în care Megre (mai bine spus Anastasia) descrie „Big Bang-ul″ taie respiraţia... Nu dogmatic, nu stereotipic, ci logic, atât cât logica îşi poate aduce aportul în descrierea unor fapte atât de cruciale pentru existenţa umană.

    Nu ne rămâne decât să vă invităm s-o citiţi.

    Creaţia reprezintă apogeul atât în plan artistic al cărţilor cât şi în plan spiritual.

    Sunt prezentate frânturi din începuturile existenţei terestre a omului. Dumnezeu – cine este, cum este, cum a conceput Creaţia, din ce s-a inspirat în Preamăreaţa Sa Operă, cum a zămislit viaţa aşa cum o cunoaştem astăzi şi care sunt diferenţele dintre Primordialitate şi contemporaneitate.

    Toate acestea sunt subiectele celei de-a patra cărţi.

    Vezi mai mult
  8. Spatiul de iubire

    SPAŢIUL DE IUBIRE Cartea a treia

    de Vladimir Megre

    Preţ normal: 35,00 RON

    Preţ special: 31,50 RON

    "Spaţiul de Iubire", cea de-a treia carte a seriei "Cedrii Sunători ai Rusiei", reprezintă nu numai un tezaur de învăţăminte spirituale atât de necesare vremurilor ce le traversăm, dar simbolizează şi un gigantic pas spre desăvârşirea artistico-literară a autorului  Vladimir Megre.

    Avem de a face, de data aceasta, comparativ cu primele două cărţi, cu o rafinare a exprimării şi a stilului literar şi cu o mai înaltă conştiinţă a scriitorului pentru ceea ce Anastasia, prin intermediul lui, ne transmite.

    Se povesteşte despre a doua vizită a lui Megre în taiga la Anastasia şi de data aceasta şi la fiul său – Vladimir.

    Deasemenea, este descrisă interesanta şcoală din pădure a academicianului Shetinin şi a copiilor care trăiesc şi învaţă într-un mod cu totul inedit acolo.

    Prima parte a volumului expune naraţiunea unui tânăr siberian despre incursiunea în taiga a unui grup de oameni de ştiinţă însoţiţi de gărzile lor, veniţi cu scopul de a o captura şi duce cu ei pe Anastasia şi pe fiul ei.

    Subtila paralelă ce se conturează prin înşiruirea evenimentelor legate de întâlnirea Anastasiei cu vizitatori şi agresorii săi, poartă în ea o profundă conotaţie care dă naştere vizunii de infern creat de însuşi omul modern în mod deliberat dar inconştient în realitate de efectul dezastruos al acţiunilor sale aşa-zis civilizate.

    Vezi mai mult
  9. Cedrii sunatori ai Rusiei

    CEDRII SUNĂTORI AI RUSIEI Cartea a doua

    de Vladimir Megre

    Preţ normal: 35,00 RON

    Preţ special: 31,50 RON

    Continuarea primei cărţi a seriei, "Cedrii Sunători ai Rusiei" povesteşte despre peripeţiile, uneori dramatice ale lui Vladimir Megre, care, convins de vorbele Anastasiei şi împins de gândurile care nu-i mai dau pace după întâlnirea cu ea, porneşte spre Moscova pentru a transpune sau măcar a încerca să transpună în realitate visul Anastasiei.

    Îmboldit de promisiunea făcută Anastasiei de a institui o asociaţie a oamenilor de afaceri ruşi cu intenţii curate şi de a scrie o carte despre cele trăite şi învăţate în taiga, Megre este prins în vârtejul evenimentelor care îl poartă chiar în pragul sinuciderii, lăsându-l să creadă ca aceasta ar rămâne calea din urmă pentru a ieşi din înfundătura în care se găsea: a lăsat şi a fost lăsat de familie, de prieteni şi colaboratori, s-a făcut responsabil de falimentul societăţilor pe care le conducea, lăsând pe drumuri astfel multe persoane care credeau în virtuţile lui de afacerist.

    Reuşeşte în cele din urmă, ajutat de mai multe persoane care-l vor înconjura în mod misterios cu înţelegere şi pasiune, să scrie prima cărticică, subţirică la început şi fără pretenţii artistice şi să vândă toate exemplarele primului mic tiraj. 

    Personalitatea sa puternică de afacerist face din Vladimir Megre un om străbătător, care reuşeşte să convingă unii oameni de afaceri ruşi să se întrunească, alcătuind o asociaţie provizorie a afaceriştilor ruşi cu cele mai pure intenţii – aşa cum mai târziu Anastasia însăşi va afirma.

    Vezi mai mult
  10. Teorii despre sistemul chakrelor

    TEORII DESPRE SISTEMUL CHAKRELOR O punte spre conştiinţa superioară

    de Hiroshi Motoyama

    Preţ normal: 35,00 RON

    Preţ special: 29,50 RON

    Aceasta este o carte remarcabilă atât din punct de vedere ştiinţific cât şi spiritual.

    Este o enciclodepie unică de experimente care prezintă clar dovezi electro-psihologice ale existenţei reţelei de chakre şi nādīsuri care formează infrastructura energiilor subtile existente în dimensiunile pranice şi psihice, şi care animă şi susţine energetic corpul fizic, material, al omului.

    Experimentele prezentate în această carte integrează cu succes dimensiunile subiective şi obiective ale cunoaşterii, care vor servi ca puncte de sprijin pentru experimentele din viitor.

    Chakrele şi celelalte componente ale câmpului energetic uman au fost aduse în atenţia occidentului de către clarvăzătorul Charles W. Leadbeater.

    Munca sa de pionierat este analizată în detaliu în această fascinantă explorare a corpului subtil, alături de cea a altor clarvăzători şi yoghini. „Această carte este rodul unui efort colosal în scopul de a aduna şi analiza cunoştiinţe despre sistemele de energie subtilă...

    O carte de un asemenea calibru nu putea fi scrisă decât de o persoană cum este dr. Motoyama, care a ajuns să perceapă fizic aceste energii.

    Aceste energii sunt un indicator fidel a conştiinţei extinse şi în continuă dezvoltare.

    Cartea este o unealtă indispensabilă celor care vor să se dezvolte spiritual sau să afle lucruri fundamentale despre energiile subtile.”

                                                                             GEORGE W. MEEK

    Vezi mai mult

Articolele 11 - 20 dintr-un total de 44

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină