Knowledge is everything

Carti

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Secretul sanatatii

  SECRETUL SĂNĂTĂŢII Cum să te vindeci fără antibiotice

  de Brian R.Clement

  30,83 RON

  Te va ajuta să redescoperi echilibrul natural al corpului tău şi să beneficiezi de un proces de prevenire şi de vindecare pe care l-ai avut mereu Ia îndemână, dar a cărui putere a fost în mare parte neglijată până in prezent.

  Vei găsi calea cea mai naturală spre vindecare şi vei renunţa la medicamentele luate pentru orice.

  În cei peste 50 de ani de existenţă Institutul Hippocrates a ajutat nenumărati indivizi de pretutindeni să scape de diverse boli, prin cercetarea de pionierat efectuată în puterea vindecătoare a vieţii, mâncarea bogată în enzime.

  Directorul institutului, dr. Brian Clement îţi oferă informaţiile de care ai nevoie ca să pui principiile programului în practică şi să te asiguri că vei trăi sănătos şi fără medicamente.

  Vei descoperi cum alimentaţia raw ajută oamenii să-şi menţină o greutate sănătoasă şi să stimuleze întărirea sistemului imunitar împotriva cancerului, bolilor de inimă şi altor boli cronice. Vei dezvolta o schemă de gândire pozitivă care susţine starea bună de sănătate.

  Vei înţelege obiceiurile nesănătoase care afectează procesul de vindecare. 

  În această lucrare de avangardă apar şi informaţii detaliate despre: sucuri terapeutice, rolul vitaminelor, mineralelor, precum şi uzul ierburilor medicinale, alături de reţete favorite din bucătăria specială a Institutului Hippocrates.

  Vezi mai mult
 2. Scapa de griji

  SCAPĂ DE GRIJI Învaţă să trăieşti simplu

  de Jenifer Kavanagh

  Preţ normal: 18,78 RON

  Preţ special: 15,50 RON

  Autoarea explică, într-un limbaj accesibil, cum să scapi de griji adoptând un stil de viaţă mai simplu şi mai adaptat la cerinţele moderne, cum să te scuturi de greutatea excesivă a lucrurilor care nu-ţi sunt necesare, şi mai ales de unde provine şi cum a fost privită această idee de-a lungul vremii.

  Un aspect al simplităţii adesea ignorat este timpul, care, în zarva vieţii moderne, pare să nu fie suficient.

  Sarcinile de serviciu, cele familiale, de recreare (chiar şi întreţinerea bunurilor materiale şi birocraţia mai mare de la an la an) ne pun mereu pe fugă, ne hărţuiesc, lipsindu-ne de timpul alocat nouă.

  Şi, cu cât nivelul nostru de trai este mai înalt, cu atât suntem mai solicitaţi.

  O viată simplă este experienţă absolută, o viaţă simplă înseamnă libertate şi intensitate debordantă. Nu este privare, ci bucurie.

  Dintotdeauna, simplitatea a fost asociată cu atitudinea noastră faţă de bunurile materiale.

  Nu degeaba marii propovăduitori religioşi precum Iisus, Gandhi, Confucius, Marcus Aurelius şi Buddha credeau că grija faţă de lumea materială este un obstacol în dezvoltarea lumii spirituale.

  Vezi mai mult

2 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină