Knowledge is everything

Carti

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Homeopatia

  HOMEOPATIA - O analiză ştiinţifică şi spirituală

  de Oana Iftime, Alexandru Iftime

  Preţ normal: 19,00 RON

  Preţ special: 18,00 RON

  Homeopatia, întemeiată de către Samuel Christian Friedrich Hahnemann (1755-1843), medic german, este clasificată, la ora actuală, printre ramurile medicinei alternative sau complementare, care grupează alte metode de promovare şi restaurare a stării de sănătate decât cele aparţinând medicinei „clasice″ (hipocratice, alopate). (...)

  Sperăm că cititorii vor găsi in această carte un instrument util pentru înţelegerea homeopatiei, aşa cum se prezintă ea în viaţa societăţii contemporane şi a fiecărui pacient actual sau potenţial în parte, un instrument care să îi asiste în formularea propriilor opţiuni vizavi de sistemul de gândire homeopat şi de recursul la aplicaţiile sale practice.

  Homeopatia este unul dintre cele mai disputate subiecte din lumea medicală contemporană.

  Cartea de faţă, foarte bine documentată, este necesară tuturor celor ce vor sa se lămurească in privinţa ei. Nu există în limba romană o altă carte care sâ arate atât de detaliat minusurile homeopatiei. atât din perspectivă ştiinţifică, cât şi spirituala.

  Fără îndoială, volumul reprezintă un eveniment editorial care va fi dezbătut in diferite medii şi de către persoane aparţinând unor domenii variate...

  Vezi mai mult

1 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină