Knowledge is everything

Carti

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Leacuri stranii

  LEACURI STRANII O istorie şocantă a practicilor medicale de-a lungul veacurilor

  de Nathan Belofsky

  24,90 RON

  Lucrarea inedită a lui Nathan Belofsky se concentrează asupra ideilor şi practicilor medicale acceptate de-a lungul veacurilor, pe scara largă, ale doctorilor reali, nu ale vracilor şi aproape toţi doctorii menţionaţi erau figuri medicale importante ale acelor vremuri.

  Autorul prezintă câteva dintre cele mai răspândite practici şocante sau îndoielnice din fiecare epocă, începând cu Antichitatea şi continuând cu Evul Mediu, Renaşterea, perioada modernă şi secolul al XX-lea.

  Cartea se află sub semnul insolitului şi readuce la viaţă, într-o manieră narativă şi deseori umoristică, momente mai puţin cunoscute din istoria medicinei.

  Vezi mai mult
 2. Ajuta-te singur in caz de atac de panica

  AJUTĂ-TE SINGUR ÎN CAZ DE ATAC DE PANICĂ

  de Radu Vrasti

  26,90 RON

  "Ajută-te singur în caz de atac de panică" este o carte prietenoasă şi accesibilă, destinată pentru a sprijini persoanele care au suferit sau suferă atacuri de panică. Aceste persoane caută de cele mai multe ori cu disperare un ajutor calificat, dar nu le este uşor să îl găsească.

  Nu de puţine ori „specialiştii” încearcă să profite de pe urma pacienţilor, căutând să îi „lege” de ei pentru a obţine beneficii materiale.

  Cartea de faţă este scrisă din perspectiva unei persoane afectate de atacuri de panică – Veronica – şi are menirea de a-i ajuta pe cititori să devină independenţi de medic, să ducă o viaţă cât se poate de normală.

  Bineînţeles, cartea nu elimină necesitatea consultării unui specialist atunci când cazul este grav, dar metodele şi exerciţiile expuse în ea sunt utile pentru orice pacient.

  Vezi mai mult

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină