Knowledge is everything

Carti

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 14

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină
 1. La raul Piedra am sezut si-am plans

  LA RÂUL PIEDRA AM ŞEZUT ŞI-AM PLÂNS

  de Paulo Coelho

  Preţ normal: 32,00 RON

  Preţ special: 29,00 RON

  În toate poveştile de dragoste există întotdeauna ceva care ne apropie de eternitate şi de esenţa vieţii, pentru că poveştile de dragoste conţin toate tainele lumii.

  Ce se întâmplă însă atunci când timiditatea împiedică o dragoste adolescentină să înfloreasca? Şi ce se întâmplă când, unsprezece ani mai târziu, destinul îi reuneşte pe îndragostiţi? Între timp, pe ea viaţa a învaţat-o să fie puternică şi să-şi ascundă sentimentele. Iar el a devenit un chipeş îndrumator spiritual - cu reputaţia că poate înfaptui miracole - care a ales religia ca refugiu faţă de conflictele sale interioare. Împreună, ei fac o călătorie care la început este plina de greutăţi, sentimentele de vinovăţie şi resentimentele ieşind la suprafaţă după atâţia ani.

  Dar lânga râul Piedra, într-un satuc din Pirineii francezi, stau de vorbă despre marile întrebări ale vieţii şi reconsideră relaţia specială dintre ei.

  "La râul Piedra am şezut şi am plâns" este un roman încântător, cu o naraţiune poetică şi transcendentă care reflectă toate tainele dragostei şi ale vieţii.

  Vezi mai mult
 2. Manualul razboinicului luminii

  MANUALUL RĂZBOINICULUI LUMINII

  de Paulo Coelho

  Preţ normal: 29,00 RON

  Preţ special: 26,00 RON

  "Manualul războinicului luminii" este o culegere de gânduri filozofice şi poveşti care îi vor încânta pe căutătorii de pretutindeni.

  Un războinic al luminii nu-şi petrece zilele încercând să joace rolul pe care i l-au ales alţii.

  Un războinic al luminii nu-şi pierde timpul ascultând provocări; el are un destin de împlinit.

  Un războinic al luminii îşi cunoaşte defectele, dar îşi cunoaşte şi calităţile.

  Un războinic al luminii face întotdeauna tot ce-i stă în puteri şi aşteaptă acelaşi lucru de la ceilalţi. Ştie, ca şi cea mai îndepărtată stea din Univers, se oglindeşte în lucrurile din jurul lui.

  "Manualul războinicului luminii" este o invitaţie pentru fiecare dintre noi să ne trăim visul, să acceptăm incertitudinile vieţii şi să ne ridicăm în întimpinarea destinului nostru unic.

  În stilul său inimitabil, Paulo Coelho ne ajută să descoperim războinicul luminii din noi.

  În scurte pasaje pline de inspiraţie, suntem invitaţi să pornim pe calea războinicului: cel care apreciază miracolul de a fi in viaţă, cel care acceptă eşecul şi cel a cărui căutare îl face să devină ceea ce doreşte să fie. Vezi mai mult

 3. Adulter

  ADULTER

  de Paulo Coelho

  Preţ normal: 35,00 RON

  Preţ special: 31,50 RON

  Linda tocmai a împlinit 31 de ani şi, în ochii celorlalţi, are o viaţă perfectă – o căsnicie exemplară, doi copii reuşiţi, o carieră de succes şi o casă luxoasă în Geneva.

  De fapt, ea se află la capătul puterilor, într-atât o oboseşte mimarea unei fericiri pe care nu o simte. Numai că într-o zi îl reîntâlneşte pe Jacob, un fost coleg de care fusese îndrăgostită în adolescenţă, ajuns acum un om politic influent.

  În timpul interviului pe care acesta i-l acordă, în ziarista de succes se redeşteaptă o pasiune de mult uitată.

  Linda va încerca să trăiască deplin această iubire imposibilă, şi nu-şi va găsi fericirea până nu-şi va explora fără teamă abisurile sufletului.

  Romanul "Adulter" ilustrează criza existenţială a unei tinere femei din zilele noastre, surprinzând cu fineţe psihologică încercările prin care trece pentru a se regăsi.

  Vezi mai mult
 4. Hrana, o scrisoare de iubire de la creator

  HRANA, O SCRISOARE DE IUBIRE DE LA CREATOR

  de Omraam Mikhaël Aïvanhov

  Preţ normal: 5,25 RON

  Preţ special: 4,70 RON

  "Nu aveţi timp să vă rugaţi, să meditaţi?

  Este de înţeles, dar sunteţi obligaţi zilnic să consacraţi câteva momente să vă hrăniţi. Atunci, de ce să nu profitaţi de aceste ocazii ca să vă detaşaţi de grijile voastre, de agitaţia din jur, amintindu-vă că aveţi şi un suflet şi un spirit de hrănit.

  Ce este hrana? O scrisoare de iubire. Da, o scrisoare de iubire scrisă de Creator, şi atât de multe lucruri depind de felul în care o veţi citi!

  Este scrisoarea de iubire cea mai puternică, cea mai pilduitoare, fiindcă este scris: "Eu am venit ca viaţă să aibă!" în ziua în care veţi învăţa să vă hrăniţi în mod conştient, veţi şti să descifraţi tot ceea ce Domnul v-a spus prin intermediul hranei."

                                          Omraam Mikhael Aivanhov

  Vezi mai mult
 5. Pasiti cat aveti lumina

  PĂŞIŢI CÂT AVEŢI LUMINĂ

  de Omraam Mikhaël Aïvanhov

  Preţ normal: 18,90 RON

  Preţ special: 17,00 RON

  Acest volum încheie Colecţia Izvor, colecţie în care au fost tratate temele spirituale prezentate de autor în conferinţele orale ţinute în perioada 1938 - 1985 în Franţa.

  Vezi mai mult
 6. Ce este un maestru spiritual

  CE ESTE UN MAESTRU SPIRITUAL ?

  de Omraam Mikhaël Aïvanhov

  Preţ normal: 18,90 RON

  Preţ special: 16,50 RON

  Pentru un discipol, a-şi întâlni Maestrul înseamnă a găsi o mamă care acceptă să îl poarte nouă luni în pântecele ei, pentru a-l naşte apoi lumii spirituale.

  De îndată ce s-a născut, adică s-a trezit, ochii săi descoperă frumuseţea creaţiei, urechile sale ascultă Cuvântul Divin, gura sa gustă din hrana cerească, picioarele sale îl poartă în diferite locuri din spaţiu pentru a face bine, iar mâinile sale învaţă să creeze în lumea subtilă a sufletului.

  Foarte puţini oameni ştiu ce înseamnă cu adevărat un Maestru. Unii au citit nişte cărţi povestind istorii de necrezut: un Maestru este perfect, atotştiutor, atotputernic...

  El nu are nevoie nici să mănânce, nici să bea, nici să doarmă...

  El se află la adăpost de toate tentaţiile şi, mai ales, îşi petrece timpul făcând nişte minuni.

                            Omraan Mikhael Aivanhov

  Vezi mai mult
 7. Destainuirile focului si ale apei

  DESTĂINUIRILE FOCULUI ŞI ALE APEI

  de Omraam Mikhaël Aïvanhov

  Preţ normal: 18,90 RON

  Preţ special: 16,44 RON

  „Idei, impresii, senzaţii, imagini, totul se înregistrează şi lasă urme în noi.

  Viaţa noastra psihică este modelată zilnic de forţele pe care le lăsăm să patrundă în noi înşine, de influenţele a căror impregnare o acceptăm. De aceea, este esenţial să găsim imagini spre care să putem reveni adesea, imagini ce ne vor însoţi zi şi noapte astfel ca gândul nostru să fie legat de tot ceea ce este mai înalt, mai pur, mai sacru.

  Oare ce poate fi mai frumos, mai poetic, mai plin de sens decât apa şi focul, şi diferitele forme sub care ele ne apar? Întreaga noastră viaţă poate fi plină de aceste imagini.

  Chiar daca de acum înainte nu am mai avea nimic altceva decât prezenţa focului şi a apei pentru a ne alimenta viaţa spirituală, aceasta ar fi de ajuns...

  Concentrându-ne zilnic asupra acestor imagini, vom fi însufleţiţi, purificaţi, iluminaţi”

                                     Omraam Mikhaël Aïvanhov

  Vezi mai mult
 8. Alchimia spirituala

  ALCHIMIA SPIRITUALĂ: CĂUTAREA PERFECŢIUNII

  de Omraam Mikhaël Aïvanhov

  Preţ normal: 18,90 RON

  Preţ special: 17,00 RON

  „Nu trebuie să luptaţi împotriva slăbiciunilor şi viciilor voastre, deoarece ele vă vor zdrobi, mai bine învăţaţi să le folosiţi punându-le la treabă. Fie că este vorba despre gelozie, furie, lăcomie, orgoliu etc., trebuie să ştiţi cum să le mobilizaţi astfel ca acestea să lucreze pentru voi în direcţia pe care aţi ales-o.

  Gândiţi-vă la forţele naturii, aşa cum sunt electricitatea, vântul, torenţii, fulgerul… Acum, când omul ştie să le stăpânească şi să le folosească, el se îmbogăţeşte. Şi cu toate acestea, la origini, ele au fost forte ostile.

  Vi se pare normal să folosiţi aceste energii naturale, atunci de ce sunteţi miraţi când vi se spune cum să folosiţi energiile primitive care se află în voi?... Când veţi cunoaşte regulile alchimiei spirituale, veţi fi capabili să transformaţi şi să folosiţi toate aceste forţe negative care zac din belşug în interiorul fiinţei voastre.”

                                                     Omraam Mikhaël Aďvanhov

  Vezi mai mult
 9. Moartea si viata de dincolo

  MOARTEA ŞI VIAŢA DE DINCOLO

  de Omraam Mikhaël Aïvanhov

  5,25 RON

  „Lăsaţi morţii să plece liniştiţi acolo unde trebuie să ajungă.

  Să nu vă agăţaţi de părinţii voştri, de prietenii voştri, să nu îi reţineţi cu tristeţile şi regretele voastre, şi să nu căutaţi, îndeosebi, să îi chemaţi pentru a comunica cu ei: îi deranjaţi şi îi împiedicaţi să se elibereze.

  Rugaţi-vă pentru ei, trimiteţi-le iubirea voastră, gândiţi-vă că ei se eliberează şi se înalţă, din ce în ce mai mult, în lumină. Dacă îi iubiţi cu adevărat, să ştiţi că veţi fi într-o bună zi cu ei. Acesta este adevărul.

  Eu v-am spus de multe ori: acolo unde se află iubirea voastră, acolo vă veţi afla şi voi într-o zi.”

                                                                    Omraam Mikhael Aivanhov

  Vezi mai mult
 10. Veronika se hotaraste sa moara

  VERONIKA SE HOTĂRĂŞTE SĂ MOARĂ

  de Paulo Coelho

  Preţ normal: 32,00 RON

  Preţ special: 29,00 RON

  Veronika pare să aibă tot ce şi-ar putea dori. Frecventează localuri de noapte cunoscute, întâlneşte barbaţi atrăgători şi totuşi nu e fericită. Ceva lipseşte în viaţa ei.

  Iată de ce, în dimineaţa zilei de 11 noiembrie 1997, Veronika se hotarăşte să moară.

  Dupa ce ia o supradoză, i se spune că nu mai are de trăit decât câteva zile.

  Romanul o urmareşte pe parcursul acestor zile intense în care, spre surprinderea ei, se trezeşte atrasă în lumea închisă a spitalului în care se află.

  În aceasta stare de surescitare, ea descoperă lucruri pe care nu-şi permisese de fapt să le simtă niciodată: ură, teamă, curiozitate, dragoste - până şi împlinirea sexuală.

  Experienţele ei o fac treptat să realizeze că fiecare secundă a existenţei este o alegere între viaţă şi moarte.

  Cartea lui Paulo Coelho vorbeşte despre cei care nu intră în tiparele considerate normale de către societate.

  Vorbeşte despre nebunie şi despre nevoia de a descoperi un alt mod de viaţă a acelor oameni care se confruntă cu prejudecăţile celorlalţi fiindcă gândesc diferit. Vezi mai mult

Articolele 1 - 10 dintr-un total de 14

Tabel  Listă 

Setează descrescător
per pagină