Knowledge is everything

Carti

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 47

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Meditatia de opt minute

  MEDITAŢIA DE OPT MINUTE Linişteşte-ţi mintea. Schimbă-ţi viaţa

  de Victor Davich

  25,00 RON

  Dacă ţi-ai spus vreodată: „Mi-aş dori să meditez, dar mi se pare prea greu şi durează prea mult”, "Meditaţia de opt minute" este răspunsul pe care îl cauţi.

  Revista "Time" a numit acest program „cea mai americană formă de meditaţie inventată până în prezent”

  "Meditaţia de opt minute" este simplă, uşoară şi special concepută pentru a putea fi integrată în stilul tău de viaţă foarte ocupat.

  În doar opt minute pe zi, intervalul de timp dintre două reclame publicitare de la televizor, tu îţi poţi crea o practică solidă a meditaţiei care să te ţină o viaţă.

  "Meditaţia de opt minute" este un program nou, unic în felul său, care te ajută:

  • Să începi imediat să meditezi. Deschide această carte şi în doar zece minute vei experimenta starea de meditaţie.

  • Să continui să meditezi prin instrucţiunile pe care ţi le pune la dispoziţie, uşoare, lipsite de jargonul de specialitate şi garantate.

  • Să îţi linişteşti mintea, să îţi reduci nivelul de stres şi să experimentezi starea de pace.

  • Să îţi transformi meditaţia de zi cu zi într-o minivacanţă plăcută. În plus, ea:

  • Îţi anticipează întrebările şi preocupările, răspunzându-ţi la ele într-un limbaj clar şi uşor de înţeles.

  • Îţi oferă Meditaţia în timpul acţiunii, un instrument eficient pe care îl poţi aplica în toate activităţile tale de zi cu zi.

  • Te conduce pe următorul nivel al meditaţiei, oferindu-ţi două secţiuni valoroase, una referitoare la „actualizare”, iar cealaltă la resursele la care merită să apelezi.

  Vezi mai mult
 2. Afirmatiile pozitive

  AFIRMAŢIILE POZITIVE. Experimentează chiar acum tot ce poate fi mai bun în viaţă

  de Louise L.Hay

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 23,50 RON

  Toate gandurile si cuvintele pe care le rostesti reprezinta afirmatii. Chiar si dialogul tau interior reprezinta un flux necontenit de afirmatii. Multe dintre ele te ajuta in mod real, dar altele iti limiteaza capacitatea de a crea lucrurile pe care ti le doresti cu adevarat. Louise Hay ofera in aceasta carte afirmatii pozitive pentru diferite domenii concrete ale vietii, precum: sanatatea, iertarea,creativitatea, prosperitatea, relatiile, succesul la locul de munca si respectul de sine. Daca le vei aplica, vei rezolva orice problema cu care te confrunti. Este nevoie de timp pentru ca sămânţa să se transforme într-o plantă adultă. La fel se petrec lucrurile şi cu afirmaţiile: este nevoie de timp pentru ca prima declaraţie să se transforme într-o realizare efectivă. De aceea, ai răbdare. — Louise L. Hay Vezi mai mult
 3. Iluzii II

  ILUZII II Aventurile unui învăţăcel reticent

  de Richard Bach

  13,00 RON

  O poveste remarcabilă a unei experienţe în apropierea morţii, despre lecţiile pe care ni le pot da îngerii prin intermediul unei prăbuşiri cu avionul, de exemplu.

  Vezi mai mult
 4. Asteapta-te la miracole

  AŞTEAPTĂ-TE LA MIRACOLE Secretul uitat al succesului răsunător

  de Joe Vitale

  Preţ normal: 25,00 RON

  Preţ special: 22,50 RON

         Universul dezvoltării personale se bazează în principal pe ideea că o gândire pozitivă îţi va schimba viaţa.Deşi ea reprezintă într-adevăr o parte a soluţiei, eu cred că lucrurile sunt puţin mai complicate.După părerea mea, adevăratul secret sunt aşteptările pozitive dublate de acţiuni concrete. Oricât de mult ai încerca să te convingi singur că eşti fericit, dacă subconştientul tău este plin de convingeri negative, limitatoare care îţi spun contrariul, nu vei putea progresa niciodată.Singura modalitate de a-ţi trăi visele constă în eliminarea acestor convingeri negative care le contracarează pe cele pozitive şi în asumarea întregii responsabilităţi pentru fericirea ta.Citind aceste pagini, vei afla:

             Cum se face că experienţele şi gândurile tale stau la baza dialogului interior negativ pe care îl porţi încontinuu în mintea ta;

             Cum poţi deveni mai lucid şi cum îţi poţi schimba viaţa în mod conştient;

             De ce trebuie să fii recunoscător pentru toate evenimentele din viaţa ta şi cum îţi poţi folosi toate experienţele pentru a-ţi amplifica bunăstarea;

             Că ai puterea de a alege cum să reacţionezi în faţa circumstanţelor din viaţa ta;

             Că ceea ce îţi spui în sinea ta nu coincide întotdeauna cu realitatea;

             Că cel mai bun lucru pe care îl poţi face este să te implici în mod conştient în momentul prezent, nu să te scufunzi în amintirile tale din trecut sau în reveriile legate de viitor.

  Vezi mai mult
 5. Cele sapte legi spirituale ale supereroilor

  CELE ŞAPTE LEGI SPIRITUALE ALE SUPEREROILOR Cum să ne folosim de propria noastră putere interioară pentru a schimba lumea

  de Deepak Chopra

  20,00 RON

  Cartea este inspirată de "Cele şapte legi spirituale ale succesului".

  Deepak Chopra extrage esenţa acestei cărţi, însă este aplicată noii generaţii de căutători spirituali.

  Este în acelaşi timp o carte despre propria sa călătorie spirituală prin care a reuşit să-l învăţe pe Gotham, fiul său, despre supereroii Indiei şi Americii.

  Vezi mai mult
 6. Manifesta-ti dorintele

  MANIFESTĂ-ŢI DORINŢELE 365 de Metode pentru a-ţi transforma visele în realitate

  de Esther si Jerry Hicks

  Preţ normal: 39,00 RON

  Preţ special: 33,00 RON

  Informaţiile din această carte, care prezintă învăţăturile entităţilor Non-Fizice Abraham, te vor ajuta să înveţi cum să-ţi manifeşti dorinţele astfel încât să trăieşti viaţa fericită şi împlinită pe care o meriţi. Cu fi ecare zi vei ajunge să înţelegi cum relaţiile, problemele de sănătate, fi nanciare, cariera profesională şi multe altele sunt infl uenţate de legile Universului, care-ţi guvernează realitatea spaţial-temporală – şi vei descoperi proceduri puternice care te vor ajuta să circuli în direcţia curentului pozitiv al vieţii. Aşadar, începe să-ţi transformi visele în realitate... chiar de acum! Vezi mai mult
 7. Eliberarea spirituala

  ELIBERAREA SPIRITUALĂ Împlinirea potenţialului sufletului tău

  de Michael Bernard Beckwith

  29,00 RON

  Michael Bernard Beckwith, dinamicul lider spiritual care a atins inimile a milioane de cititori şi spectatori ai "Secretului", fondator al Centrului Spiritual Internaţional Agape, ne împărtăşeşte în această carte mesajul său transformator şi instrumentele necesare pentru a integra acest mesaj în viaţa de zi cu zi, proces pe care el îl numeşte „aspiraţia către eliberarea spirituală”.

  În cartea "Eliberarea spirituală", Beckwith ne învaţă că noi suntem călăuziţi către sinele nostru superior de dezvoltarea noastră spirituală interioară, nu de dogmele la care aderăm şi de activităţile noastre exterioare.

  Citând din numeroşi maeştri din trecut sau din prezent, "Eliberarea spirituală" ne reaminteşte tuturor de roadele muncii spirituale.

  Colorată de relatările personale şi emoţionante ale lui Beckwith, cartea îl ghidează pe cititor către integrarea şi activarea darurilor divine care sunt inerente în toţi oamenii.

  Prin afirmaţiile, exerciţiile şi povestea ei fascinantă, "Eliberarea spirituală" are toate şansele să devină o carte de căpătâi pentru orice cititor, recitită de nenumărate ori.

  Vezi mai mult
 8. Raspunsul

  RĂSPUNSUL

  de John Assaraf, Murray Smith

  Preţ normal: 29,00 RON

  Preţ special: 20,00 RON

  Ce înseamnă pentru tine „succesul”?

  Înseamnă el construirea unei afaceri de vis?

  Obţinerea independenţei financiare?

  Răsplătirea comunităţii pentru tot ce ai primit de la ea?

  e ar trebui să faci pentru a-ţi îndeplini toate visele?

  Prin această carte care îţi poate schimba viaţa, John Assaraf, unul din principalii eroi care au apărut în filmul "Secretul", al cărui succes a fost fenomenal şi Murray Smith, acest guru al dezvoltării afacerilor, te vor ajuta să descoperi noi modalităţi de strunire a puterii nelimitate a minţii tale, astfel încât să poţi obţine exact ceea ce îşi doreşte inima ta.

  Paşii descrişi în această carte sunt pragmatici şi uşor de pus în practică, astfel încât să poţi începe imediat să îţi dezvolţi afacerea, transformând-o într-o companie profitabilă şi cu o rată de creştere foarte ridicată.

  Citind "Răspunsul", vei învăţa să:

  Te foloseşti de Legea Atracţiei pentru a-ţi crea o afacere extraordinară şi pentru a duce o viaţă ieşită din comun (afacerea şi viaţa la care visezi);

  Îţi recalibrezi creierul, astfel încât succesul să devină inevitabil pentru tine;

  Reduci procesul de învăţare de la mai mulţi ani la câteva momente;

  Îţi setezi mintea pe tiparul multimilionarilor; ...şi multe, multe alte lucruri.

  Cultivă-ţi încrederea în sine, obţine informaţiile de care ai nevoie şi află care sunt paşii necesari pentru a-ţi construi afacerea şi pentru a-ţi trăi viaţa la care ai visat dintotdeauna, citind "Răspunsul".

  Vezi mai mult
 9. Supa de pui pentru sufletului supravietuitorului cancerului

  SUPĂ DE PUI PENTRU SUFLETUL SUPRAVIEŢUITORULUI CANCERULUI

  de Jack Canfield, Mark Victor Hansen, Patty Aubery, Nancy Mitchell

  29,00 RON

  În această colecţie specială, "Supă de pui pentru suflet", vei putea citi poveşti incredibile ale celor care au trecut dincolo de durerea trupului şi a sufletului, pentru a supravieţui cancerului.

  Cu sprijin plin de iubire, speranţă fără de sfârşit şi o atitudine pozitivă, precum şi cu o credinţă neclintită că vor învinge, în ciuda şanselor infime, cei care îşi împărtăşesc poveştile le dau putere tuturor oamenilor care suferă de cancer şi familiilor lor.

  "Supă de pui pentru sufletul supravieţuitorului cancerului" este un tonic puternic pentru vindecarea fizică şi spirituală.

  Vezi mai mult
 10. Eroul

  EROUL ( SECRETUL)

  de Rhonda Byrne

  40,00 RON

  Aceasta este o carte despre o poveste.

  Este povestea care mi-a schimbat viaţa şi care a schimbat de-a lungul istoriei vieţile multor altor oameni. [...]

  Este povestea eroului care porneşte într-o călătorie curajoasă pe planeta Pământ...

  Tu nu eşti un om obişnuit. Te-ai născut pe acest pământ pentru a deveni şi pentru a face ceva ce niciunul din ceilalţi şapte miliarde de locuitori ai planetei nu pot deveni şi nu pot face.

  Tu eşti predestinat pentru o anumită viaţă şi pentru o anumită călătorie.

  Această carte îţi vorbeşte despre această călătorie.

  Doisprezece dintre cei mai de succes oameni din lumea modernă îţi împărtăşesc aici povestea lor aparent imposibilă şi îţi demonstrează că tu te-ai născut cu tot ceea ce îţi este necesar pentru a-ţi împlini cel mai măreţ vis, şi că dacă vei face acest lucru, îţi vei îndeplini menirea în viaţă şi vei schimba literalmente în bine această lume.

  A fost odată ca niciodată un erou. Imaginează-ţi că ar exista o hartă care să-ţi arate cum poţi ajunge din situaţia ta actuală la viaţa cea mai grozavă, cea mai bogată, cea mai satisfăcătoare şi cea mai sublimă pe care ai putea visa vreodată să o trăieşti.

  Imaginează-ţi că această hartă ţi-ar putea arăta fiecare pas pe care trebuie să îl faci de-a lungul călătoriei către această viaţă: cum îţi poţi realiza visele, cum poţi depăşi toate obstacolele apărute şi toate dificultăţile, cum poţi sfida soarta şi cum te poţi convinge că dispui deja de toate capacităţile şi calităţile necesare pentru a fi victorios. Ei bine, ţii în mână o astfel de hartă.

  Aceasta este harta vieţii tale – harta care te poate conduce către măreţie.

  12 dintre cei mai de succes oameni din lume au urmat această hartă. Ei îţi împărtăşesc aici călătoria lor aparent imposibilă şi îţi demonstrează că fiecare om se naşte cu tot ceea ce îi este necesar pentru a-şi trăi cele mai îndrăzneţe vise, împlinindu-şi astfel menirea în această viaţă şi atingând starea de fericire durabilă în timp ce schimbă în bine întreaga lume.

  Acesta este motivul pentru care te afli aici, pe planeta Pământ.

  Vezi mai mult

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 47

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină