Knowledge is everything

Carti

Articolele 11 - 20 dintr-un total de 20

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
  1. Puterea de convingere

    PUTEREA DE CONVINGERE

    de Napoleon Hill

    Preţ normal: 45,00 RON

    Preţ special: 33,50 RON

    Puterea de convingere este una dintre cele mai vândute cărţi ale secolului 20. Metodele fascinante ale lui Napoleon Hill au ajutat mii de oameni să îşi câştige încrederea în sine, să descopere şi să îşi stăpânească puterile mentale, să îşi cultive dorinţa de a reuşi, aplicând cea mai potentă şi mai practică parte a formulei sale celebre: arta convingerii. Vezi mai mult
  2. Cel mai bun an

    CEL MAI BUN AN

    de Jinny S.Ditzler

    Preţ normal: 40,00 RON

    Preţ special: 30,00 RON

    În fiecare persoană de succes se ascunde un om obişnuit care a găsit curajul, puterea şi disciplina de a acţiona, de a se confrunta cu marile provocări şi de a-şi împlini visurile.

    Depinde doar de voi să aveţi viaţa pe care v-o doriţi.

    Acest ghid unic vă învaţă cum să faceţi acest lucru, este un exerciţiu distractiv, verificat şi interactiv care oferă un program ce vă va ajuta să vă transformaţi şi să vă atingeţi obiectivele cu ajutorul a zece întrebări simple.

    Dacă veţi găsi curajul, tăria şi disciplina de a acţiona, de a înfrunta marile provocări ale vieţii, atunci viaţa voastră va fi aşa cum v-aţi dorit dintotdeauna.

    Cartea  îşi propune să pătrundă în esenţa modului de a gândi şi de a acţiona al fiecăruia dintre noi şi să ne dea puterea de a accede la un nivel mai înalt de eficienţă şi succes personal.

    Printr-un proces de autodescoperire, vă puteţi evalua situaţia actuală, după care puteţi trece la planificarea viitorului.

    Răspunzând la întrebările ce vă sunt adresate, veţi putea să vă clarificaţi ideile şi să treceţi la acţiune.

    Aceşti paşi direcţi vă vor ajuta să faceţi din acest an — şi fiecare an — cel mai bun an al vieţii voastre, obţinând venituri mai ridicate, mai mult timp pentru lucrurile care contează cu adevărat, o carieră plină de satisfacţii, relaţii mai bune, sănătate fizică şi împlinire spirituală. Acesta poate începe în orice moment şi cu siguranţă va fi cel mai bun.

    La capătul exerciţiului individual, veţi avea în faţă un plan simplu, pe o singură pagină, care vă va ajuta să vă împliniţi dorinţele în anul pe care îl aveţi în faţă, dar şi în cei care vor urma.

    Vezi mai mult
  3. Cum sa vinzi inteligent

    CUM SĂ VINZI INTELIGENT Strategii de viitor pentru clienţi mereu multumiţi

    de Keith Dugdale, David Lambert

    29,00 RON

    Toată lumea are ceva de oferit. Unii vând idei, alţii vând servicii, iar alţii produse.

    Indiferent ce‑ai vinde, cartea de faţă te va ajuta să înregistrezi vânzări mai profitabile şi să simţi că eşti mai eficient.

    "Cum să vinzi inteligent" întoarce pe dos strategia tradiţională din vânzări şi îţi arată cum ideea de a situa nevoile clienţilor pe primul plan se va dovedi cheia succeselor viitoare.

    Această ultimă generaţie de strategii pentru vânzare gravitează în jurul a ceea ce numim relaţii consultative. Prin metoda lor unică, bazată pe principiul „Îţi rămân dator“, autorii îţi arată cum să construieşti o relaţie bazată pe încredere şi colaborare pe termen lung, astfel încât tu să fii prima persoană pe care o sună clientul atunci când va avea nevoie de un nou produs ori serviciu.

    Află din această carte esenţa celor mai noi metode şi tehnici de vânzări, dar şi cum să-ţi înţelegi clientul, să afli ce nevoi profesionale are el în realitate şi cum să construieşti o relaţie durabilă şi reciproc avantajoasă cu acesta.

    Pune-ţi clientul pe primul loc şi vei câştiga cu siguranţă!

    După ce au ocupat funcţii de top în importante firme internaţionale de consultanţă, Keith Dugdale şi David Lambert s-au hotărât să aştearnă pe hârtie atât o parte din observaţiile acumulate de-a lungul activităţii lor profesionale, cât şi inovaţiile pe care le-au experimentat în diferite domenii, în mai multe ţări de pe patru continente. Instrumentele pe care le propun ei în această carte se bazează pe situaţii reale şi pe o profundă înţelegere a mecanismelor şi relaţiilor implicate într-o tranzacţie comercială.

    Autorii analizează reacţiile inexplicabile, aparent neaşteptate, ale potenţialilor cumpărători şi oferă soluţii concrete pentru toate tipurile de situaţii problematice din domeniul vânzărilor. Totodată, îl învaţă pe agentul de vânzări cum să-şi analizeze propriile reacţii şi cum să-şi modifice comportamentul pentru a obţine un succes autentic şi durabil.

    Principiul „Îţi rămân dator“ inaugurează cea mai nouă, mai eficientă şi mai umană abordare a strategiilor de vânzare.

    Vezi mai mult
  4. Schimband gandirea iti schimbi viata

    SCHIMBÂND GÂNDIREA ÎŢI SCHIMBI VIAŢA

    de Brian Tracy

    Preţ normal: 45,00 RON

    Preţ special: 40,50 RON

    În lucrarea de faţă, vei învăţa pas cu pas un drum câtre succes. Această strategie de succes este atât de logică şi îţi oferă atât de multe beneficii şi împliniri, încât reprezintă o adevărată revoluţie în performanţa personală.Schimbând gândirea, îţi schimbi viaţa a fost concepută ca un sistem menit să vă transforme gândirea proprie şi potenţialul pas cu pas, astfel încât să puteţi avea succesul dorit în fiecare aspect al vieţii. Brian Tracy se axează pe importanţa fixării scopurilor, pe eliberarea gândirii şi pe capacitatea de a imagina propriul potenţial nelimitat. Doisprezece principii care ajută pe oricine să pornească pe calea unei vieţi personale şi profesionale mult mai împlinite. Autorul este atât unul dintre cei mai cunoscuţi oratori profesionişti, cât şi o personalitate în lumea afacerilor de astăzi. În fiecare an, el îşi trăieşte visul prin faptul că ajută mii de oameni să îşi trăiască la rândul lor visurile. Vezi mai mult
  5. Conducta de milioane

    CONDUCTA DE MILIOANE

    de Burke Hedges

    Preţ normal: 35,00 RON

    Preţ special: 26,00 RON

    Oamenii trăiesc de la un salariu la altul, muncind din ce în ce mai mult, numai pentru a-şi asigura cele necesare supravieţuirii.

    De ce?

    Pentru că au căzut în capcana schimbării timpului contra bani.

    Acesta este modelul pe care ni I-au arătat părinţii noştri şi în care am ajuns să credem orbeşte.Nu ne-au învăţat însă că există o alternativă: aceea de a munci o dată şi a fi plătiţi permanent, construind conducte de venit suplimentar.

    Pentru că toţi dispunem de resursa numită timp, eforturile noastre se pot concentra asupra valorificării timpului, transformându-I în resurse financiare.

    Dacă la această ecuaţie adăugăm puterea internetului, reuşita afacerii e sigură.

    Vezi mai mult
  6. Cum sa te bucuri de viata si de slujba

    CUM SĂ TE BUCURI DE VIAŢĂ ŞI DE SLUJBĂ

    de Dale Carnegie

    Preţ normal: 32,00 RON

    Preţ special: 24,00 RON

    „Fericirea nu depinde de circumstanţe exterioare; ea e determinată de atitudinea noastră mentală.″

    „Nu-i vorba de ceea ce aveţi, cine sunteţi, unde vă aflaţi sau ce vă face fericiţi ori nefericiţi; contează ce credeţi despre toate acestea.″ „Unul dintre cele mai tragice lucruri pe care le-am văzut în natura umană este acela că tindem să amânăm viaţa. Noi toţi visăm la grădina magică de trandafiri aflată la orizont, în loc să ne bucurăm de trandafirii care înfloresc sub fereastra noastră chiar acum."

    „Adesea, oboseala noastră nu e cauzată de muncă, ci de teamă, frustrare şi resentiment.″

    „Astăzi se derulează viaţa - singura de care puteţi fi siguri. Scoateţi maximum din ea. Căutaţi pasiunea. Treziţi-vă. Lăsaţi entuziasmul să vă cuprindă. Trăiţi cu înflăcărare".                      Dale Carnegie

    Vezi mai mult
  7. Cine mi-a luat cascavalul

    CINE MI-A LUAT CASCAVALUL?

    de Spencer Johnson

    Preţ normal: 25,00 RON

    Preţ special: 18,50 RON

    O cale uimitoare de a face fata Schimbarii, atât la serviciu cât si acasa!Înca de la aparitia sa în 1998, "Cine mi-a luat Cascavalul?" se numara printre primele zece cele mai citite carti din lume.

    O asemenea performanta se datoreaza faptului ca autorul reuseste sa puna la dispozitia cititorului o imagine realista despre felul în care pot fi abordate schimbarile care intervin în viata fiecaruia în timpurile noastre. Acest fapt este confirmat, de altfel, si de lunga lista a celor mai prestigioase companii americane si internationale care au recomandat aceasta carte angajatilor lor.

    Schimbarea, întâmpinata de oricine cu strângeri de inima, fie ele datorate fricii sau entuziasmului este descrisa cu multa culoare si umor prin intermediul unei parabole extrem de sugestive.

    Adresându-se tuturor vârstelor, lectura usoara si incitanta a celor numai nouazeci si sase de pagini ale cartii va pune la dispozitie solutiile simple la aceasta problema complexa. Experienta personajelor acestei carti va poate sluji o viata întreaga.

    Cele patru personaje imaginare descrise în aceasta povestire, soriceii Mirosila si Gonila si omuletii dl Iepure si dl Hohot, au intentia sa reprezinte parti simple si complexe din noi însine, indiferent de vârsta, gen, rasa sau nationalitate. Uneori, s-ar putea sa actionam ca Mirosila, care adulmeca o schimbare de la distanta, sau ca Gonila, care alearga si se antreneaza imediat în actiune, sau ca dl. Iepure, care neaga schimbarea si i se opune, iar frica sa îl duce catre ce e mai rau, sau ca dl. Hohot, care învata sa se adapteze în timp ce vede ca schimbarile îl conduc spre ceva mai bun!

    Orice parte din noi am alege sa folosim, cu totii avem ceva în comun: nevoia de a ne gasi drumul prin labirint si de a obtine succesul atunci când vine vremea schimbarii.

    Vezi mai mult
  8. Universul lui Dumnezeu

    UNIVERSUL LUI DUMNEZEU

    de Owen Gingerich

    Preţ normal: 20,00 RON

    Preţ special: 14,00 RON

    Lucrarea de faţă reprezintă sinteza conferinţelor Noble ţinute de savant în 2005, la universitatea unde a predat ani îndelungaţi, dar şi rodul unei remarcabile capacităţi de a antrena nespecialişti în chestiuni ştiinţifice. Vezi mai mult
  9. Puterea intentiei

    PUTEREA INTENŢIEI Calea de a crea propria lume

    de Wayne W.Dyer

    Preţ normal: 49,00 RON

    Preţ special: 38,50 RON

    Cartea este o cale de a descoperi în noi energia intentiei creatoare.

    Ea ne dezvaluie ce înseamna adevarata putere de a-ti controla destinul. Intentia este o forma de energie ce ne uneste si ne poarta spre împlinirea menirii noastre.

    Când spunem intentie ne gândim aproape imediat la acel gen de hotarâre ce ne propulseaza spre scopul propus cu orice pret.

    Când ne concentram pe o imagine interioara preexistenta, reusita devine o lovitura de moment, si nu starea permanenta pe care ne-o dorim.

    Sentimentul împlinirii si al succesului se instaleaza ca o constanta în viata noastra atunci când reusim sa reunim toate aspectele si episoadele vietii cotidiene.

    Ajungem sa traim o experienta integratoare ce armonizeaza profesia, relatiile interumane si trairile interioare. Fluxul abundentei devine astfel un câmp de energie ce ne înconjoara, ne protejeaza si ne conecteaza la marele act al creatiei universale.

    Descoperim aici o perspectiva inovatoare ce îmbina psihologia moderna cu spiritul holistic oriental. Astfel, Intentia este o forma de energie ce ne uneste si ne poarta spre împlinirea menirii noastre.

    Una dintre figurile de marca în galeria marilor autori motivationali, alaturi de Dale Carnegie, Norman Vincent Peale sau Tony Robbins, dr. Wayne Dyer ne propune o cale simpla si eficienta de a descoperi în noi aceasta energie a intentiei creatoare.

    Ea ne dezvaluie ce înseamna adevarata putere de a-ti controla destinul.

    Ca orice calatorie spirituala, „Puterea intentiei” începe cu etapa obligatorie a constientizarii. Înca de la primele pagini ale cartii, va asteapta momentul autodescoperirii ce va va calauzi sprijinindu-se pe forta dorintei de fericire din mintea fiecaruia.

    Vezi mai mult
  10. Puterea magica a gandului

    PUTEREA MAGICĂ A GÂNDULUI

    de Daniel J.Schwartz

    45,00 RON

    Stabiliţi-vă scopurile înalte... şi apoi depaşiţi-le!

    Milioane de oameni din toata lumea şi-au îmbunătăţit viaţa folosind cartea "Puterea magică a gândului".

    Considerat a fi unul dintre cei mai mari experţi în motivaţie, dr. Schwartz vă ajută să vindeţi mai bine, să conduceţi mai bine, să câştigaţi mai mulţi bani şi, ceea ce este cel mai important, să obţineţi o mai mare fericire şi pace sufletească. Puterea magică a gândului vă oferă metode practice, nu promisiuni deşarte.

    Ideile şi tehnicile înscrise aici sunt atât de originale, încât autorul a trebuit să compună un vocabular nou pentru a le exprima. Dr. Schwartz prezintă un program de viaţă la scară mare - în slujbă, căsnicie, viaţă de familie şi în activităţile sociale şi culturale. Vă demonstrează că nu va trebuie un intelect extraordinar sau un talent deosebit ca să fiţi un gigant printre oameni; dar aveţi nevoie de deprinderea gândirii şi comportamentului într-o manieră care va aduce succesul - iar această carte vă furnizează aceste secrete:

    • Credeţi în reuşită şi veţi reuşi;
    • Consolidaţi-vă încrederea şi ucideţi frica;
    • Cum să gândiţi şi să visaţi creator;
    • Obişnuiţi-vă să fiţi activ;
    • Cum să transformaţi înfrângerea în victorie;
    • Cum să gândiţi ca un conducător.
    Vezi mai mult

Articolele 11 - 20 dintr-un total de 20

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină