Knowledge is everything

Carti

5 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Dieta inteleapta

  DIETA INTELEAPTA Lasă organismul să aleagă singur ce alimente i se potrivesc

  de

  Preţ normal: 43,00 RON

  Preţ special: 36,50 RON

  Mult lăudatele diete ţinute de oameni care tânjesc să slăbească şi să atingă starea ideală de sănătate provoacă adesea inflamaţii, alergii şi intoxicaţii alimentare.

  Există principii alimentare corecte pe care trebuie să le cunoşti înainte să începi o dietă. Aceste principii au salvat oameni aflaţi în situaţii aproape imposibile.

  Organismul tău este diferit de orice alt organism. Nu e nevoie să plăteşti un medic nutriţionist dacă înveţi aceste câteva principii obligatorii pentru o dietă sănătoasă. Cartea Dieta Înţeleaptă te învaţă cum să demaşti alimentele care îţi fac rău şi cum să laşi organismul să aleagă ce e mai bine pentru el.

  O adevărată revoluţie în domeniul sănătăţii

  Vrei o dietă care să-ţi îmbunătăţească starea de sănătate... vrei să pierzi în greutate fără se te înfometezi... şi să scapi de riduri... şi să te simţi plin de energie. Adevărat? şi ai senzaţia că ceri prea multe de la o simplă dietă.

  Ei bine, cerinţele tale pot fi satisfăcute complet dacă ţii cont de nevoile organismului tău şi de semnalele pe care ţi le transmite după fiecare aliment consumat. Vei învăţa în curând să faci asta. Este posibil ca această carte despre diete să fie singura de care ai nevoie.

  Tot ce trebuie să faci este să o citeşti. Vorbim aici despre o adevărată revoluţie în domeniul sănătăţii şi trebuie să ai răbdare pentru că sunt multe informaţii noi de asimilat.

  Dr. Keith Scott-Mumby a aflat aceste secrete de puţini ştiute de la nişte deschizători de drumuri şi a obţinut cu ele rezultate miraculoase care l-au făcut să cunoască lumea întreagă.

  Odată cu aplicarea principiilor descrise în Dieta Înţeleaptă a început să vadă pentru prima dată în cariera sa de medic adevărate recuperări şi vindecări spectaculoase. Fără medicamente. Doar prin dietă. Cum te ajută mai exact cartea Dieta Înţeleaptă să obţii prin alimentaţie rezultatele dorite în ce priveşte sănătatea şi silueta: Pas cu pas, îţi arată cum să demaşti alimentele care îţi fac rău şi cum să laşi organismul să aleagă ce este mai bine pentru el Te ajută să înţelegi de ce ai nevoie de o dietă personalizată şi cum dietele pe care multă lume le laudă pot provoca inflamaţii, alergii şi intoxicaţii alimentare.

  Vei găsi aici principii alimentare corecte pe care trebuie să le cunoşti ca să poţi atinge o stare de echilibru în sănătate.

  Dacă înveţi să mănânci adecvat, te vei simţi excelent şi vei pierde în greutate în mod natural, fără să suprasoliciţi organismul. Nu trebuie să fii bolnav ca să începi această dietă. Însă după ce o vei începe, îţi vei da seama ce înseamnă de fapt o stare de bine, încredere în sine, minte limpede şi energie debordantă. Te vei simţi uşor şi curat. Aceasta este sănătatea optimă

  . În copilărie, poate că ai avut toate acestea şi acum nu le mai ai; sau poate că niciodată nu te-ai simţit atât de bine, caz în care vei descoperi ceva minunat despre ce înseamnă să trăieşti sănătos: ca şi cum ai fi îndrăgostit, ai fi promovat sau ai primi o mărire de salariu, ţi s-ar publica primul roman şi ai câştiga la loterie premiul cel mare, toate deodată!

  Dacă nu acum, când ar fi momentul potrivit ca să redescoperi cele mai frumoase sentimente din viaţa ta, să redobândeşti tinereţea pierdută şi să alungi toate semnalele supărătoare ale unei sănătăţi mai-puţin-decât-perfecte?

  Vezi mai mult
 2. Medicina virtuala

  MEDICINA VIRTUALĂ O nouă dimensiune în vindecarea energetică

  de Keith Scott Mumby

  37,00 RON

  Viziunea noastră asupra lumii se schimbă cu rapiditate.

  În urmă cu un sfert de secol existau lucruri despre care oamenii de ştiinţă erau absolut siguri că sunt adevărate; astăzi, despre aceleaşi lucruri suntem absolut siguri că sunt false.În niciun alt domeniu nu este mai evident acest aspect decât în cel al fizicii organismelor.

  În doar câteva decenii ne-am modificat într-atât punctul de vedere potrivit căruia aura energetică a corpului uman nu există, încât acum au apărut ample dovezi ştiinţifice despre existenţa acestei aure.

  Medicina este pe cale să cunoască o transformare fără precedent. Noi suntem un câmp de energii aflat în mişcare rapidă, câmp care poate fi detectat şi măsurat fără probleme cu ajutorul instrumentelor moderne. Când oamenii vor înţelege acest lucru, li se vor oferi multe modalităţi revoluţionare şi interesante pentru diagnosticare şi tratament, inclusiv aplicarea electronicii interactive.

  Nu mai vorbim despre Noua Eră, intrăm deja în domeniul fizicii avansate! Este o dimensiune cu totul nouă în abordarea sănătăţii, dimensiune pe care Dr. Keith Scott-Mumbyo numeşte „medicină virtuală”.

  ·Acum putem să ascultăm „semnalul radio” al unui virus, al unui cancer în stadiu incipient sau al unui vaccin vechi care perturbă sistemul imunitar.

  · Aflaţi cum „semnătura” electronică a unui medicament poate fi trimisă în celălalt capăt al lumii şi va funcţiona când este reprodusă de un convertor adecvat.

  · O tehnică fotografică nouă şi extraordinară vă poate arăta, din imaginea voastră, dacă un medicament sau chiar o relaţie sunt potrivi te pentru voi.

  · Lumina „încărcată” cu calităţile unor pietre preţioase poate transforma în profunzime starea de spirit şi chimia organismului uman.

  · Cel mai recent dispozitiv rusesc al Erei Spaţiale ne apropie foarte mult de clipa în care un mic transmiţător portabil va putea vindeca majoritatea bolilor.

  Vezi mai mult
 3. Cum imposibilul devine posibil

  CUM IMPOSIBILUL DEVINE POSIBIL

  de Robert Anthony

  Preţ normal: 37,00 RON

  Preţ special: 32,50 RON

  În tine există o forţă uimitoare şi capacitatea de a REUŞI în orice îţi propui! Subconştientul tău este capabil să producă cele mai complexe conexiuni şi cele mai neaşteptate sincronicităţi pentru materializarea rapidă a gândurilor şi imaginilor pe care ţi le derulezi. Există legi precise care aplicate în mod corespunzător garantează succesul dorit în orice domeniu. Pe cât sunt de simple (ca nişte trucuri), pe atât de puternic şi de rapid se manifestă rezultatele.Simţi că există blocaje care te împiedică să obţii ce îţi doreşti? Vrei să îţi eliberezi întreaga energie creatoare, adică să fii stăpân în propria ta viaţă şi să te bucuri de succes după succes? Dacă da, acceptă provocarea: descoperă trucuri simple şi extrem de eficiente care îţi vor materializa uşor şi rapid toate dorinţele tale, trucuri cu care transformi imposibilul în posibil! O simplă alegere acum îţi poate da tot ce ai nevoie. Alegerea de a-ţi construi un alt destin îţi aparţine în totalitate şi te provoc să gândeşti liber şi să visezi măreţ! Şi nu doar te îndemn să fii TOT ceea ce poţi fi, ci îţi pun la îndemână şi cheia procesului de transformare: intenţia creatoare. Cum te poţi folosi de ea şi cum aplici trucurile prezentate în această carte pentru orice reuşită, depinde doar de tine. Este spectaculos cât de uşor funcţionează! Vezi mai mult
 4. Calugarul care si-a vandut ferrari-ul

  CALUGARUL CARE SI-A VANDUT FERRARI-UL Editie noua

  de Robin S.Sharma

  37,00 RON

  O fabulă spirituală despre împlinirea visurilor şi a destinului propriu.

  Porneste intr- o aventura magica alaturi de Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul si descopera un sistem puternic de eliberare a potentialului mintii.

  Ce poti face cand iti folosesti la maxim toate resursele cu care esti inzestrat? Orice. Si nu oricum, ci plin de entuziasm, forta interioara, motivatie si determinare!

  CĂLUGĂRUL CARE ŞI-A VÂNDUT FERRARI-UL este povestea lui Julian Mantle, un avocat faimos, care din cauza stilului de viaţă dezechilibrat ajunge la un pas de moarte suferind un atac de cord într-o sală de tribunal aglomerată. Colapsul fizic îi generează o criză spirituală obligându-l să-şi înfrunte condiţia şi să caute răspunsuri la cele mai importante întrebări ale vieţii.

  Sperând să-şi găsească fericirea şi împlinirea, el porneşte într-o odisee extraordinară a unei culturi vechi în care descoperă un remarcabil sistem de eliberare a potenţialului minţii, trupului şi sufletului şi învaţă să trăiască cu mai multă pasiune, cu un scop bine definit şi într-o pace deplină.

  Imbinând în mod strălucit înţelepciunea spirituală nemărginită a Estului cu principiile de succes avansate ale Vestului, această poveste vă inspiră şi vă arată pas cu pas calea pentru a vă trăi viaţa cu mai mult curaj, în armonie, abundenţă şi bucurie.

  Cartea este un bestseller internaţional şi este citată ca referinţă de toţi autorii din domeniul dezvoltării personale.

  Vezi mai mult
 5. Atinge maiestria in leadership

  ATINGE MAIESTRIA IN LEADERSHIP CU CALUGARUL CARE SI-A VANDUT FERRARI-UL

  de Robin S.Sharma

  47,00 RON

  În această carte aşteptată cu nerăbdare, care face parte din seria bestsellerului internaţional Călugărul care şi-a vândut Ferrari-ul, gurul în leadership şi celebrul orator, Robin S. Sharma, dezvăluie un sistem pas cu pas, extraordinar, care va readuce încrederea, angajamentul şi entuziasmul în organizaţia pe care o conduci şi îţi va transforma complet modul de a trăi. Cu o abordare demnă de un mare maestru, simplificând ingenios totul, Sharma a extras din cele mai puternice învăţături de leadership 8 lecţii extrem de practice pe care liderii, managerii şi antreprenorii le pot aplica pentru a ridica moralul angajaţilor, a spori încrederea şi a creşte productivitatea în aceste vremuri tumultoase, în acelaşi timp construindu-şi pentru ei o viaţă mult mai armonioasă. Scrisă ca o fabulă uşor de citit, Atinge măiestria în leadership este o carte care te va impresiona profund şi te va inspira să devii un lider adevărat care transformă vieţi, aduce valoare autentică lumii în care trăieşte şi Iasă o moştenire frumoasă şi perenă. Vezi mai mult

5 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină