Knowledge is everything

Carti

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 13

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. Diavolul si domnisoara Prym

  DIAVOLUL ŞI DOMNIŞOARA PRYM

  de Paulo Coelho

  Preţ normal: 32,00 RON

  Preţ special: 29,00 RON

  O comunitate devorată de lăcomie, laşitate şi frică. Un om persecutat de fantomele trecutului său dureros. O tânără femeie în căutarea fericirii.

  Într-o săptamână plină de evenimente, fiecare dintre ei se va confrunta cu întrebări despre viaţă, moarte şi putere şi fiecare dintre ei va trebui să-şi aleagă propria cale. Vor alege binele sau răul?

  Scena acestei lupte extraordinare este îndepărtatul sat Viscos. Soseşte un strain, purtând cu el un rucsac în care se află un caiet şi unsprezece lingouri de aur. El vine aici pentru a afla răspunsul la o întrebare care îl chinuie: oamenii, în esenţă, sunt buni sau răi?

  Întâmpinându-l pe misteriosul străin, întreg satul devine complice la intriga lui sofisticată, care va marca pentru totdeauna vieţile locuitorilor.

  În acest roman uluitor, Paulo Coelho prezintă lupta dintre lumină şi întuneric din adâncul fiecărui suflet şi mesajul ei pentru viaţa noastră de zi cu zi: să îndraznim să ne urmăm visele, să avem curajul de a fi altfel şi să ne stăpânim teama care ne împiedică să trăim cu adevarat.

  "Diavolul şi domnisoara Prym" este o poveste încarcată de emoţie, în care integritatea fiinţei umane este supusă unui test cumplit. Vezi mai mult

 2. Veronika se hotaraste sa moara

  VERONIKA SE HOTĂRĂŞTE SĂ MOARĂ

  de Paulo Coelho

  Preţ normal: 32,00 RON

  Preţ special: 29,00 RON

  Veronika pare să aibă tot ce şi-ar putea dori. Frecventează localuri de noapte cunoscute, întâlneşte barbaţi atrăgători şi totuşi nu e fericită. Ceva lipseşte în viaţa ei.

  Iată de ce, în dimineaţa zilei de 11 noiembrie 1997, Veronika se hotarăşte să moară.

  Dupa ce ia o supradoză, i se spune că nu mai are de trăit decât câteva zile.

  Romanul o urmareşte pe parcursul acestor zile intense în care, spre surprinderea ei, se trezeşte atrasă în lumea închisă a spitalului în care se află.

  În aceasta stare de surescitare, ea descoperă lucruri pe care nu-şi permisese de fapt să le simtă niciodată: ură, teamă, curiozitate, dragoste - până şi împlinirea sexuală.

  Experienţele ei o fac treptat să realizeze că fiecare secundă a existenţei este o alegere între viaţă şi moarte.

  Cartea lui Paulo Coelho vorbeşte despre cei care nu intră în tiparele considerate normale de către societate.

  Vorbeşte despre nebunie şi despre nevoia de a descoperi un alt mod de viaţă a acelor oameni care se confruntă cu prejudecăţile celorlalţi fiindcă gândesc diferit. Vezi mai mult

 3. La raul Piedra am sezut si-am plans

  LA RÂUL PIEDRA AM ŞEZUT ŞI-AM PLÂNS

  de Paulo Coelho

  Preţ normal: 32,00 RON

  Preţ special: 29,00 RON

  În toate poveştile de dragoste există întotdeauna ceva care ne apropie de eternitate şi de esenţa vieţii, pentru că poveştile de dragoste conţin toate tainele lumii.

  Ce se întâmplă însă atunci când timiditatea împiedică o dragoste adolescentină să înfloreasca? Şi ce se întâmplă când, unsprezece ani mai târziu, destinul îi reuneşte pe îndragostiţi? Între timp, pe ea viaţa a învaţat-o să fie puternică şi să-şi ascundă sentimentele. Iar el a devenit un chipeş îndrumator spiritual - cu reputaţia că poate înfaptui miracole - care a ales religia ca refugiu faţă de conflictele sale interioare. Împreună, ei fac o călătorie care la început este plina de greutăţi, sentimentele de vinovăţie şi resentimentele ieşind la suprafaţă după atâţia ani.

  Dar lânga râul Piedra, într-un satuc din Pirineii francezi, stau de vorbă despre marile întrebări ale vieţii şi reconsideră relaţia specială dintre ei.

  "La râul Piedra am şezut şi am plâns" este un roman încântător, cu o naraţiune poetică şi transcendentă care reflectă toate tainele dragostei şi ale vieţii.

  Vezi mai mult
 4. Manualul razboinicului luminii

  MANUALUL RĂZBOINICULUI LUMINII

  de Paulo Coelho

  Preţ normal: 29,00 RON

  Preţ special: 26,00 RON

  "Manualul războinicului luminii" este o culegere de gânduri filozofice şi poveşti care îi vor încânta pe căutătorii de pretutindeni.

  Un războinic al luminii nu-şi petrece zilele încercând să joace rolul pe care i l-au ales alţii.

  Un războinic al luminii nu-şi pierde timpul ascultând provocări; el are un destin de împlinit.

  Un războinic al luminii îşi cunoaşte defectele, dar îşi cunoaşte şi calităţile.

  Un războinic al luminii face întotdeauna tot ce-i stă în puteri şi aşteaptă acelaşi lucru de la ceilalţi. Ştie, ca şi cea mai îndepărtată stea din Univers, se oglindeşte în lucrurile din jurul lui.

  "Manualul războinicului luminii" este o invitaţie pentru fiecare dintre noi să ne trăim visul, să acceptăm incertitudinile vieţii şi să ne ridicăm în întimpinarea destinului nostru unic.

  În stilul său inimitabil, Paulo Coelho ne ajută să descoperim războinicul luminii din noi.

  În scurte pasaje pline de inspiraţie, suntem invitaţi să pornim pe calea războinicului: cel care apreciază miracolul de a fi in viaţă, cel care acceptă eşecul şi cel a cărui căutare îl face să devină ceea ce doreşte să fie. Vezi mai mult

 5. Adulter

  ADULTER

  de Paulo Coelho

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 31,50 RON

  Linda tocmai a împlinit 31 de ani şi, în ochii celorlalţi, are o viaţă perfectă – o căsnicie exemplară, doi copii reuşiţi, o carieră de succes şi o casă luxoasă în Geneva.

  De fapt, ea se află la capătul puterilor, într-atât o oboseşte mimarea unei fericiri pe care nu o simte. Numai că într-o zi îl reîntâlneşte pe Jacob, un fost coleg de care fusese îndrăgostită în adolescenţă, ajuns acum un om politic influent.

  În timpul interviului pe care acesta i-l acordă, în ziarista de succes se redeşteaptă o pasiune de mult uitată.

  Linda va încerca să trăiască deplin această iubire imposibilă, şi nu-şi va găsi fericirea până nu-şi va explora fără teamă abisurile sufletului.

  Romanul "Adulter" ilustrează criza existenţială a unei tinere femei din zilele noastre, surprinzând cu fineţe psihologică încercările prin care trece pentru a se regăsi.

  Vezi mai mult
 6. Hrana, o scrisoare de iubire de la creator

  HRANA, O SCRISOARE DE IUBIRE DE LA CREATOR

  de Omraam Mikhaël Aïvanhov

  Preţ normal: 5,25 RON

  Preţ special: 4,70 RON

  "Nu aveţi timp să vă rugaţi, să meditaţi?

  Este de înţeles, dar sunteţi obligaţi zilnic să consacraţi câteva momente să vă hrăniţi. Atunci, de ce să nu profitaţi de aceste ocazii ca să vă detaşaţi de grijile voastre, de agitaţia din jur, amintindu-vă că aveţi şi un suflet şi un spirit de hrănit.

  Ce este hrana? O scrisoare de iubire. Da, o scrisoare de iubire scrisă de Creator, şi atât de multe lucruri depind de felul în care o veţi citi!

  Este scrisoarea de iubire cea mai puternică, cea mai pilduitoare, fiindcă este scris: "Eu am venit ca viaţă să aibă!" în ziua în care veţi învăţa să vă hrăniţi în mod conştient, veţi şti să descifraţi tot ceea ce Domnul v-a spus prin intermediul hranei."

                                          Omraam Mikhael Aivanhov

  Vezi mai mult
 7. Calea tacerii

  CALEA TĂCERII

  de Omraam Mikhaël Aïvanhov

  Preţ normal: 18,90 RON

  Preţ special: 17,00 RON

  „Cât nu ne înşelăm gândindu-ne că liniştea constituie neapărat deşertul, vidul, absenţa oricărei activităţi, a oricărei creaţii, într-un cuvânt, neantul! În realitate, există linişte şi linişte, şi într-o manieră generală putem afirma că există două categorii: cea a morţii şi cea a vieţii superioare.

  Despre liniştea vieţii superioare vorbim aici şi pe ea trebuie să o înţelegem. Această linişte nu este o inerţie, ci o lucrare intensă ce se împlineşte în mijlocul unei armonii perfecte. Ea nu este nici vid, nici absenţă, ci o împlinire comparabilă cu aceea simţită de fiinţele unite de o mare iubire şi care trăiesc ceva atât de profund ce nu poate fi exprimat nici prin gesturi, nici prin cuvinte.

  Liniştea este o calitate a vieţii interioare.”

                                       Omraam Mikhael Aivanhov

  Vezi mai mult
 8. Pasiti cat aveti lumina

  PĂŞIŢI CÂT AVEŢI LUMINĂ

  de Omraam Mikhaël Aïvanhov

  Preţ normal: 18,90 RON

  Preţ special: 17,00 RON

  Acest volum încheie Colecţia Izvor, colecţie în care au fost tratate temele spirituale prezentate de autor în conferinţele orale ţinute în perioada 1938 - 1985 în Franţa.

  Vezi mai mult
 9. Ce este un maestru spiritual

  CE ESTE UN MAESTRU SPIRITUAL ?

  de Omraam Mikhaël Aïvanhov

  Preţ normal: 18,90 RON

  Preţ special: 16,50 RON

  Pentru un discipol, a-şi întâlni Maestrul înseamnă a găsi o mamă care acceptă să îl poarte nouă luni în pântecele ei, pentru a-l naşte apoi lumii spirituale.

  De îndată ce s-a născut, adică s-a trezit, ochii săi descoperă frumuseţea creaţiei, urechile sale ascultă Cuvântul Divin, gura sa gustă din hrana cerească, picioarele sale îl poartă în diferite locuri din spaţiu pentru a face bine, iar mâinile sale învaţă să creeze în lumea subtilă a sufletului.

  Foarte puţini oameni ştiu ce înseamnă cu adevărat un Maestru. Unii au citit nişte cărţi povestind istorii de necrezut: un Maestru este perfect, atotştiutor, atotputernic...

  El nu are nevoie nici să mănânce, nici să bea, nici să doarmă...

  El se află la adăpost de toate tentaţiile şi, mai ales, îşi petrece timpul făcând nişte minuni.

                            Omraan Mikhael Aivanhov

  Vezi mai mult
 10. Unsprezece minute

  UNSPREZECE MINUTE

  de Paulo Coelho

  Preţ normal: 37,00 RON

  Preţ special: 33,00 RON

  Romanul "Unsprezece minute" este povestea Mariei, o fată dintr-un sat brazilian, ale cărei prime întâlniri inocente cu dragostea o lasă cu inima frântă.

  La o vârstă fragedă, ea se convinge că nu va găsi niciodată dragostea adevărată, crezând în schimb că „dragostea este un lucru cumplit care te face să suferi..."

  O întâlnire întâmplătoare în Rio de Janeiro o face să plece la Geneva, unde visează să găsească faimă şi bogaţie, dar sfârşeşte în stradă, ca prostituată.

  În Geneva, Maria se îndepartează tot mai mult de dragoste, devenind tot mai fascinată de sex. În cele din urmă, concepţia ei lipsită de speranţă despre dragoste este pusă la încercare când cunoaşte un tânar şi chipeş pictor.

  În această odisee a descoperirii de sine, Maria are de ales între a urma o cale a întunericului - plăcerea sexuală de dragul placerii sexuale - sau a risca totul pentru a-şi găsi „lumina launtrica" şi posibilitatea sexului sacru, a sexului în contextul dragostei.

  În acest palpitant şi îndrazneţ nou roman, Paulo Coelho analizează cu sensibilitate natura spirituală a sexului şi a dragostei şi ne invită să ne confruntăm cu propriile prejudecăţi, cu proprii demoni, să ne aflăm propria „lumină lăuntrică”.

  Vezi mai mult

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 13

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină