Knowledge is everything

Carti

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. POSTUL CU SUCURI NATURALE SI DETOXIFIEREA

  POSTUL CU SUCURI NATURALE ŞI DETOXIFIEREA

  de Steve Meyerowitz

  33,72 RON

  Folosește puterea vindecătoare a sucurilor proaspete pentru a te simți tânăr și a arăta bine. Cea mai rapidă cale de a reda organismului tău sănătatea. Postul oferă corpului tău o binemeritată vacanţă de care acesta are nevoie pentru a se reface. Puterea cu care a fost înzestrat poate să-l şi vindece. Postul şi terapia cu sucuri va reface sănătatea din interior. Această carte vă arată cum să eliberaţi această putere şi cum să o integraţi stilului dumneavoastră de viaţă modern. Oferiţi-vă dvs. şi celulelor dvs. şansa de a vă curăţa organismul, de a-l hrăni, întineri şi vindeca. Vezi mai mult
 2. Colesterolul crescut

  COLESTEROLUL CRESCUT - UN INAMIC INVIZIBIL

  de Bruno Brigo

  Preţ normal: 12,52 RON

  Preţ special: 11,00 RON

  Colesterolul crescut din sânge este principalul factor de risc în producerea bolilor cardio-vasculare.

  Vorbind de colesterol, se poate face distincţia între colesterolul "bun" şi colesterolul "rău".

  Excesul de colesterol rău este cvonsecinţa unui stil de viaţă sedentar şi a unei diete rafinate, bogată în grăsimi de origine animală şi zaharuri simple, în timp ce colesterolul bun este asociat unui stil de viaţă sănătos şi unei diete bogate în fibre vegetale şi carbohidraţi complecşi.

  Vei găsi în carte un set de recomandări cu privire la tratarea colesterolului crescut şi la reducerea riscului de boli cardiovasculare.

  Aceasta carte prezintă conţinutul de colesterol şi grăsimi al alimentelor şi recomandarea alimentelor utile în scăderea valorilor colesterolului şi a trigliceridelor din sânge.

  Vezi mai mult

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină