Knowledge is everything

Carti

6 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. POVESTEA VIEŢII MELE

  POVESTEA VIEŢII MELE

  de Lisa Niemi, Patrick Swayze

  Preţ normal: 28,00 RON

  Preţ special: 10,50 RON

  Intr-o cariera care a durat peste 30 de ani, Patrick Swaye a devenit o personalitate pe scena,pe marele ecran si in televiziune.

  Cunoscut pentru talentul, pasiunea si indrazneala lui, a devenit unul dintre cei mai iubiti actori. In februarie 2008 Patrick Swayze a anuntat ca a fost diagnosticat cu un cancer pancreatic in stadiul IV.

  Intotdeauna luptator, el a refuzat sa lase boala sa-l ingenunchieze, iar curajul sau a inspirat atat multimea de admiratori cat si pe bolnavii de cancer de pretutindeni.

  In afara de aceasta, memoriile sale, scrise din inima si cu intelepciune relateaza mult mai mult decat lupta sa cu cancerul.

  In detalii pline de viata, bogat ilustrata cu imagini inedite, din arhiva sa personala, Patrick Swayze descrie educatia texana pe care a primit-o, luptele sale personale, nasterea succesului odata cu filmul "North and South", realizarile epocale din "Dirty Dancing" si "Ghost", cat si relatia deosebita cu sufletul sau pereche, care i-a stat alaturi toata viata: sotia sa, scenarista si regizoarea Lisa Niemi.

  Aceasta carte arunca o privire in spatele scenei, a vietii de la Hollywood si vorbeste despre o mare iubire si este atat un spectacol cat si o lectie de viata. Casatoria lui Patrick Swayze cu Lisa Niemi este o calatorie a doua vieti care s-au impletit si au trait ca una singura - de-a lungul anilor, la Hollywood si acasa, la ferma lor din afara Los Angeles-ului, culminand intr-o speranta si intelepciune pe care au impartasit-o cu toti cei cunoscuti lor.

  Aceasta carte va deschide o usa familiilor, oamenilor, sotilor si sotiilor care doresc sase maturizeze, sa-si intareasca legatura si sa descopere noi trepte ale iubirii si impartasirii ei, demonstrand ca viata nu trebuie traita ca pe un sfarsit, ci mai degraba ca pe un inceput, cu o mare forta si dragoste.

  Vezi mai mult
 2. Mintea noului nascut

  MINTEA NOULUI NĂSCUT

  de David Chamberlain

  Preţ normal: 29,00 RON

  Preţ special: 24,00 RON

  Intr-un mod irezistibil, autorul descrie senzitivitatea constientei si vulnerabilitatea nou-nascutilor, subliniind puterea conexiunii copil-parinte in timpul graviditatii si dupa nastere, demonstrind influenta pe care aceasta relatie precum si momentul nasterii o au asupra persoanei adulte care va deveni mai tirziu.

  In aceasta carte plina de paradigme zguduitoare, Dr. David Chamberlain, Vicepresedinte al Asociatiei Prenatale si Perinatale de Psihologie din America de Nord, demonstreaza ca nou-nascutii sunt fiinte umane cognitive care detin abilitati de a discrimina si a experimenta lumea in moduri sofisticate. Nu numai ca ei percep si inteleg nasterea, ei pot auzi, simti si raspunde inca de cand se afla in uter.

  Dupa parcurgerea informatiilor din aceasta carte, vom privi altfel copiii nostri, cu mai mult respect si mai multa intelegere

  Vezi mai mult
 3. 2012 si dupa

  2012...şi după

  de Diana Cooper

  Preţ normal: 21,00 RON

  Preţ special: 7,50 RON

  21 Decembrie 2012 este sfarsitul unei perioade astronomice de 26.ooo ani si inceputul unei perioade noi.

  Gaia,entitatea superioara responsabila de Pamant, a hotarat ca planeta noastra si toti locuitorii ei trebuie sa evolueze.

  Informatiile din cartea "2012 si dupa" scrisa de Diana Cooper va vor permite sa intelegeti mai bine vechile profetii pentru 2012, ceea ce se asteapta sa se intample in acel an si incredibilele schimbari care vor avea loc in intreaga lume in urmatorii 20 ani.

  Cu ajutorul Arhanghelilor si Ghizilor Spirituali, Diana Cooper va prezinta previziunile pentru anul 2012 dar si pentru anul 2032, perioada cand noile Orase de Aur vor aparea si toata lumea va trai in cea de-a Cincea dimensiune.

  Vezi mai mult
 4. Universul Sufletului

  UNIVERSUL SUFLETULUI

  de Patricia Cori

  Preţ normal: 15,00 RON

  Preţ special: 13,50 RON

          În timp ce intrăm in Mileniul al III-lea, ne confruntăm cu un viitor proorocit să se încheie cu apocalipsa în care Pământul va fi distrus, clima se va schimba şi ordinea mondială actuală va intra în colaps.

          Potrivit clarvăzătoarei Patricia Cori, acest prim volum al trilogiei "Dezvăluirile Siriene” are rolul de a ne trezi capacitatea de-a influenţa destinul rasei umane şi a planetei, învăţându-ne să ne transformăm propriile temeri în acţiuni benefice.

          Suntem apăraţi, asistaţi şi învăţaţi de fiinţe care se află dincolo de realitatea noastră tridimensională – de gardieni dedicaţi transformării conştiinţei umane.

          În acest volum sunt prezentaţi aceşti gardieni, fiinţele de pe Sirius, precum şi mesajul lor uluitor de speranţă şi schimbare pozitivă.

  Vezi mai mult
 5. Taina Dublului

  TAINA DUBLULUI

  de Rudolf Steiner

  Preţ normal: 27,00 RON

  Preţ special: 24,00 RON

  „Noi nu suntem separati de lumea in care pasim dupa moarte, ci suntem despartiti de ea doar prin starile noastre de constienta. Lumea în care se află cei morţi, această lume suprasensibilă, cât şi firele pe care le înnoadă morţii cu sufletele rămase în urmă, precum şi cele pe care le înnoadă ei cu ierarhiile superioare, aparţin de lumea în care ne aflăm noi." ............................................................................................................................................ „ Omul vine în lume cu acest organism,cu care se îmbracă ca şi cu o haină, fără să-l umple în totalitate cu sufletul său. Din acestă cauză, înainte de a ne naşte, o altă fiinţă spirituală pune stăpânire pe partea inconştientă a trupului nostru. . . , Iar noi păşim prin viaţă având atât sufletul nostru, cât şi un astfel de dublu, mult mai inteligent decât noi, cu o voinţă foarte puternică.” „ Deci nouă trebuie să ne fie limpede că lumea spirituală este prezentă peste tot." Vezi mai mult
 6. Omul-trup,suflet si spirit

  OMUL-TRUP, SUFLET ŞI SPIRIT

  de Rudolf Steiner

  Preţ normal: 19,00 RON

  Preţ special: 15,50 RON

  Cunoasterea fiintei omenesti dupa trup, suflet si spirit. Despre starile anterioare ale pamantului. "Omul nu poate fi sanatos numai datorita educatiei materiale si prin ceea ce i se ofera de mancare, ci trebuie tinut cont si de sufletul sau. Incepem sa simtim treptat ca acest suflet este important, ca omul nu are numai un corp fizic, iar acest corp al sau se poate ruina datorita sufletului." Vezi mai mult

6 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină