Knowledge is everything

Carti

6 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Dieta revolutionara prin portionare

  DIETA REVOLUŢIONARĂ PRIN PORŢIONARE

  de Ian K.Smith

  27,00 RON

  Ai acum la dispoziţie un program de şase săptămâni care-ţi oferă şansa de a-ţi schimba viaţa.

  Nu te vei mai întreba ce să faci ca să scapi şi de ultimele kilograme în plus sau cum să treci de frustranta fază de stagnare, nici de ce nimic nu dă roade în cazul tău. Rezultatele sunt dovedite: cei care au urmat Dieta revoluţionară prin porţionare a dr. lan K. Smith au pierdut, în medie, nouă kilograme, zece centimetri şi două măsuri în numai şase săptămâni!

  "Dieta prin porţionare" este un plan alimentar revoluţionar care îmbină mai multe strategii nutriţionale diferite, astfel încât să îi ajute pe cei care o folosesc să piardă în greutate, să câştige mai multă încredere în ei înşişi şi să îşi îmbunătăţească starea generală de sănătate.

  Spre deosebire de multe alte programe, care se concentrează pur şi simplu asupra kiloqramelor în minus, "Dieta prin porţionare" are în vedere şi alţi factori ai sănătăţii:

  • reduce riscul de creştere a tensiunii arteriale;
  • diminuează pericolul de apariţie a diabetului;
  •  îmbunătăţeşte nivelul de energie al organismului.

  Programul combină o dietă cu indice glicemic scăzut cu temporizarea şi substituirea meselor.

  Cei care urmează "Dieta revoluţionară prin porţionare" vor mânca de multe ori pe zi – patru mese sau substitute ale acestora (supe, smoothie-uri, shake-uri) şi trei gustări –timp de şase săptămâni.

  Vezi mai mult
 2. Retetele Dukan

  REŢETELE DUKAN Regimul meu în 350 de reţete

  de Pierre Dukan

  Preţ normal: 27,00 RON

  Preţ special: 24,50 RON

  Încă de la apariţia bestsellerului "Nu ştiu să slăbesc", toţi cititorii doctorului Pierre Dukan aşteptau publicarea acestor reţete.

  Iată-le în cele din urmă, simplu de preparat, savuroase şi uşoare: pisică-de-mare à la creole, cocos cu lămâie verde în crustă de sare, dorada cu ceapă, salată de creveţi, vinete provensale, castraveţi cu brânză, biscuiţi de Savoia... Reţete foarte variate, care dovedesc că regimul poate rima cu plăcerea: aceea de a gusta, dar şi aceea de a găti.

  De mai bine de treizeci de ani, Dr. Pierre Dukan este specialist în comportament alimentar şi reeducare nutriţională. În tot acest timp, el a pus bazele unei metode care îi poartă numele: Dieta Dukan.

  Această metodă a fost construită etapă cu etapă, de-a lungul mai multor lucrări, dintre care "Nu ştiu să slăbesc", bestseller incontestabil, reprezintă formula definitivă. Pierre Dukan apare adesea la radio, la televiziune şi în presa scrisă, când se vorbeşte despre regimurile de slăbit (Femme actuelle, Top santé, Match...)

  Vezi mai mult
 3. Cum sa depasesti cele mai dificile momente din viata

  CUM SĂ DEPAŞEŞTI CELE MAI DIFICILE MOMENTE DIN VIAŢĂ

  de Iyanla Vanzant

  Preţ normal: 29,00 RON

  Preţ special: 26,00 RON

  "Adesea e greu să identifici momentul exact în care viaţa ţi se face praf şi pulbere. În majoritatea cazurilor, lucrul acesta nu se întâmplă dintr-odată. Aproape nimeni dintre cei ce trec printr-o asemenea experienţă, care au pierdut ce le era mai drag sau fiinţa în care au crezut, nu-ţi va spune că a fost vorba de un telefon sau de o scrisoare, ori că au avut brusc o revelaţie, o iluminare, în urma căreia viaţa, aşa cum o înţelege fiecare, să se prăbuşească.Am să vă spun povestea unui autor bine vândut de la New York Times, ajuns falit, fără locuinţă.Am să vă arăt cum se termină o relaţie de 37 de ani cu un divorţ prin e-mail.Am să împărtăşesc cu dumneavoastră detalii intime despre cum un învăţător spiritual recunoscut pe plan internaţional sfarseste pe marginea unui pat, dintr-o casă de un milion de dolari, ipotecată, reflectând la sinucidere.Am să vă spun şi despre forţa prietenilor, a credinţei şi a rugăciunii. Îmi doresc să împărtăşesc cu dumneavoastră ce-am aflat despre a avea sau nu o viziune şi cât de scump plăteşti dacă te agăţi de una care nu-ţi aparţine. E dureros şi să te uiţi la cum se spulberă o viaţă, darămite să treci prin asta. Şi mai devastator e că, pe măsură ce existenţa ta incepe să se depene zi după zi, crâmpei după crâmpei, nu mai poţi face absolut nimic ca s-o opreşti."-  Iyanla Vanzant

  Iyanla Vanzant, apreciata de New York Times ca cel mai bine vandut autor, relatează povestea ultimului deceniu al vieţii ei şi lecţiile spirituale învăţate, de la preţul succesului ca celebritate TV si pana la durerea provocata de desfacerea căsătoriei si despartirea de fiica ei care a murit în ziua de Crăciun, dupa 15 luni de boală .

  Ca si pasarea Phoenix care renaste din cenusa, Iyanla Vanzant a atras spre ea fortele de care a avea nevoie pentru a merge mai departe, pentru a gasi puterea si intelepciunea sa-i sprijine pe altii sa depaseasca momentele dificile din viata.

  Iyanla Vanzant , care a indurat si a triumfat in propria ei experienta de viata ne invata cum sa depasim orice provocare cu care ne-am putea confrunta in timpul vietii noastre.

  Vezi mai mult
 4. Libertatea emotionala

  LIBERTATEA EMOȚIONALĂ

  de Judith Orloff

  Preţ normal: 32,00 RON

  Preţ special: 30,00 RON

  Societatea noastră străbate o perioadă de tumult emoţional.

  Oamenii sunt agitaţi, schimbători, irascibili. în una din şase familii se manifestă violenţa domestică.

  Cincizeci la sută dintre şoferii blocaţi în trafic claxonează, ţipă, fac gesturi obscene sau chiar tună şi fulgeră. Jumătate dintre căsnicii ajung la divorţ.

  Nu aşa ne-am dori să fie viaţa.

  Societatea noastră, care este ca o oală sub presiune, ne împinge limitele emoţionale la extrem

  Merităm mai mult decât să fim răstigniţi de stresul de zi cu zi.

  Merităm să fim mai fericiţi, să ne simţim mai bine în pielea noastră, să avem relaţii sănătoase.

  Cartea de faţă îţi dă puterea să conferi vieţii această calitate superioară şi să gestionezi stresul cu măiestrie.

  TE INVIT într-o călătorie formidabilă, în care vei simţi mai multă fericire, linişte şi control asupra sentimentelor nedorite decât ai simţit vreodată.

  Poţi să dobândeşti o astfel de libertate emoţională; e mai uşor decât îţi imaginezi.

  Oricât de stresantă ar fi viaţa ta în momentul de faţă, a venit momentul unei schimbări în bine.

                                      Judith Orloff

  Vezi mai mult
 5. Surad,deci exist

  SURÂD, DECI EXIST

  de Vasile Andru

  15,00 RON

  Cartea de faţă începe astfel: revenit în patrie după un ocol al lumii, scriitorul Vasile Andru este îndemnat de reporterul şi etno-prozatorul Dumitru Brădăţan (Dumi Brad aici) să dezvăluie lumea văzută, dar şi pe cea nevăzută, atât cât este îngăduit.

  Autorul ia pulsul mileniului III şi al veacului care „îşi arată colţii”, şi al generaţiei „palide şi scindate”.

  Dumi Brad, care este nu doar reporterul, ci mai ales ucenicul ascultător, zice: „Am ars o mie şi una de impurităţi la şcoala de sapienţia a lui Vasile.”

  Reporterul este un challenger, el a provocat şase din cele optsprezece dialoguri. La acestea, în sumar, Andru adaugă şi cinci eseuri, mărturii şi reflecţii despre arta de a trăi şi a nu îmbătrâni, despre arta de a întrebuinţa bine planeta.

  Însoţit de surâsul care are ceva metafizic, conţinând şi râs, şi plâns. Toate având incidenţă cu o biografie devenită destin.

  Vezi mai mult
 6. Dieta Young

  DIETA YOUNG - MIRACOLUL PH PENTRU O SĂNĂTATE PERFECTĂ

  de Robert O. Young, Shelley Redford Young

  Preţ normal: 32,00 RON

  Preţ special: 30,50 RON

  Robert O`Young – microbiolog si nutritionist – si Shelley Redford Young – terapeut specializat in nutritie – pun la dispozitia cititorilor un program de viata revolutionar care se bazeaza pe: detoxifierea organismului, pentru a normaliza digestia si metabolismul; eliminarea bacteriilor care dauneaza organismului; alimente alcaline care sa le înlocuiasca pe cele ce provoaca aciditate; suplimente de vitamine si minerale – cum sa le alegem si în ce doze sa le luam; apa, care nu trebuie sa lipseasca din dieta zilnica si care trebuie sa fie din abundenta si sa aiba un grad cât mai ridicat de puritate. Toate cele de mai sus au drept scop scaderea aciditatii sângelui, pH pe care autorii îl considera principala cauza a bolilor din epoca moderna. Vezi mai mult

6 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină