Knowledge is everything

Carti

3 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Acelasi suflet,multe trupuri

  ACELAŞI SUFLET, MULTE TRUPURI Descoperă puterea vindecătoare a vieţilor viitoare, prin terapia progresiei

  de Brian L.Weiss dr.

  18,00 RON

  În această carte cutremurătoare, renumitul psihiatru Brian Weiss - unul dintre primii doctori care au explorat vieţile anterioare ale pacienţilor ca metodă de tratament - ne dezvăluie modul în care vieţile noastre viitoare ne pot transforma în prezent.

  Toţi am trăit vieţi anterioare. Toţi vom trăi vieţi viitoare.

  Ceea ce în facem viaţa actuală ne va influenţa vieţile ce vor urma, pe măsură ce evoluăm în drumul nostru spre nemurire.

  Brian Weiss, renumitul autor al lucrării "Multe vieţi, mulţi maeştri", ştie că acest lucru este adevărat - deoarece, în ultimul timp, el a reuşit să-şi transporte pacienţii nu numai în vieţile anterioare, ci şi în cele viitoare.

  Ceea ce a descoperit este că există mai multe variante de viitor, astfel încât alegerile pe care le facem acum vor determina calitatea vieţii noastre, atunci când vom reveni înapoi în plan fizic.

  Folosind zeci de studii de caz (cum ar fi, de exemplu, Samantha, ale cărei rezultate slabe la şcoală au fost depăşite, atunci când s-a întors la o viaţă anterioară în care era arhitect grec şi apoi la una din viitor, în care a văzut că este un medic renumit - sau Hugh, medium, torturat în Evul Mediu ca eretic, a cărui călătorie în viitor i-a adus liniştea sufletească), Dr. Weiss demonstrează beneficiile terapeutice ale progresiei, exact la fel cum a demonstrat că incursiunile în vieţile noastre trecute ne pot alina sau vindeca rănile fizice şi emoţionale din prezent.

  Aceasta este o carte revoluţionară, bazată pe descoperirile doctorului Weiss despre trecut, care-i va purta pe milioanele lui de cititori într-un viitor individual şi colectiv, pe care ei înşişi îl vor crea. Pe parcursul acestui proces, vieţile lor actuale vor fi profund transformate, iar ei se vor bucura de mai multă linişte sufletească, de mai multă bucurie, de mai multă vindecare.

  Vezi mai mult
 2. Calatoria suprema

  CĂLĂTORIA SUPREMĂ

  de Robert A.Monroe

  25,00 RON

  Există o mare deosebire între această carte şi prima lucrare a lui Robert Monroe, "Călătorii în afara corpului".

  Până acum a fost vorba despre povestea singulară a lui Robert A.Monroe, despre propriile sale aventuri pe care le-a descris, propriile sale întâlniri, dialoguri, pericole şi descoperiri. 

  În "Călătoria supremă" el ne spune cum şi-a găsit calea – noua direcţie – cum a călătorit de-a lungul acesteia şi dezvăluie motivul şi scopul acestei expediţii de pionierat. Iar cel mai important aspect este acela că el include relatările altora, care, prin noile sale programe de învăţare, au reuşit să desluşească harta, să urmeze direcţia şi să îndeplinească acelaşi scop.

  Cei care nu sunt familiarizaţi cu experienţele în afara corpului pot găsi în această carte ecouri, semnificaţii, înţelesuri sau puncte de recunoaştere care le pot reaminti ceva ce s-a întâmplat, poate, într-un vis – în acea stare crepusculară dintre somn şi trezie, sau într-un moment brusc de înţelegere sau intuiţie, când totul pare să revină la locul potrivit şi să capete sens. Cei care sunt familiarizaţi cu astfel de experienţe, vor deveni şi mai conştienţi de dificultatea de a-şi reda experienţele într-un limbaj uşor de înţeles.

  Într-o continuare mult aşteptată a scrierilor sale, Monroe explorează oportunităţile profitabile care se află dincolo de limitele lumii fizice. El trasează calea ce ni se deschide când ne părăsim vieţile fizice şi îl poartă pe cititor, alături de el, într-o călătorie antrenantă, care extinde limitele experienţei omeneşti. Aceasta este o călătorie care dezvăluie adevărul fundamental privind semnificaţia şi scopul vieţii, precum şi ceea ce se află dincolo de ea. 

  "Călătoria supremă" este capodopera unui gânditor şi explorator îndrăzneţ şi original.

  Vezi mai mult
 3. Calatorii indepartate

  CĂLĂTORII ÎNDEPĂRTATE

  de Robert A.Monroe

  25,00 RON

  Prin această lucrare clasică şi de succes, "Călătorii îndepărtate", Robert Monroe le prezintă cititorilor extraordinarele lui călătorii în afara corpului, spre conştiinţa exterioară.

  Acum, după mai mult de un deceniu de cercetare psihologică şi parapsihologică, el ne vorbeşte despre o odisee complet nouă şi fascinantă, care ne poartă dincolo de dimensiunile cunoscute ale universului.

  Scrisă cu multă intuiţie şi discernământ, "Călătorii îndepărtate" ne oferă o nouă perspectivă asupra posibilităţilor nelimitate şi resurselor uitate, ale minţii umane.

  Vezi mai mult

3 Articol(e)

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină